İsmet Yılmaz

İsmet Yılmaz

Son dakika İsmet Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmet Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmet Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmet Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismet yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.906 ismet yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm ismet yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binali Yıldırım: Her zaman destek verdiniz bu sefer ilave destek istiyoruz
Binali Yıldırım: Her zaman destek verdiniz bu sefer ilave destek istiyoruz Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı için Sivas Buluşması"nda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Sadece İstanbul’da 800 bin Sivaslı demek, Cumhurbaşkanı'nın rekor oyla seçilmesi demek. Her zaman destek verdiniz ama bu sefer ilave destek istiyoruz. Neden İstiyoruz? Benim birkaç gündür yaptığım konuşmadan Millet İttifakı’nın paydaşları alınmışlar. Ne dedim ben? Dedim ki, ‘Bu seçimler işgalcilere karşı istiklal mücadelesi verenlerin seçimi’. Sözümün arkasındayım" dedi.
30.04.2023 Gündem
AYM Başkanı Arslan: Cumhuriyetin geleceği, yargı bağımsızlığına bağlıdır
AYM Başkanı Arslan: Cumhuriyetin geleceği, yargı bağımsızlığına bağlıdır ANAYASA Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, "Demokratik cumhuriyetin geleceği, hukuksal ve siyasal düzlemde kuvvetler ayrılığı ilkesinin ve bu kapsamda özellikle yargı bağımsızlığının tam manasıyla hayata geçirilmesine bağlıdır" dedi.
25.04.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkanı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ve MHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimleri için olan adaylık belgesini YSK'ya teslim etti.
21.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YSK'ya başvuru saati belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YSK'ya başvuru saati belli oldu AK Parti ve MHP kurmayları saat 15.00'te Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan için Yüksek Seçim Kurulu'na başvuru yapacak.
21.03.2023 Gündem
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Grubu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirilmesine oy birliğiyle karar verildiğini açıkladı. AK Parti'nin ardından MHP de adaylarının Erdoğan olduğunu açıkladı.
16.03.2023 Gündem
AK Parti'nin adayı Erdoğan oldu
AK Parti'nin adayı Erdoğan oldu AK Parti TBMM Grubu, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin grup kararı aldı.
16.03.2023 Gündem
Meclis'te 'cumhurbaşkanı aday gösterme' süreci başlıyor
Meclis'te 'cumhurbaşkanı aday gösterme' süreci başlıyor Seçim takvimi uyarınca, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Meclis'te grubu bulunan partilerin, adaylarını kesinleştirmeleri gerekiyor. Bu kapsamda, grupların adaylık süreçleri başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti gruplarınca aday gösterilecek.
15.03.2023 Gündem
AK Parti grubu 'deprem' gündemiyle toplandı
AK Parti grubu 'deprem' gündemiyle toplandı AK Parti grubu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem gündemiyle bir araya geldi.
7.03.2023 Gündem
Gürün deprem bölgesi mi ilan edildi? Sivas Gürün afet bölgesi kapsamına alındı mı?
Gürün deprem bölgesi mi ilan edildi? Sivas Gürün afet bölgesi kapsamına alındı mı?  Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin etkilediği yerlerden biri olan Sivas'ın Gürün ilçesi de afet bölgesi kapsamına alındı. İlçede köylerle birlikte 147 hasarlı bina tespit edildi. Peki, Gürün deprem bölgesi ilan edildi mi, afet bölgesi kapsamına alındı mı? 
17.02.2023 Gündem
Sivas'ın Gürün ilçesi de afet bölgesi kapsamına alındı
Sivas'ın Gürün ilçesi de afet bölgesi kapsamına alındı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin etkilediği yerlerden biri olan Sivas'ın Gürün ilçesi de afet bölgesi kapsamına alındı. İlçede köylerle birlikte 147 hasarlı bina tespit edildi.
