İş Kur

İş Kur

Son dakika iş kur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş kur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş kur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Kur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş kur gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 iş kur haberi bulunmuştur. Tüm iş kur haberleri aşağıda listelenmiştir.
TTK'ya bin işçi alınacak
TTK'ya bin işçi alınacak Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) bin maden işçisi alımı için başvuru süreci bugün başlayacak. Vatandaşlar, müracaatlarını yapabilmek amacıyla akşam saatlerinden itibaren Zonguldak ve Bartın'da İŞKUR önünde bekliyor.
12.02.2019 Personel Alımı
İş kurmak isteyenlere müjde
İş kurmak isteyenlere müjde Karşıyaka Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla yürütülen Uygulamalı Girişimcilik Projesi’nin bu yılın ikinci etabı başlıyor.
26.05.2017 Ekonomi
2010 KPSS'nin FETÖ'cü rekortmeni tutuklandı
2010 KPSS'nin FETÖ'cü rekortmeni tutuklandı 2010 KPSS rekortmeni Zeki Yolaçan’ın, 3 ay önce Kayseri İş-Kur Bölge Müdürlüğü’ndeki görevinden açığa alınıp tutuklandığı ortaya çıktı. Yolaçan’ın eşi de görev yaptığı hastanedeki görevinden uzaklaştırıldı
29.09.2021 Gündem
Batman’da işsizler, duvardaki listede isimlerini aradı
Batman’da işsizler, duvardaki listede isimlerini aradı BATMAN’da İş-Kur’un, ’Toplum yararına çalışma programı’ kapsamında istihdam edilecek 2 bin kişiden Milli Eğitim Müdürlüğü için tahsis edilen 1000 kişinin isim listesi, duvara asıldı...
6.11.2015 Yaşam
3 bin 500 işçi alımı için başvurular başlıyor!
3 bin 500 işçi alımı için başvurular başlıyor! ÇAYKUR’a alınacak 3 bin 500 işçi için bölge illerinde İş-Kur Müdürlüklerine başvurular yarın başlıyor.
15.04.2015 Ekonomi
Eve kapanan kadın yeniden işinde!
Eve kapanan kadın yeniden işinde! Kadın istihdamı genel istihdamın üstünde
9.01.2013 Ekonomi
CHP'den İŞ-KUR'a tepki!
CHP'den İŞ-KUR'a tepki! CHP savcılığa suç duyurusunda bulunacak
18.10.2012 Yaşam
Önce sevindiler sonra üzüldüler
Önce sevindiler sonra üzüldüler 'İş-Kur işçi alacak' söylentisi çıkınca...
3.09.2012 Ekonomi
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Rahman Suresi Mekke’de indirilmiş olan surelerden biridir. Rahman Suresi 78 ayetten oluşmaktadır ve surenin ismi ilk ayette geçmekte olan Allah’ın isimlerinden Rahman ismi şeriflerinden almaktadır. Rahman ismi surenin içeriği ile alakalıdır. Sure baştan sona kadar Allah’ın rahmetini ve Allah’ın rahmetinin tezahürlerini anlatmaktadır. Kuran-ı Kerimde 55. Olan suredir fakat iniş sırasına göre bakıldığında Rahman Suresi 97. Suredir. Rahman merhamet eden, acıyan, müşfik gibi anlamlara gelmektedir. Peki, Ramazan'da Rahman Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
9.05.2023 Sureler
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İnşikak Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inmiştir. 25 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “inşakka” fiilinin mastarı olan “İnşikâk” kelimesinden almıştır. İnşikâk, yarılmak demektir. Bu sûrede de kıyametin kopması, onun ardından gerçekleşecek olan uhrevî hesap, insanların iman ve amellerine uygun olarak yargılanmaları, ceza veya ödül gibi konular etkili bir üslûpla anlatılmaktadır. Peki, İnşikak Suresi okumanın yararları nelerdir? İnşikak Suresi faziletleri ne? İşte İnşikak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Yasin Suresi Mekke döneminde inmiştir. 83 âyettir. Sûre, adını ilk âyeti oluşturan “Yâ-Sîn” harflerinden alır. Sûrede başlıca insanın ahlâkî sorumlulukları, vahiy, Hz. Peygamber’i yalanlayan Kureyş kabilesi, Antakya halkına gönderilen peygamberler, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, hesap ve ceza konu edilmektedir. Peki, Yasin Suresi okumanın yararları nelerdir? Yasin süresi kaç ayet? Ramazanda her gün Yasin süresi okumanın fazileti ne? İşte Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
5 farklı isim nedeniyle 2 kez askere çağrıldı, cezaevine girdi, şimdi emekli olamıyor
5 farklı isim nedeniyle 2 kez askere çağrıldı, cezaevine girdi, şimdi emekli olamıyor Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Ersin Akbaş (57), doğumundan itibaren süren hatalar nedeniyle 5 farklı isim ile yaşamını sürdürmek zorunda kaldı. Resmi kurumlarda adı 'Ersin, Ersün, Ergün, Ergun ve Ergin' olarak geçen, bu nedenle 2'nci kez askere çağrılan, cezaevine giren Akbaş, şimdilerde emekli olabilmek için çalıştığını kanıtlamaya çalışıyor.
