İzmir Haberleri

İzmir Haberleri

Son dakika izmir haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmir haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmir haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 501 izmir haberleri haberi bulunmuştur. Tüm izmir haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de fırtına başladı! Deniz seferleri iptal edildi, 3 Nisan'a kadar sürecek
İzmir'de fırtına başladı! Deniz seferleri iptal edildi, 3 Nisan'a kadar sürecek İzmir'de etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor. Deniz seferleri iptal edilirken, bir binanın çatısındaki gaz betonlar park halindeki aracın üzerine düştü.
1.04.2022 Yaşam
Dehşet görüntüler! Sokak ortasında eşini darp etti
Dehşet görüntüler! Sokak ortasında eşini darp etti İzmir'in Konak ilçesinde G.Ö., eşine sokak ortasında şiddet uyguladı. Tesadüfen bölgeden geçen polis ekipleri olaya müdahale etti. T.Ö., kendisini darp eden eşinden şikayetçi olmadı. Ancak, buna rağmen G.Ö. hakkında yasal işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
26.07.2021 Gündem
AFAD, İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı!
AFAD, İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı! AFAD İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayınladı. Raporda, "Ana şoktan sonra 31 Ekim saat 09.23'e kadar geçen zamanda, büyüklükleri 1,5 ile 5,1 arasında değişen 484 artçı deprem kaydedildi. Bölgede 1900 yılından günümüze kadar en büyüğü 6,8 olmak üzere 695 deprem meydana gelmiştir. Ayrıca bahsi geçen bölgeye ait 1900 yılı öncesi için 332 tarihsel dönem depremi kaydı mevcuttur" ifadeleri yer aldı.
31.10.2020 Gündem
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha'nın eşi Burcu Yüksel ile çocukları Efe Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel hayatını kaybetti. Anne ve çocukları gözyaşları arasında toprağa verildi.
31.10.2020 Yaşam
9 yıldır 15 ayrı suçtan aranıyordu! Suç makinesi yakalandı
9 yıldır 15 ayrı suçtan aranıyordu! Suç makinesi yakalandı İzmir'in Menderes ilçesinde, jandarma ekiplerinin yaptığı kimlik kontrolünde 2011 yılında cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve 15 ayrı suçtan aranan B.A. yakalandı.
7.05.2020 Gündem
İzmir'de 30 milyar dolar hasar oluşur
İzmir'de 30 milyar dolar hasar oluşur İzmir, ekonomik kırılganlık açısından dünyanın en riskli 42'nci Türkiyenin ise en riskli ikinci kenti olarak belirlendi.
12.01.2016 Arşiv
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler Google, bir ülkede daha Dijital Telif Yasası hükümlerine boyun eğdi. Buna göre; Google, Kanada'da her yıl dijital yayıncılar için yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yasa acilen çıkmalı. Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına nekadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı." dedi. Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, "Türkiye'deki dijital yayıncıların haklarını koruyacak yasayı çıkaracağız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız." diye konuştu. Geçtiğimiz hafta sabah.com.tr'ye konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın hayata geçirileceğini, çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti.
30.11.2023 Gündem
Hadise İzmir'e damga vurdu
Hadise İzmir'e damga vurdu Hadise, beş gün önce başlayan Live From İzmir Festivali'nin kapanışında sahneye çıktı.
7.11.2023 Magazin
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Bu yıl İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İlk kar yağışı için tarih verildi! 2023 kışı o gün başlıyor!
Bu yıl İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İlk kar yağışı için tarih verildi! 2023 kışı o gün başlıyor! Kar yağışı haberleri için geri sayım başladı. 2023 kışı bol yağışlı geçecek. Meteoroloji uzmanlarına göre İstanbul, Ankara, İzmir'de hava sıcaklıkları kısa bir süre sonra aniden düşmeye hazırlanıyor. Kar yağışının yurdun doğu kesiminden giriş yapmasıyla birlikte vatandaşların merakı da başladı. Bu yıl İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İlk kar yağışı ne zaman olacak? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Türkiye'nin bazı şehirlerinden gelen ilk kar haberleri sonrası bekleyiş arttı. Evet, 2023'ün ilk kar yağışı o gün başlıyor. İşte Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve kar yağışı haberleri...
10.10.2023 Gündem
Yaz güneşi Kanal D ile daha da güzel parlıyor
Yaz güneşi Kanal D ile daha da güzel parlıyor Birbirinden kaliteli dizileri, eğlence, magazin ve haber programlarıyla her daim izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, bu yaz da yine izleyicinin tercihi olacak.
24.06.2023 Televizyon
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Bunlara sandıkta en iyi tokadı gençlerimiz atacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Bunlar siyasi mefta olacak" ifadelerini kullandı.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik'
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik' İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay bir evlenme arifesindeki çifti ayrılığın eşiğine getirdi. Düğün salonu yıkıldı, düğünleri iptal edildi, ödedikleri parayı da geri alamadı. Kendilerine başka bir salon da ayarlanmadığını belirten Doruk Kilerci, başından geçenleri anlattı.
8.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu?
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? İzmir'de az önce deprem mi oldu? sorusuna sabah saatlerinde sarsıntı yaşayan İzmirliler tarafından yanıt aranmaya başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir'in Gaziemir ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04.09'daki depremin derinliği 8, 24 km olarak ölçüldü. İşte İzmir son dakika deprem haberleri…
18.11.2022 Gündem
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi Sahte içki kabusu geri döndü, ölüm haberleri art arda geldi. Son dört günde Bursa’da beş, İzmir, Muğla ve Antalya’da birer olmak üzere toplam yedi kişi sahte alkolden hayatını kaybetti.
17.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.