İstanbul'da hortum paniği! Görenler inanamadı
İstanbul'da hortum paniği! Görenler inanamadı İstanbul'un Ümraniye ilçesinde saat 17.00 sıralarında bir anda yol kenarında hortum çıktı. Araçlar arasında çıkan hortum caddeden geçenler arasında paniğe neden oldu. Hortum büyümeden kısa süre sonra yok oldu. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
17.05.2022 Yaşam
İstanbul'da hortum çıktı!
İstanbul'da hortum çıktı! Tuzla Tepeören'de öğle saatlerinde hortum çıktı. Çevrede panik yaratan hortum kameralara yansıdı.
16.07.2018 Yaşam
NASA'nın kar uzmanından flaş Türkiye açıklaması!
NASA'nın kar uzmanından flaş Türkiye açıklaması! NASA Kar Uzmanı Dr. Thomas Painter, küresel ısınma nedeniyle Türkiye’ye az kar, çok yağmur yağacağını söyledi. Dr. Painter, "Daha çok sel yaşayacaksınız. Altyapıya yatırım yapın. Bazı yerler ise kuraklık çekecek. Temiz su için baraj inşa edin!" uyarısında bulundu.
19.01.2018 Gündem
Korkunç uyarı: Bu daha başlangıç!
Korkunç uyarı: Bu daha başlangıç! Fırtınaların devamı gelecek! En kritik aylar hangileri?
8.08.2014 Yaşam
Türkiye için felaket senaryosu!
Türkiye için felaket senaryosu! İstanbul’da perşembe öğleden sonra başlayan şiddetli yağmurun ardından Marmara Denizi’nde, Tuzla açıklarında görülen hortum çarşıya girdi, çatıları uçurdu, onlarca tekne denize gömüldü. Peki İstanbul’da hortum neyin nesi? Normal mi yoksa küresel ısınmanın Türkiye’deki izi mi? Türkiye susuz kalacak mı?
23.06.2014 Yaşam
İstanbul'da hortum dehşeti!
İstanbul'da hortum dehşeti! Tuzla sahilinde 3 kişinin denize düşüp kaybolduğu iddia edildi
20.06.2014 Yaşam
İstanbul'da hortum 22 eve zarar verdi!
İstanbul'da hortum 22 eve zarar verdi! İstanbul’un Çatalca ilçesinde meydana gelen hortum, 22 evde maddi hasara yol açtı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da hortum uyarısı
İstanbul'da hortum uyarısı MARMARA Denizi’nin İstanbul-Büyükçekmece, Adalar ve Yalova-Çınarcık arasında kalan bölümünde su hortumu oluşma riski olduğu bildirildi...
24.09.2010 Yaşam
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kar yağışı başlıyor, iller tek tek açıklandı
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kar yağışı başlıyor, iller tek tek açıklandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü "turuncu" ve "sarı" kodlu yarıda bulundu. İstanbul, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu 28 kentte bugün kuvvetli yağış bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Öte yandan kar uyarısı geldi. 'İstanbul'a kar ne zaman gelecek?' sorusu yanıt buldu.
11.12.2022 Gündem
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya ve İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, yarın sabah saatlerinden sonra etkili olmasının beklendiği belirtildi.
30.11.2022 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi. Şüphelilerin yakalanmamak için "kumaş kesiyoruz işte, arabanın tamiri bitti mi, yazlık" gibi şifreli cümlelerle iletişimde bulundukları öğrenildi.
22.11.2022 Gündem
AFAD, Valilik, Meterololoji ve AKOM'dan art arda açıklama geldi! İstanbul için hava durumu uyarısı!
AFAD, Valilik, Meterololoji ve AKOM'dan art arda açıklama geldi! İstanbul için hava durumu uyarısı! AFAD'dan SMS'li uyarı! İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı geldi! AFAD, İstanbul'da çok kuvvetli yağış beklendiğini belirterek sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi. Peki, İstanbul'da hava nasıl olacak? Yağmur ne zaman yağacak? Yağmur ne zaman bitecek? İşte AFAD’ın İstanbul için yaptığı uyarı!
31.08.2022 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı Marmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022 Gündem
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısının ardından beklenen yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.
24.08.2022 Gündem
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı…
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı… Dolu yağacak mı, dolu uyarısı yapılan iller hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul bugün öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, saat 22.00’e kadar etkili olması beklenen yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
24.08.2022 Yaşam
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı AFAD ve Meteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. İstanbul dahil birçok il için alarm verildi. Meteoroloji radar görüntüsünde ortaya çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 11 il için yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Öte yandan kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından Bilecik'te kapalı otoparkta yer kalmazken, araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar tüm önlemleri aldı. "Umarım tahminim gerçekleşmez" diyen CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi.
24.08.2022 Gündem
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a dolu yağacak mı? İstanbul hava durumu!
İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a dolu yağacak mı? İstanbul hava durumu! İstanbul için yağış uyarısı! AFAD, Valilik ve AKOM uyardı! İstanbul’da turuncu kodlu yağış uyarısı yayınlandı ve vatandaşların cep telefonlarına uyarılar gönderildi. Çok kuvvetli yağış beklenen İstanbul’da yıldırım, sel, dolu ve hortum gibi olumsuzluklar için uyarı yapıldı. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da yağmur ne zaman yağacak? İstanbul’da yağmur ne zaman bitecek? İstanbul’a yağmur ve dolu yağacak mı? İşte İstanbul için yapılan uyarılar…
11.08.2022 Gündem
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi
İstanbul için flaş yağmur uyarısı! Turuncu alarm verildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili oldu. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 9 kent için sarı alarm verildi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre yarın için İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak, Düzce ve Sakarya'ya turuncu kodlu uyarı geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında en yoğun yağışı alacak ilçeleri sıraladı.
10.08.2022 Gündem
Milyonlarca çiftçiye düşük faizli kredi müjdesi! Süre uzatıldı, oranlar değişti
Milyonlarca çiftçiye düşük faizli kredi müjdesi! Süre uzatıldı, oranlar değişti Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren karar! Düşük faizli kredi ile ilgili flaş gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı. 2023 yılı sonuna kadar uzatıldı. Bu kapsamda, verilecek kredi üst limitleri de yüzde 50'den yüzde 233'e varan oranlarda artırıldı. Karar kapsamında kredilerden yararlanacak olan üreticiler, belirtilen kriterleri sağlamaları halinde indirim oranlarına ilave olarak indirimli kredi almaya da hak kazanacak.
6.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak...
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak... Sebze-meyve fiyatları geçen yıllara göre arttık. Fiyatlar katlandı. Kış sebze ve meyveleri bile vatandaşın alım gücünü zorlar hale geldi. Salatalığın kilosu 40 liraya kadar çıktı. Domatesin kilo fiyatı ise 30 lirayı gördü. Ancak Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ihracat durunca domates, biber, patlıcan, kabak gibi ürünlerin fiyatı yüzde 50 düştü. Sektör, yeni ihracat kanalı açılmazsa fiyatın daha da düşeceğini söylüyor.
4.03.2022 Ekonomi
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde...
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde... Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. İller tek tek açıklandı. Çarşamba gününden itibaren geliyor. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Antalya, Burdur, İzmir, Aydın, Isparta, Muğla için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Özellikle Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), için çığ uyarısı geldi. Kar yağacak mı? Kar yağışı hangi illerde başlıyor? Bugün ve yarın hava nasıl? Kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul'da kar bekleniyor mu? Yağmur yağacak mı? İşte son dakika hava durumu tahmini ve açıklamaları...
22.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri