Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Terör örgütü destekçilerinden skandal propaganda! Türkiye'den İsveç'e tepki: Taahhütlerini hatırlatmak isteriz
Terör örgütü destekçilerinden skandal propaganda! Türkiye'den İsveç'e tepki: Taahhütlerini hatırlatmak isteriz NATO üyeliği için Türkiye'ye PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek için taahhütler veren İsveç'te yine bir skandal gösteri düzenlendi. Terör örgütü PKK/YPG destekçileri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyon gerçekleştirdi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada, "İsveç’in PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlatmak isteriz." denildi.
5.08.2023 Dünya
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç 11-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşecek NATO zirvesi için geri sayıma geçmiş durumda. Dün gerçekleşen kritik görüşme ise dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Erdoğan'ın İsveç uyarısını pek çok gazete ve ajans manşetinden gördü.
26.06.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Finlandiya'da kutsal kitapların yakılması yasaklandı
Finlandiya'da kutsal kitapların yakılması yasaklandı Finlandiya basını, ülke polisinin dini kitapların yakılmasına yönelik yeni karar aldığını öne sürdü. Polisin kamuya açık alanlarda Kur'an-ı Kerim gibi kutsal kitapların yakılmasına izin vermeyeceği duyuruldu.
31.01.2023 Dünya
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu. Provokatör Rasmus Paludan'ın iğrenç eyleminin masraflarını karşılayan Chang Frick provokasyonun detaylarını açıkladı. İsveç basını ikili arasındaki mesajlaşmaları sayfalarına taşıdı.
25.01.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
AK Partili Kurtulmuş: Bu gösteri, Avrupa için alarm zilidir
AK Partili Kurtulmuş: Bu gösteri, Avrupa için alarm zilidir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir kimsenin başka birinin kutsalına açıkça aleni hakaret etme hakkı; demokratik bir hak olamaz. Bu gösteri, Avrupa için bir alarm zilidir" dedi.
22.01.2023 Gündem
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış Türkiye ile İsveç arasında NATO üyelik görüşmeleri devam ederken Rasmus Paludan isimli siyasetçinin Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiği önündeki skandal hareketine Türkiye'den sert tepki geldi. Gelen tepkiler üzerine İsveç Başbakanı Ulf Kristersson sessizliğin bozdu. İşte ilk açıklama...
22.01.2023 Dünya
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yeni bir provokasyon daha yaptı.
21.01.2023 Dünya
İsveç Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı, Kur'an-ı Kerim yakılması eylemi kınandı
İsveç Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı, Kur'an-ı Kerim yakılması eylemi kınandı Türkiye’nin İsveç Büyükelçiliği yakınlarında Kur'an-ı Kerim’in yakılması eylemine izin verildiğinin öğrenilmesi üzerine İsveç’in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
20.01.2023 Dünya
İsveç polisinden skandal karar! Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına onay verildi
İsveç polisinden skandal karar! Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına onay verildi   İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının rezil protesto eylemlerinden sonra İsveç polisinden de bir skandal karar geldi. İsveç polisi, Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay verdi.
20.01.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandal PKK gösterisine tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandal PKK gösterisine tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Böylesine çirkin eylem ifade hürriyeti olarak kabul edilemez. İsveç Başbakanı, İsveç'in NATO'ya üyeliğine engel olmak için sabotaj dedi. İsveç'teki savcı bunların cezalandırılmayacağını söylemiş. Hakaret davası olarak ele alınabileceğini, herhangi bir şekilde cezalandırılmayacaklarını söylemiş. Bundan şu sonuç çıkıyor, İsveç terör yandaşı olarak kendini konumlandırır." dedi.
16.01.2023 Gündem
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı İsveç'te bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Skandal görüntülere Türkiye'den tepki yağarken İsveç'ten skandal bir karar geldi.
16.01.2023 Dünya
Bakan Bozdağ, Sözlerini yerine getirmezlerse NATO'ya giriş vizesini Türkiye'den alamazlar
Bakan Bozdağ, Sözlerini yerine getirmezlerse NATO'ya giriş vizesini Türkiye'den alamazlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Eğer İsveç, NATO'ya girmek istiyorsa sözünde durmalıdır. Çünkü Türkiye, Cumhurbaşkanımız verdiği sözde durur. Bizim sözümüzle bize verdiğiniz taahhütleri yerine getireceksiniz. NATO'ya girişinize vize vereceğiz. Eğer sözlerini yerine getirmezlerse NATO'ya giriş vizesini Türkiye'den alamazlar” dedi.
16.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te PKK/YPG'nin gösterisine ilişkin, "Bu eylem şehrin merkezinde, belediyenin hemen önünde, herkesin gözünün önünde gerçekleşti. Dolaysıyla İsveç’in burada sorumluluğu var, bu sorumluluktan kaçamazlar. Hele hele sadece kınayarak kaçamazlar" dedi.
13.01.2023 Gündem
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi İsveç’te terör örgütü PKK/YPG yandaşları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a benzetilen bir cansız mankeni başkent Stockholm’deki belediye binasının önünde ayaklarından astı. Dışişleri Bakanlığı, İsveç’in Ankara Büyükelçisi’ni bakanlığa çağırarak sert dille uyardı. Olay her kesimden büyük tepki çekti. Kınama mesajları yayınlandı.
13.01.2023 Gündem
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
İsveç'te terör örgütü PKK/YPG rezaleti! Yine aynı manzara
İsveç'te terör örgütü PKK/YPG rezaleti! Yine aynı manzara Terör örgütü PKK/YPG yandaşları İsveç’in başkenti Stokholm’de yine gösteri yaptı. Terör örgütü yandaşları NATO müzakerelerinde İsveç'in Türkiye'ye tavizler verdiğini iddia ederek geri adım atılmasını istedi.
9.07.2022 Dünya
Türkiye'nin haklılığını ortaya koyan görüntüler! İsveç'te terör örgütü PKK paçavralarıyla gösteri düzenlediler
Türkiye'nin haklılığını ortaya koyan görüntüler! İsveç'te terör örgütü PKK paçavralarıyla gösteri düzenlediler Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki NATO üyeliğine dair müzakereler devam ederken, İsveç'in Göteborg şehrinde terör örgütü PKK/YPG yandaşları ellerinde terör örgütünü simgeleyen paçavralar ile sokağa indi.
20.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri