İşte Benim Stilim

İşte Benim Stilim

Son dakika işte benim stilim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işte benim stilim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işte benim stilim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşte Benim Stilim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işte benim stilim gelişmeleri de dahil olmak üzere 469 işte benim stilim haberi bulunmuştur. Tüm işte benim stilim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir'
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir' Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Adana
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti! İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Doğrusöz, şimdi ise çene dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2023 Magazin
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti!
Aleyna Eroğlu dekoltesiyle dikkat çekti! Bir zamanların fenomen yarışması İşte Benim Stilim ile adını duyuran Aleyna Eroğlu iddialı ve cesur tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Aleyna Eroğlu bu defa sütyensiz tarzı ile dikkat çekti. Göğüs dekolteli poz veren ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.
13.05.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Dorukhan Doğrusöz şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
6.04.2023 Magazin
Fenomen yarışmacı Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti
Fenomen yarışmacı Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla futbolcu sevgilisi Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Eroğlu darp raporu aldı. Fenomen yarışmacı, polis ekibinin Batuhan Karadeniz'in evine gittiği sırada çektiği görüntüleri de paylaşarak, 'Polisi ben çağırdım' yazdı.
22.03.2023 Magazin
Neslihan Doğrusöz son haliyle şaşırttı!
Neslihan Doğrusöz son haliyle şaşırttı! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra daha çok merak edilmeye başlandı. Adını Doruk yapan eski yarışmacının saç sakalı birbirine karıştı. Takipçileri "Bu ne hal sakalları az kes" dese de Neslihan Doğrusöz tavsiyeleri dinlemedi. İşte Neslihan Doğrusöz'ün son hali...
20.03.2023 Magazin
Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şoke etti! Sosyal medyadan paylaştı
Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şoke etti! Sosyal medyadan paylaştı 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen, daha sonra sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" diyerek, banka hesabındaki parayı takipçilerine gösterdi. Hesaptaki parayı görenler büyük şaşkınlık yaşadı.
4.02.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım! İşte Benim Stilim yarışmasında adını duyuran Neslihan Doğrusöz 2019 yılında cinsiyet değişikliği için ameliyat masasına yatmıştı. Cinsiyet değişiminin ardından ismini de Doruk olarak güncellemişti. Şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
22.01.2023 Magazin
Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor!
Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirmiş Doruk ismini almıştı. Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Doğrusöz, spor salonundan paylaştığı pozla adından söz ettirdi.
18.11.2022 Magazin
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu!
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu! 'İşte Benim Stilim' ve 'Çarkıfelek' programlarıyla adını duyuran Emel Özkızıltaş, estetik operasyonlar geçirmesinin ardından bambaşka biri oldu. Özkızıltaş'ın son hali, takipçilerinin hoşuna gitmedi.
10.10.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisinin yaşı gündem oldu! 'Kızından küçük'
Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisinin yaşı gündem oldu! 'Kızından küçük' Sunucu Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduğunu katıldığı yayında açıkladı. İkili birlikte yayına bağlanıp yaş farkını da ti'ye aldı. Genç kadının daha önce İşte Benim Stilim yarışmasında yer aldığı söylenirken Erbil'in sevgilisinin yaşını duyanlar kızı Yasmin Erbil'in yaşını hatırlatarak eleştirilerde bulundu.
11.09.2022 Magazin
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı!
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı! 2014-2015 yıllarında Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen Ayşegül Melisa Doğan, programda yarışan bir diğer isim olan Özlem Özden'le yaşadığı kavgalarla hafızalara kazınmıştı. Fenomen isim, yarışma sonrası bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Doğan'ın yeni halini gören tanıyamıyor.
1.09.2022 Magazin
Bakanlıktan 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı hakkında açıklama
Bakanlıktan 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı hakkında açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Medyada yer alan ve kamuoyuna yansıyan 'İşte Benim Stilim' isimli programın yarışmacısı N.H.'nin sosyal medya paylaşımları sonrası basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur" ifadesi kullanıldı.
26.08.2022 Gündem
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice'
Nihal Candan'ın anlaşılamayan kombini olay oldu! 'Sen de şaşırdın iyice' Nihan Candan, 'İşte Benim Stilim' ve 'Survivor' yarışmalarıyla adından söz ettirmişti. Candan, Instagram hesabını da oldukça aktif kullanan isimlerden. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine toplayan ve magazin gündeminde yer almayı başaran Nihal Candan'ın son fotoğrafına ise kimse anlam veremedi...
21.06.2022 Magazin
Nihal Candan, Aleyna'yı kıskandı! Yaptığı şoke etti
Nihal Candan, Aleyna'yı kıskandı! Yaptığı şoke etti İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nihal Candan yaptığı paylaşımla şaşırttı. Aleyna Tilki'nin göğüslerini çantayla kapattığını gören Nihal Candan "Benzer işler" yorumuyla paylaştı.
30.05.2022 Magazin
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı!
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adıyla iddialı yarışmacılar arasında yer alan yarışmacı cinsiyetini değiştirdikten sonra sık sık son halleriyle gündeme geliyor. Adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranları da yorum yağdırdı.
15.05.2022 Magazin
Nihal Candan sütyensiz elbise giydi, eliyle kapattı!
Nihal Candan sütyensiz elbise giydi, eliyle kapattı! İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmasında yarışmacı olarak ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Nihal Candan kendi gibi yarışmalardan ünlü kardeşi Bahar Candan ile tatile çıktı. Sütyensiz pozlarını üst üste paylaşan Nihal Candan göğsünü neredeyse açıkta bırakan bir elbisesiyle de zor anlar yaşadı.
10.05.2022 Magazin
Nihal Candan, küvet pozlarıyla olay yarattı!
Nihal Candan, küvet pozlarıyla olay yarattı! Açıklamaları ve sosyal medya pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Nihal Candan yine gündemde. 'İşte Benim Stilim' ve 'Survivor' yarışmalarıyla şöhrete kavuşan Nihal Candan, küvet pozlarıyla olay yarattı.
13.03.2022 Magazin
Nihal Candan'dan kıyafetsiz paylaşım! Saçları yapılırken...
Nihal Candan'dan kıyafetsiz paylaşım! Saçları yapılırken... İşte Benim Stilim isimli moda programı ile ünlenen ve kardeşi Bahar Candan ile birlikte açıklamaları ve paylaşımlarıyla olay olan Nihal Candan, şimdilerde sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Her gün hayatından kesitler paylaşan Nihal Candan'dan bu defa kıyafetsiz bir paylaşım geldi.
22.02.2022 Magazin
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi!
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi! Ayşegül Melisa Doğan estetikli haliyle tanınmaz hale gelmişti. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Ayşegül Doğan estetikli haline yapılan kötü yorum sonrası suç duyurusunda bulundu. Uzlaşmayı kabul etmeyen ünlü yarışmacı yorumu yapan kişiye dava açtı.
9.01.2022 Magazin
Ayşegül Doğan'dan yeni poz! Estetik harikası...
Ayşegül Doğan'dan yeni poz! Estetik harikası... Bir dönem ilgiyle izlenen moda programı İşte Benim Stilim'de kavgalarıyla adından söz ettiren Ayşegül Melisa Doğan yeni pozuyla olay oldu. Doğan estetik sayesinde adeta kendini yeni baştan yarattı.
23.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İşte Benim Stilim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işte benim stilim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.