Instagram Hesabı

Instagram Hesabı

Son dakika Instagram hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Instagram hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Instagram hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instagram Hesabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstagram hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 ınstagram hesabı haberi bulunmuştur. Tüm ınstagram hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir? Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?
3.01.2024 Ekonomi
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un cadde üzerinde iki kişi tarafından darp edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Tekme ve yumruklarla sosyal medya fenomenine saldıran kişilerin kimliği bilinmezken Ayhan Koç’un sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. Sokak ortasında saldırıya uğradığı görüntülenen fenomenden ise henüz bir açıklama gelmedi. Evli ve üç çocuk babası olduğu bilinen “Benekli Ayhan’ın” görüntülerde kendisine saldıranlara karşılık vermediği de görülüyor. Peki, Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un sağlık durumu nasıl? Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?
17.10.2023 Gündem
Seda Sayan Ayşe kimdir, Instagram hesabı ne? Sabahın Sultanı Ayşe…
Seda Sayan Ayşe kimdir, Instagram hesabı ne? Sabahın Sultanı Ayşe… Seda Sayan'ın programında yer alan Ayşe merak konusu oldu. Ayşe'nin İnstagram ve TikTok hesapları hakkında bilgi arayanlar, 'Sabahın Sultanı Ayşe kimdir, soyadı ne?' sorusuna yanıt arıyor.
12.10.2023 Televizyon
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı Meta Platforms META.O, Avrupalı ​​kullanıcılar için Instagram veya Facebook'a reklamsız aboneliklerden ayda 10 euro talep edecek. Mobilden yapılan ödemelerde 13 euro alınacak. Her bir ek hesap için ise 6 euro alınması planlanıyor.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! "Senaryo bitti, çok yakında”
Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! "Senaryo bitti, çok yakında” Sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan Polat hayatının film olacağını söyledi. Kariyerine doğum fotoğrafçısı olarak başladığını söyleyen Dilan Polat, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikayesinde hayatının sinema filmi haline getirileceğini açıkladı.
16.09.2023 Magazin
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor? Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzu Onan 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta tek celsede bitirdi. Mehmet Aslantuğ geçtiğimiz günlerde yayınlandığı videoda evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanladı. Öte yanda Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Peki, Pınar Şipaloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.09.2023 Magazin
Instagram gizli hesap görmede 3 yöntem! Takip etmediğiniz instagram kapalı hesabı nasıl görebilirsiniz?
Instagram gizli hesap görmede 3 yöntem! Takip etmediğiniz instagram kapalı hesabı nasıl görebilirsiniz? Takip etmediğiniz ya da etmek istemediğiniz gizli instagram hesabını görmek için birçok yol vardır. Instagram gizli profil görme hakkında çözüm yollarını araştıranlar için pek çok uygulama mevcut. Merak duygunuzu doyuracak bu yöntemlerle instagram gizli hesapları kolaylıkla görebilirsiniz. Ancak dikkat! Bu bir etik davranış değildir. İşte takip etmediğini gizli instagram profilini görme yolları ve diğer bilgiler.
7.08.2023 Gündem
Ufuk Özkan organ nakli bekliyor! Doktorlar 1 yıl ömür biçmişti, sağlık durumunu açıkladı
Ufuk Özkan organ nakli bekliyor! Doktorlar 1 yıl ömür biçmişti, sağlık durumunu açıkladı 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve sevilen oyuncu Ufuk Özkan, siroz olduğu ve 'organ nakli olması gerektiği' ile ilgili yapılan haberler üzerine Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz yıl 3’üncü derece siroz teşhisi konan Özkan'a doktorlar bir yıl ömür biçti. Bu süre içinde organ nakli yapılmazsa Ufuk Özkan yaşamını yitirebilir.
14.07.2023 Magazin
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım Müjde Ar, Instagram hesabı dışında hiçbir sosyal medya platformunda hesabı olmadığını açıkladı. Ünlü isim, kendisi adına açılan sahte Twitter hesaplarından sonra kendisi sayfasını oluşturmak zorunda kaldı.
