İspark

İspark

Son dakika ispark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ispark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ispark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İspark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ispark gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 ispark haberi bulunmuştur. Tüm ispark haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz'
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz' İstanbul'da 10 maddede yerine getirilmediğini belirttiği vaatleri sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Nisanda geliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar İstanbul'da bir çok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK'ın böyle bir uygulaması olmadığı öğrenilirken uyarıda bulunuldu. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun ise QR kodların dolandırıcıların yeni yöntemi olduğunu belirterek dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
22.10.2023 Yaşam
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘  İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam!
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘 İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü oturumu İBB Saraçhane binasında gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nde Temmuz ayında İSPARK ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapılmıştı. Peki, İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İşte 2023 aylık - günlük - saatlik İSPARK ücretleri…
12.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL Son zamanlarda birçok araç sahibi aynı dertten muzdarip. Otoparklarda fiyatlar ateş pahası. Beşiktaş'ta bir otoparksa sosyal medyada gündem oldu. Peki otoparklarda tavan ücret uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
6.09.2023 Ekonomi
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İBB iştirak şirketi İSPARK'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 18'e ulaşan zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İSPARK'ın yeni ücret tarifesi, 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.
13.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Gündem
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı?
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı? İSPARK ücretleri ne kadar oldu, İSPARK'a ne kadar zam geldi? İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi.
16.12.2022 Ekonomi
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İstanbul'da sabah 6 ile öğlen 14 saatleri arasında tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Toplu ulaşıma ek seferler konulacak, aksaklık yaşanmaması için polisin yanı sıra trafik jandarma ve zabıta ekipleri de sahada olacak.
12.09.2022 Gündem
Otopark ücretleri ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki araçlara 'etkinlik' tarifesi
Otopark ücretleri ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki araçlara 'etkinlik' tarifesi İstanbul'da konser ve spor karşılaşmaları gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği bölgelerde, otoparklar 'etkinlik' tarifesi altında yüksek ücretler alıyor. Beşiktaş, Kadıköy ve Şişli'de özel otoparklar etkinliğe gelenlerden bir kaç saatliğine 150 liraya kadar ücret alırken İSPARK ise tam gün ücreti talep ediyor. Otopark görevlileri etkinliğe gelenleri ise genellikle üzerlerindeki formalardan ya da giyimlerinden tanıyor.
6.09.2022 Yaşam
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko...
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiren gelişme! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda bir kasko, zorunlu trafik sigortası, araba muayene ve egzoz emisyon ölçümü, yıllık periyodik bakım, kış lastiği, akü masrafı, yıkatma, park, köprü ve otoyol geçiş ücreti... Hepsinin masrafları sona eriyor, bu yöntem maliyeti en aza indiriyor. Dakikalık ya da saatlik olarak kiralanıyor, istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Özellikle ikinci el araba fiyatlarına ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra pek çok kişi artık bu yöntemi tercih ediyor. Uzun süreli kiralama sözleşmesi yok, istediğiniz marka, model ve rengi bulabiliyorsunuz. Sarı taksiden katbekat ucuz, şehir dışına bile çıkılabiliyor. İşte araba almayı düşünenleri büyük masraftan kurtaracak yöntemin detayları....
24.06.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

İspark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ispark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.