İsak Vural

İsak Vural

Son dakika isak vural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isak vural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isak vural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsak Vural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isak vural gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 isak vural haberi bulunmuştur. Tüm isak vural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samatta'yı 6 milyon euro'ya sattılar Fener'in yıldızını bedavaya almak için görüşmelere başladılar
Samatta'yı 6 milyon euro'ya sattılar Fener'in yıldızını bedavaya almak için görüşmelere başladılar Devre arası transfer döneminde Oosterwolde, Samet Akaydın, Emre Demir gibi oyuncuları kadrosuna katıp Bruma ile Isak Vural'a veda eden Fenerbahçe'de yönetimin tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmak için masaya oturduğu öğrenilirken, 33 yaşındaki yıldız için Premier Lig ekibinin devreye girdiği bildirildi.
15.02.2023 Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak Fenerbahçe'nin yeni transferi sol bek Jayden Oosterwolde'nin Jorge Jesus'un kararıyla Konyaspor maçında ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Ceza sahası dışından gol yemeye son! Galatasaray Ali Koç'un imza attıramadığı yıldızı transfer ediyor
Ceza sahası dışından gol yemeye son! Galatasaray Ali Koç'un imza attıramadığı yıldızı transfer ediyor 18 Mart 2022'de İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostancı, Ferdi Kadıoğlu gibi genç yeteneklere toplu imza attıran, fakat 22 yaşındaki oyuncuyu bir türlü ikna edemeyen eski Fenerbahçeli oyuncu şimdi Galatasaray yolunda... Sarı Lacivertli takımdan ayrılıp Portekiz'e giden oyuncunun yeniden Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı belirtilirken, bu transfer için Erden Timur'un girişimlere başladığı bildirildi.
15.12.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 5 futbolcuyu kafileye dahil etmedi.
6.12.2022 Fenerbahçe
İrfan Can Kahveci ve Arda Güler'i şok eden transfer! Jorge Jesus 'Yeni Puskas'ı' istedi
İrfan Can Kahveci ve Arda Güler'i şok eden transfer! Jorge Jesus 'Yeni Puskas'ı' istedi Arda Güler, İsak Vural, Yusuf Kocatürk, Yiğit Efe Demir gibi genç yeteneklere yatırım yapan Fenerbahçe'nin Macaristan'ın 'Yeni Puskas'ı' lakabı alan 17 yaşındaki oyuncuya talip olduğu ortaya çıktı. Bi' ara adı sık sık Manchester City ile anılan orta sahanın Sarı Lacivertli yöneticilerle masaya oturduğu belirtilirken, Jorge Jesus'un 'wonderkidi' çok istediği bildirildi.
7.11.2022 Fenerbahçe
Ali Koç Benfica'dan koparıp getirdi Jorge Jesus 'Bu yetenek beni büyüledi' dedi!
Ali Koç Benfica'dan koparıp getirdi Jorge Jesus 'Bu yetenek beni büyüledi' dedi! Elindeki kadroyu enine boyuna değerlendiren ve yardımcılarıyla birlikte sürekli olarak genç yetenekleri yakından takip eden Jorge Jesus'un Arda Güle haricinde başka bir oyuncuya hayran kaldığı belirtildi. Ali Koç'un Benfica'dan getirdiği orta saha için Jesus'un 'Yeni prensim' yakıştırmaları yaptığı öğrenildi.
13.06.2022 Fenerbahçe
Daha 15 yaşında ama Manchester City onun için ölüp bitiyor! Ali Koç'a sürpriz teklif
Daha 15 yaşında ama Manchester City onun için ölüp bitiyor! Ali Koç'a sürpriz teklif Ali Koç'un yeteneğine inandığı ve Benfica alt yapısından Samandıra'ya getirdiği 15 yaşındaki 'wonderkid'i' Manchester City'nin özel olarak takip ettiği, İngiliz devinin gelecek vaat eden yıldız futbolcuyu çok istediği ortaya çıktı. Dün Shakhtar Donetsk maçında kulüp tarihine geçen orta sahanın kişisel gelişimine oldukça önem verildiği ve daha şimdiden 3 cm uzadığı bilgisi verildi.
20.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe dostluk maçında Shakhtar Donetsk karşısında kazandı!
Fenerbahçe dostluk maçında Shakhtar Donetsk karşısında kazandı! Fenerbahçe Ukrayna’da barış temasına katkı sağlamak amacıyla Shakhtar Donetsk ile dostluk maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe, Enner Valencia'nın golüyle 1-0 kazandı.
