İsveç Pkk

İsveç Pkk

Son dakika isveç pkk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isveç pkk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isveç pkk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsveç Pkk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isveç pkk gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 isveç pkk haberi bulunmuştur. Tüm isveç pkk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
İsveç'ten dikkat çeken PKK açıklaması
İsveç'ten dikkat çeken PKK açıklaması İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson, “Türkiye ile uluslararası terörizme karşı mücadele edeceğiz. Kendimizi, terör örgütü PKK'nın İsveç'teki faaliyetlerini engellemeye adayacağız” dedi.
14.07.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısı
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi.
11.07.2023 Gündem
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te mahkeme, terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan bir şahsı 4,5 yıl hapis cezasına çarptırarak sınır dışı edilmesini istedi.
6.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç 11-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşecek NATO zirvesi için geri sayıma geçmiş durumda. Dün gerçekleşen kritik görüşme ise dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Erdoğan'ın İsveç uyarısını pek çok gazete ve ajans manşetinden gördü.
26.06.2023 Dünya
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
İsveç 'Son adımı attık' diyerek dünyaya duyurdu! Yeni terör yasası yürürlüğe girdi gözler Türkiye'de
İsveç 'Son adımı attık' diyerek dünyaya duyurdu! Yeni terör yasası yürürlüğe girdi gözler Türkiye'de İsveç’te terör örgütlerine üyeliğinin suç kapsamına alınmasını öngören yasa yürürlüğe girdi.
1.06.2023 Dünya
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj Terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldıkları provokasyona İsveç lideri Kristersson sert tepki göstererek, "Provokasyonun NATO üyeliğimize karşı bir sabotaj olarak tasarlandığını söyleyebilirim.” dedi.
14.01.2023 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'te, PKK/PYD-YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef alan terör propagandası hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
13.01.2023 Gündem
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin başkent Stockholm'de belediye binası önündeki provokasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı ‘utanç verici hareket’ olarak nitelendirdi. Bakan Billström “Sorumlu kuruluş, amacının İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek olduğunu açıkça ifade etmiştir” ifadelerini kullandı.
13.01.2023 Dünya
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi İsveç’te terör örgütü PKK/YPG yandaşları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a benzetilen bir cansız mankeni başkent Stockholm’deki belediye binasının önünde ayaklarından astı. Dışişleri Bakanlığı, İsveç’in Ankara Büyükelçisi’ni bakanlığa çağırarak sert dille uyardı. Olay her kesimden büyük tepki çekti. Kınama mesajları yayınlandı.
13.01.2023 Gündem
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
İsveç, PKK'lı Mahmut Tat'ı Türkiye'ye iade etti
İsveç, PKK'lı Mahmut Tat'ı Türkiye'ye iade etti  İsveç, hakkında terör örgütü PKK üyeliğinden 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan Mahmut Tat'ı Türkiye'ye iade etti.
2.12.2022 Dünya
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Türkiye, İsveç ve Finlandiya heyetleri arasında ilk toplantı yapıldı
Türkiye, İsveç ve Finlandiya heyetleri arasında ilk toplantı yapıldı Türkiye, Finlandiya ve İsveç tarafından kurulan Daimi Ortak Mekanizma’nın ilk toplantısı yapıldı. Görüşmede Finlandiya ve İsveç, PKK terör örgütü başta olmak üzere milli güvenliğine yönelik tüm tehditlere karşı Türkiye’ye tam destek verecekleri; PYD/YPG ve FETÖ’ye destek sağlamayacakları yönündeki taahhütlerini yineledi.
26.08.2022 Dünya
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dört yıl aradan sonra Beştepe'de Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'yu ağırlıyor. Liderlerin ikili görüşmesinin ardından Türkiye ve Venezuela arasında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında Venezuela ile ticarette yeni hedefin 3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Erdoğan, "NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç PKK PYD-YPG gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda" açıklamasında bulundu. Erdoğan, Yunanistan'da kurulan ABD üslerine ilişkin ise, "9 ABD üssü Yunanistan'da kuruldu. Bu üsler kime karşı kuruluyor? Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, bunu yemezler kusura bakmasınlar." açıklamasında bulundu.
8.06.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi!
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi! Ukrayna-Rusya savaşından sonra NATO'ya üye olmaya çalışan İsveç'te hükümet krizi yaşanıyor. “Tek oyla” Magdalena Andersson’un kurduğu koalisyonun hükümet olmasını sağlayan bağımsız vekil, Suriye’deki Kürt yapılanmasına yönelik isteklerinin karşılanmadığını söyleyerek desteğini çekeceğini açıkladı.
21.05.2022 Dünya
NATO üyesi olmak isteyen İsveç’in dosyası kabarık! İPKK/PYD’ye tanksavar füze ve dron desteği...
NATO üyesi olmak isteyen İsveç’in dosyası kabarık! İPKK/PYD’ye tanksavar füze ve dron desteği... Rusya'nın Ukrayna işgalinden sonra NATO’ya üye olma kararı alan İsveç, Türkiye’nin onayını almak için Ankara’ya heyet yollama kararı alırken Ankara’nın Stockholm’ün terör örgütü PKK’ya verdiği destekle ilgili kabarık bir dosyayı masaya koyması bekleniyor. İsveç, PKK/PYD’ye tanksavar füze ve dron desteği sağlıyor.
17.05.2022 Dünya
Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği! Türkiye'nin tavrı belli oldu dünyaya Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği! Türkiye'nin tavrı belli oldu dünyaya Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Finlandiya 77 yılık ‘Tarafsızlık politikası’na son verip NATO’ya üyelik başvurusu kararı aldı. Finlandiya'dan sonra NATO'ya katılım için İsveç'ten harekete geçti. Dünya bu gelişmeyi konuşurken, Putin'in kabusu gerçek oluyor yorumları yapıldı. Kremlin gelişmeyi “Rusya’ya doğrudan tehdit” olarak niteledi. Hem Finlandiya hem İsveç’in ittifaka dahil olabilmesi için 30 üyenin oybirliğiyle “evet” demesi gerekiyor. Türkiye’nin tavrı belirleyici olacak. Türkiye'nin iki ülkenin NATO üyeliğine sıcak bakmadığını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. İşte Türkiye'nin veto gerekçesi...
13.05.2022 Dünya
Bombalamaya devam ediyor
Bombalamaya devam ediyor Başkent Şam’daki iki mahalleyi muhaliflere kaptıran Beşar Esad başkenti savaş alanına çevirdi
22.07.2012 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024 Gündem
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsveç Pkk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isveç pkk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.