265 bin TL kredi kullandı! İş kurmak istedi, parası buhar oldu
265 bin TL kredi kullandı! İş kurmak istedi, parası buhar oldu Bursa'da, arkadaşı aracılığıyla tanıştığı H.İ.A. (42) tarafından birlikte iş yeri açma vaadiyle 265 bin lira dolandırılan yüzde 60 engelli Recep Altay (44), bankaya olan borcunu ödemek için babasından miras ev ve dükkanını sattı. İstanbul ve Balıkesir'de de aynı yöntemle çok sayıda kişiyi dolandırdığını iddia ettiği H.İ.A. hakkında Altay’ın şikayeti sonrası dava açıldı.
7.09.2023 Yaşam
Gençlere iş kurma fırsatı! Sigorta primi ve vergi teşviki 3 yıl sürecek
Gençlere iş kurma fırsatı! Sigorta primi ve vergi teşviki 3 yıl sürecek Genç girişimciler elde edecekleri yıllık kazancı ikinci vergi dilimine kadar olan kısmı için 3 yıl vergi ödemeyecek. Gençlerden ilk yıl sigorta primi alınmayarak 55 bin liranın üzerinde destek sağlanacak. Buna göre gençlerin bu yıl için 150 bin liraya kadar olan kazançları vergiden muaf olacak. Gelir İdaresi Başkanlığı genç girişimciler için vergi ve sigorta prim desteği rehberi yayınladı.
5.08.2023 Ekonomi
İş kurana 50 bin lira verilecek! İşte şartlar...
İş kurana 50 bin lira verilecek! İşte şartlar... İŞKUR, engelli ve eski hükümlülere kendi işinin patronu olmaları için farklı destekler sağlıyor.
27.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri