Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?

Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzu Onan 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta tek celsede bitirdi. Mehmet Aslantuğ geçtiğimiz günlerde yayınlandığı videoda evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanladı. Öte yanda Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Peki, Pınar Şipaloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Mehmet Aslantuğ'un Bozcaada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Arama motorlarında ise Pınar Şipaloğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Pınar Şipaloğlu instagram hesabı nedir? soruları aratılmaya başlandı.

PINAR ŞİPALOĞLU KİMDİR?

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Mehmet Aslantuğ'un Bozcaada'da tanıştığı bir kadınla aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine oturdu. Söylentilerin ardından sosyal medya hesabından "Duyduğunuz dedikodular doğru. Bir küçük ada meselesi. Evet Ada’da artık evim var ve evet Mehmet Aslantuğ evet yeter" yazılı bir paylaşım yapan Pınar Sipaloğlu isimli kadın merak konusu oldu. Ancak Şipaloğlu'nun hayatına dair ayrıntılar henüz bilinmiyor. 

"BOŞANMAYI BEN DEĞİL ARZUM İSTEDİ"

2 gün önce Instagram hesabından bir video yayınlayarak boşanmasının ardından çıkan ihanet iddiasını kesin bir dille yalanlayan Mehmet Aslantuğ "Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sahiplendiğimi, üzerine titrediğimi zannettiğim belki de o titremede bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanına saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı, acı çektim, üzüldüm, aylar kelimeler bulmaya çalıştım... Ben terk eden taraf değilim. Yorgundu... Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Sadece hukuken boşandıktan sonra yolları ayırmak istedim. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim" demişti.

Haberin Devamı