Irak Kürt Bölgesel Yönetimi

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi

Son dakika Irak Kürt Bölgesel Yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irak Kürt Bölgesel Yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak kürt bölgesel yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.683 ırak kürt bölgesel yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm ırak kürt bölgesel yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, IKBY Başbakanı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, IKBY Başbakanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile resmi temaslarına devam ettiği Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile görüştü.
7.02.2024 Gündem
Bakan Fidan Irak'tan dünyaya duyurdu: PKK virüsünü hep beraber temizleyeceğiz
Bakan Fidan Irak'tan dünyaya duyurdu: PKK virüsünü hep beraber temizleyeceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, “Terör belasından kurtulmak için yapacağımız daha çok iş var. Türkiye’de bu meseleyi büyük ölçüde hallettik. Şu anda Irak topraklarında PKK terörü kendisini gizliyor. Bu virüsü inşallah Irak’tan da hep beraber temizleyeceğiz” dedi.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı süresince 21 ülke ve uluslararası kuruluş lideriyle diplomasi görüşmeleri gerçekleştirdi.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.
20.06.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023 Gündem
Irak-Türkiye arasındaki petrol ihracatı 13 Mayıs’ta yeniden başlayacak
Irak-Türkiye arasındaki petrol ihracatı 13 Mayıs’ta yeniden başlayacak Irak hükümeti, Türkiye ve Irak arasındaki petrol ihracatının 13 Mayıs’ta Kerkük-Ceyhan boru hattı üzerinden yeniden başlayacağını duyurdu.
11.05.2023 Ekonomi
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı! Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.
23.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti İbrahim Tatlıses, Irak’ın kuzeyindeki Erbil kentinde büyük ilgiyle karşılandı. Bir mağaza açılışına katılan Ünlü türkücü, "Irak ve Erbil benim kalem" dedi. Hayranları, usta sanatçıyı görmek için izdihama neden oldu. Güvenlik güçleri, kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etmek zorunda kaldı.
19.04.2023 Magazin
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı Kuzeydeki Duhok yakınlarında akşam saatlerinde bir dağın yamacına çakılan helikopterin hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmiyor. Yerel medya, Eurocopter AS350 tipi araçtaki yedi kişinin tümünün PKK'lı olduğunu yazdı.
16.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başkanı Barzani'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başkanı Barzani'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.
26.01.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun düzenlediği saldırılarda can kaybının 13’e, yaralı sayısının ise 58’e yükseldiğini açıklayarak, İran’ın saldırılarda 70’ten fazla balistik füze ve İHA kullandığını açıkladı.
28.09.2022 Dünya
ABD'den Irak’ın kuzeyine saldırı düzenleyen İran'a kınama
ABD'den Irak’ın kuzeyine saldırı düzenleyen İran'a kınama ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde yer alan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) İran tarafından düzenlenen saldırılara tepki gösterilerek, “Irak egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün haksız bir ihlali olarak şiddetle kınıyoruz” denildi.
28.09.2022 Dünya
Amed Sportif Faaliyetler - Bursaspor maçı sonrası olaylar çıktı
Amed Sportif Faaliyetler - Bursaspor maçı sonrası olaylar çıktı TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 6'ncı haftasında Amed Sportif Faaliyetler'in, evinde Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından olaylar çıktı. Diyarbakır Valiliği bazı taraftarların üzerlerindeki tişört ve açılan flamalarla ilgili yasal işlem başlatıldığını duyurdu.
25.09.2022 Şampiy10
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri ise güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
29.08.2022 Dünya
IKBY duyurdu: PKK/YPG’li teröristler İHA ile vuruldu
IKBY duyurdu: PKK/YPG’li teröristler İHA ile vuruldu Irak’ın kuzeyindeki Musul kentinde insansız hava aracı (İHA) ile düzenlenen saldırıda terör örgütü PKK/YPG üyesi 1’i kadın toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi.
17.07.2022 Dünya
Üniversiteden atıldığı için okulu basan öğrenci 2 profesörü öldürdü
Üniversiteden atıldığı için okulu basan öğrenci 2 profesörü öldürdü Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Erbil kentinde üniversiteden atılan öğrenci okulu basarak 2 profesörü öldürdü.
28.06.2022 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG IKBY’de sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı
Terör örgütü PKK/YPG IKBY’de sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Duhok kentinde terör örgütü PKK/YPG’nin bir köye roketli saldırı düzenlemesi sonucu 2 sivil hayatını kaybederken, 2 sivil de yaralandı.
26.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak kürt bölgesel yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.