28.04.2023 Gündem
Obezite, diyabet ve tansiyon hastaları dikkat! Risk artıyor
Obezite, diyabet ve tansiyon hastaları dikkat! Risk artıyor Son yıllarda yapılan çalışmalara göre obezite, diyabet ve tansiyon hastalarının böbrek kanserine yakalanma riski daha fazla. Erken teşhisin hayati öneme sahip olduğunu söyleyen uzmanlar, cerrahi süreçlerle ilgili önemli uyarılarda bulundu.
12.03.2023 Sağlık
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası’nın Şubat enflasyonu değerlendirmesinde gıda fiyatlarının sebze, kırmızı et ile süt ve süt ürünleri öncülüğünde yüksek bir oranda artmaya devam ettiğini belirtildi.
6.03.2023 Ekonomi
Şems Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Şems Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Şems Suresi 15 âyettir. Sûre, adını birinci âyetteki “eş Şems”kelimesinden almıştır. Şems, güneş demektir. Sûrede bazı önemli kozmik varlıklara ve olaylara yemin edilerek insan tabiatına hem iyilik hem kötülük eğilimlerinin yerleştirildiği bildirilmiş; bu eğilimlerini doğru kullanmayanların akıbetine örnek olmak üzere Semûd kavminin helâk edilişi anlatılmıştır. Peki, Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Şems suresi ne için okunur? Eş şems ne demek? Şems Suresinin okunuşu, anlamı ve tefsiri
1.03.2023 Ramazan
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?
Bulem ne demek? Bulem isminin anlamı ne, Bulem hangi dilde, ne anlama geliyor?  Bulem ismi anne ve babalar tarafından merak edilen isimlerden biri arasında yer alıyor. Çok tercih edilmeyen Bulem ismi ne demek, Bulem ne anlama gelir? Bulem hangi dilden? Sorusunun yanıtı... 
15.02.2023 Gündem
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB bünyesinde yer alan TYP kapsamında yapılan işçi alımı başvuru sonuçları bazı illerde tamamlandı, başvuru yapanların kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Temizlik personeli kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personeller için duyuru, bakanlığın il müdürlükleri tarafından yapıldı. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları hangi illerde açıklandı? İşte TYP kura sonuçları ve isim listesi 2023…
3.02.2023 Personel Alımı
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu
İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma skandalının detayları ortaya çıktı! Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'ın mesajları deşifre oldu. Provokatör Rasmus Paludan'ın iğrenç eyleminin masraflarını karşılayan Chang Frick provokasyonun detaylarını açıkladı. İsveç basını ikili arasındaki mesajlaşmaları sayfalarına taşıdı.
25.01.2023 Dünya
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış
Skandal sonrası İsveç Başbakanı'ndan ilk açıklama: Saygısızca bir davranış Türkiye ile İsveç arasında NATO üyelik görüşmeleri devam ederken Rasmus Paludan isimli siyasetçinin Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiği önündeki skandal hareketine Türkiye'den sert tepki geldi. Gelen tepkiler üzerine İsveç Başbakanı Ulf Kristersson sessizliğin bozdu. İşte ilk açıklama...
22.01.2023 Dünya
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı Emeklilik için gün sayan milyonları kapsayan son dakika gelişmesi! Sayılı günler kaldı, tüm işlemler e-devlet üzerinden yapılabiliyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hizmetlerinin hizmet birleştirilmesi ile ilgili kritik uyarı geldi. EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken, askerlik ve doğum dışında işe girişi geriye çeken borçlanmalar olup olmadığı merak konusu oldu. İşte dikkat çeken vefat durumu detayı...
28.12.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İş Kur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş kur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.