17.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti! ABD'de okudu, siyasi yasaklı oldu, işte Deniz Baykal'ın hayatı
Deniz Baykal hayatını kaybetti! ABD'de okudu, siyasi yasaklı oldu, işte Deniz Baykal'ın hayatı CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. Türk siyasi hayatında önemli görevlerde bulunan Baykal, 2015 genel seçimlerinden sonra Meclis'in en yaşlı üyesi sıfatıyla 25'inci dönemin ilk oturumunu açtı ve yeni TBMM Başkanı İsmet Yılmaz seçilene kadar Meclis Başkanlığı'na vekalet etti. İşte Deniz Baykal'ın hayatı...
11.02.2023 Gündem
Bakan Nebati'den Meclis'te AK Parti grubuna sunum
Bakan Nebati'den Meclis'te AK Parti grubuna sunum  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Parti grubuna ekonomiye ilişkin sunum yaptı.
25.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti grubuna, bakanlık bürokratları tarafından sunum yapıldı.
18.01.2023 Gündem
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti AK Parti, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye ilişkin MHP’yi ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Anayasa değişikliği teklifini önümüzdeki hafta komisyon gündemine alma konusunda mutabık kaldık.' dedi.
11.01.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı Ticaret Bakanlığı tarafından düzenleme yapılması ihtiyacı duyulan konularla ilgili çalışma toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.
28.12.2022 Ekonomi
Bakan Varank Meclis'e TOGG ile geldi
Bakan Varank Meclis'e TOGG ile geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM’deki bütçe görüşmelerine Togg ile geldi. Bakan Varank, 'Türk insanının inanınca neyi başaracağının en güzel göstergesi.' dedi.
11.12.2022 Siyaset
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili soruya, "TBMM Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" dedi. Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan ise asgari ücretle ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar...
8.12.2022 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) şartları değişti mi? EYT yaş şartı geliyor mu? EYT yaş şartı olacak mı?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) şartları değişti mi? EYT yaş şartı geliyor mu? EYT yaş şartı olacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilgili yeni gelişme! Yıllardır devam eden EYT sorununun çözümü için hükümet çalışmalarına devam ederken milyonların gözü kulağı Meclis’e gelecek kanun teklifinde. Hükümet, EYT trafiğini hızlandırırken art arda toplantılar yapılmaya devam ediliyor. Prim gününü dolduran ancak yaşa takılanların beklentisi EYT düzenlemesinde etkin bir çözüm bulunması ve kazanılmış hakların iade edilmesi yönünde. EYT’ye son şekli verilirken Kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaş sınırı tartışıldığı iddia ediliyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) şartları değişti mi? EYT yaş şartı geliyor mu? EYT yaş şartı olacak mı? EYT’li ikinci kez yaşa mı takılacak? EYT’de kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaş sınırı mı geliyor? İşte sosyal medya ve kulislerde konuşulan EYT yaş koşulu ile ilgili tüm detaylar…
7.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? 48 ve 50 yaş detayı ile ilgili flaş gelişme
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? 48 ve 50 yaş detayı ile ilgili flaş gelişme EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Nihai karar öncesi art arda görüşmeler yapılırken, emeklilikte yaşa takılanlara yaş şartı mı geliyor sorusu merak konusu oldu. İşletmelerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmek için yeni sistem de gündemde. İşte EYT ile ilgili detaylar...
7.12.2022 Emekli
EYT toplantısında son durum ne? EYT toplantısında neler konuşuldu, kimler katıldı? EYT ne zaman çıkacak?
EYT toplantısında son durum ne? EYT toplantısında neler konuşuldu, kimler katıldı? EYT ne zaman çıkacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili sürecin sonuna yaklaşılırken, hükümet tarafında EYT trafiği de arttı. Hükümetin üzerinde tititzlikle çalıştığı EYT düzenlemesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Kamuoyunun tüm dikkati toplantıya çevrilirken yüzbinlerce kişi EYT ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki, EYT toplantısında son durum ne? EYT toplantısında neler konuşuldu, kimler katıldı? EYT ne zaman çıkacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? EYT toplantısında son dakika açıklaması var mı? EYT ile ilgili bugün ne oldu? İşte detaylar…
6.12.2022 Çalışma Hayatı
Beştepe'de EYT gündemiyle ekonomi toplantısı
Beştepe'de EYT gündemiyle ekonomi toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenlemeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplantı yapıldı.
6.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsmet Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismet yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.