30.05.2023 Magazin
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne?
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne? Survivor Kürşat Juan, yeni sezonun en dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alıyor. Parkur performansı da merakla takip edilen Kürşat Juan, diğer yarışmacılarla olan tartışmaların içinde yer alıyor. Survivor 2023 fenomenleri arasında yer alan Kürşat Juan, ünlüler takımında yarışıyor. Peki Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Kürşat Juan'ın gerçek adı ne?
18.05.2023 Televizyon
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı Dolandırıcılar farklı farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medya kullanıcılarının hayatını kabusa çeviren olayın arkasında bir aile var. Bu kişiler önce bir Instagram hesabı açtılar, sonra da kredi verme vaadi ile farklı şehirlerdeki insanları ağlarına düşürdüler. DM üzerinden gönderilen linke tıklayan mağdurların kimlik ve iletişim bilgilerini alan fırsatçıların, kullandığı yöntemin detayları şoke etti.
4.05.2023 Yaşam
Evlenme hazırlığındaki çiftleri bekleyen tehlike! Dolandırıcılar pusu kurdu
Evlenme hazırlığındaki çiftleri bekleyen tehlike! Dolandırıcılar pusu kurdu Evlilik sürecine giren çiftleri ilgilendiren haber! Yaz ayları geldi, düğün hazırlıkları başladı. Her sektörde olduğu gibi düğün sektöründe de fırsatçılar harekete geçti. Uyarılar art arda geldi, dolandırıcıların yeni tuzağı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden reklam veriyorlar, kurbanlarını seçtikten sonra hedeflerini gerçekleştiriyorlar. İşte evlenme arifesindeki çiftleri bekleyen tehlikenin detayları...
30.03.2023 Yaşam
Survivor Ertuğ kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacı Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne?
Survivor Ertuğ kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacı Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne? Survivor 2023 yedek yarışmaclardan Ertuğ Onur Yaşlıoğlu düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Ünlüler takımında yarışan Survivor Ertuğ kimdir, kaç yaşında? Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne? İşte Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu hakkında bilgiler...
26.03.2023 Televizyon
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim'
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim' Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabı için abonelik özelliğini başlattığını ve her ay belli bir ücret karşılığında sayfasına abone olanlar için ekstra içerikler paylaşacağını duyurmuştu. Ünlü isim, çok konuşulan abonelikle ilgili açıklama yaptı.
17.03.2023 Magazin
Neden herkes Instagram hesabını silmek istiyor?
Neden herkes Instagram hesabını silmek istiyor? Instagram'dan nefret etmek, Instagram kullanıcısı olmanın bir parçası
11.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Survivor Yiğit İnandı kimdir? Yedek yarışmacı Yiğit İnandı instagram hesabı ne?
Survivor Yiğit İnandı kimdir? Yedek yarışmacı Yiğit İnandı instagram hesabı ne? Survivor Yiğit İnandı hakkında araştırmalar başladı. Survivor 2023'e yedeklerin ana kadroya geçme heyecanı devam ediyor. Yedeklerde en dikkat çeken isimlerden birisi de Yiğit İnandı oldu. Peki Yiğit İnandı kimdir? Ne iş yapıyor?
26.01.2023 Televizyon
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı 15 yaşında polis katil olan Donald Dillbeck'in idam tarihi 44 yıl sonra açıklandı. ABD'de 23 Ocak tarihinde idam edileceği tarih duyurulan katil, halkta büyük tepkilere yol açtı.
26.01.2023 Dünya
Donald Trump’ın Facebook ve Instagram hesabı ile ilgili flaş karar
Donald Trump’ın Facebook ve Instagram hesabı ile ilgili flaş karar Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarının çatı şirketi Meta, dün eski ABD Başkanı Donald Trump’ın askıya alınan hesaplarının açılacağını duyurdu.
26.01.2023 Dünya
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstagram hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.