19.04.2022 Fenerbahçe
Ali Koç gençlere yatırım yapmaya devam ediyor! F.Bahçe'den bir sürpriz hamle daha
Ali Koç gençlere yatırım yapmaya devam ediyor! F.Bahçe'den bir sürpriz hamle daha Yıldız olabilecek umut vaad eden oyunculara oldukça önem veren ve geçtiğimiz ay 6 futbolcuya imza attıran Ali Koç'un yetenek avına çıktığı, sarı lacivertli scout ekibinin alt ligleri bile takibe aldığı ortaya çıktı.
4.04.2022 Futbol
TFF'den flaş Ferdi Kadıoğlu açıklaması!
TFF'den flaş Ferdi Kadıoğlu açıklaması! Türkiye Milli Takımı'nı tercih eden Ferdi Kadıoğlu için TFF'den açıklama geldi. Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile yeni kontrat imzalamıştı.
22.03.2022 Fenerbahçe
Ali Koç 'sen kimsin?' dedi aldığı cevaptan sonra salon kahkahalara boğuldu
Ali Koç 'sen kimsin?' dedi aldığı cevaptan sonra salon kahkahalara boğuldu Dün Arda Güler, İsak Vural, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya, Ertuğrul Çetin ve Melih Bostan'a imza attıran Ali Koç'un imza töreninde genç bir kızı tanımaması üzerine 'sen kimsin?' sözleri salondaki kahkahalara boğdu.
18.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de genç yıldızlar sözleşme imzaladı! Gözyaşlarına hakim olamadı, Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, İsak Vural...
Fenerbahçe'de genç yıldızlar sözleşme imzaladı! Gözyaşlarına hakim olamadı, Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, İsak Vural... Fenerbahçe'de genç futbolcular Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için imza töreni düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç futbolcuların sarı lacivertli camiaya büyük katkı sağlayacaklarına yürekten inandığını ifade etti. Başkan Koç, son haftalardaki performansıyla takımın gözde ismi haline gelen Arda Güler'in takıma bedava gelmediğini ve iyi para verdiklerini kaydetti. Ferdi Kadıoğlu ile yeni sözleşme sürecinde yapılan görüşmelere ilişkin de konuşan Koç, "Ferdi'nin bize borcu var. Ferdi Kadıoğlu ile pazarlık yapmadan önce oturduk konuştuk. 'Takımda kalmak istiyor musun' dedim. Parasal konular çözülür. O da burada mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtti." açıklamasını yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Fenerbahçe
Alex, Toni Schumacher, Okocha, Nani, Mesut Özil'den sonra Fenerbahçe'ye bir yıldız daha
Alex, Toni Schumacher, Okocha, Nani, Mesut Özil'den sonra Fenerbahçe'ye bir yıldız daha Barcelona ve Benfica alt yapılarında yetişen, daha sonra Ali Koç'un büyük özverisiyle Samandıra'ya getirtilen 16 yaşındaki yeteneğin Fenerbahçe tarihine damga vuracağı belirtiliyor. İşte ‘wonderkid' oyuncunun transfer süreci....
13.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe onu Benfica'dan getirmişti! İlk antrenmanına çıktı
Fenerbahçe onu Benfica'dan getirmişti! İlk antrenmanına çıktı Fenerbahçe'nin Benfica alt yapısından alıp getirdiği İsak Vural Samandıra'da ilk topla buluşmasını gerçekleştirdi.
9.03.2022 Fenerbahçe
Önce yeni transfer TFF'ye bildirildi sonra Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakika golüyle yendi
Önce yeni transfer TFF'ye bildirildi sonra Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakika golüyle yendi Giresunspor ve Hatayspor'u yenen Fenerbahçe Szalai'nin son dakika golüyle Kasımpaşa'yı geçti ve bu sezon ilk defa üst üste 3.galibiyetini aldı. Ayrıca kritik maçtan önce sarı lacivertli kulübün 15 yaşındaki oyuncuyu transfer etmesi ise büyük dikkat çekti.
28.02.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'u şok eden karar! Yıldız futbolcu kararını bildirdi 'Gitmiyorum'
Ali Koç'u şok eden karar! Yıldız futbolcu kararını bildirdi 'Gitmiyorum' Bu sezon Erol Bulut dönemini aratan ve silik performansıyla gözden çıkarılan yıldız futbolcunun kendisine gelen bazı transfer tekliflerini reddetmesi Fenerbahçe cephesinde şok etkisi yarattı. İşte sıcak gelişme...
28.02.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den olay transfer! 14 yaşındaki İsak Vural Türkiye'ye geliyor...
Fenerbahçe'den olay transfer! 14 yaşındaki İsak Vural Türkiye'ye geliyor... Fenerbahçe'den ses getirecek transfer. Babası Türk, annesi İsveçli olan 14 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı İsak Vural, Barcelona altyapısının ardından Benfica'ya transfer olmuştu. A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul'un haberine göre sarı-lacivertliler, 14 yaşındaki genç yıldızla anlaştı ve Türkiye'ye getirecek.
16.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İsak Vural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isak vural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.