Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni yarışmacılarından Fatemeh Asghari, izleyiciler tarafından merak ediliyor. İranlı yarışmacı, yemek yapmada da çok iddialı. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir? Nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte, Fatemeh Asghari hakkında bilmeniz gerekenler…

FATEMEH ASGHARİ KİMDİR?

Fatemeh Asghari, 1996 yılında İran’da doğdu. 27 yaşındaki yarışmacı, aslen İranlı’dır. Ülkesinde Eski İran Tarihi bölümünü bitiren Asghari, Türkiye’ye gelerek Uludağ Üniversitesi’nde tarih yüksek lisansı yapmaya başladı. Bursa’da yaşayan Asghari, aynı zamanda bir makyaj sanatçısıdır. Instagram hesabından makyaj videoları ve fotoğrafları paylaşan Asghari, takipçilerinden beğeni topluyor.

Asghari, İran mutfağından lezzetler sunarak konuklarını ağırladı. Menüsünde Soup Jo, kashke bademjan, role bademjan, zereshk polo, salade fasl, shole zard gibi yemekler bulunan Asghari, yemekleriyle beğeni kazandı. Asghari, haftanın birincisi olmak için 75 bin TL’lik büyük ödülü kovalıyor.

Haberin Devamı

FATEMEH ASGHARİ’NİN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Fatemeh Asghari’nin Instagram kullanıcı adı @behnaz.asghari18’dir. Asghari, Instagram hesabında 2 bin 500’den fazla takipçisi bulunmaktadır. Asghari, Instagram hesabında makyaj videoları, yemek fotoğrafları, günlük hayatından kareler ve Zuhal Topal’la Yemekteyiz programından görüntüler paylaşmaktadır.

Fatemeh Asghari, yarışmada en çok zorlandığı yemeğin shole zard olduğunu, çünkü çok uzun süre pişmesi gerektiğini anlattı.