İngiltere Kralı

İngiltere Kralı

Son dakika ingiltere kralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingiltere kralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingiltere kralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiltere Kralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiltere kralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 501 ingiltere kralı haberi bulunmuştur. Tüm ingiltere kralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri...
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri... Reval görüşmeleri 9 Haziran 1908 tarihinde Estonya'nın Tallinn kentinde Rus Çarı ile İngiltere Kralı arasında gerçekleştirilmiş olan bir görüşmedir. Reval görüşmelerinin Rusya ve İngiltere açısından birçok farklı nedeni vardır.
10.02.2024 Yaşam
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar Prenses Diana’nın 40 önce giydiği “kara koyun” olarak bilinen ikonik kazağı, en az 80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılacak.
27.06.2023 Dünya
Kral III. Charles'a soğuk duş! Taç giyme töreninin ardından ortaya çıktı: En düşük seviyede...
Kral III. Charles'a soğuk duş! Taç giyme töreninin ardından ortaya çıktı: En düşük seviyede... İngiltere Kralı III. Charles'ın 6 Mayıs'ta tacını törenle takması ile birlikte ülkede yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemin tartışma konularının başında ise Birleşik Krallık'ta monarşiye olan destek yer alıyor. Milliyet'ten Mehmet Tez, taç giyme töreninin detaylarını ve konuya dair kamuoyu yoklamalarını kaleme aldı...
9.05.2023 Dünya
Kral 3. Charles'ın taç giyme törenine damga vuran görüntüler!
Kral 3. Charles'ın taç giyme törenine damga vuran görüntüler! İngiltere'de 70 yıl sonra ilk kez bir taç giyme töreni yapıldı. İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla, Londra'da gerçekleşen kraliyet ritüelleri ile dolu törende tacını taktı. İşte tarihi törenden öne çıkan görüntüler...
7.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak...
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak... Dünyanın gözü İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme töreninde olacak. Birleşik Krallık’ta monarşi kimi zaman sembolik görevleriyle ön plana çıksa da Anglikan Kilisesi ile olan bağı sebebiyle manevi kimliği önem arz ediyor. Kraliçe II. Elizabeth’ten sonra ikinci kez televizyonlarda canlı yayınla gerçekleşecek olan 6 Mayıs’taki taç giyme töreni ilklere sahne olacak. Aslen bir Hristiyanlık ayini olan taç giyme töreninde modern İngiliz toplumunun çeşitli unsurları ilk kez temsil edilecek.
1.05.2023 Dünya
Taç giyme töreni ne zaman? Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni tarihi nedir?
Taç giyme töreni ne zaman? Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni tarihi nedir? Kral 3. Charles taç giyme töreni ne zaman, İngiltere kralı taç giyme töreni tarihi nedir? Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı 3. Charles’ın taç giyme töreninin Westminster Kilisesi'nde yapılacağını duyurdu. Peki, taç giyme töreni ne zaman?
29.04.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının üzerinden bir yıl geçti. 24 Şubat 2022'de sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ilk patlamaların duyulmasıyla, İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa topraklarında görülen en büyük savaş başladı.
24.02.2023 Dünya
Kral Charles, İngiltere’deki Türkleri ve Suriyelileri ziyaret etti
Kral Charles, İngiltere’deki Türkleri ve Suriyelileri ziyaret etti İngiltere Kralı 3. Charles, Türkiye ve Suriye’nin kuzeybatısında meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ülkedeki Türk ve Suriyelileri ziyaret etti. Gelen yardımları hazırlayan Türkler, Kral Charles’a çay ikram etti.
15.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
6.12.2022 Dünya
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek İngiltere'nin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninin 6 Mayıs 2023'te gerçekleşeceği duyuruldu.
11.10.2022 Dünya
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler…
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler… Hande Macit, Avrupa’nın en eski hanedanlıklarından biri olan Almanya’daki Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander’la evlendi. Evlilik haberlerinin basına yansıması sonrasında “Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek?” gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.09.2022 Gündem
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra..
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra.. İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in önceki gün 96 yaşında hayata gözlerini yumması ile oğlu Prens Charles, “3’üncü Charles” adıyla “kral” unvanını aldı. 73 yaşındaki Charles, Birleşik Krallık tahtına çıkan en yaşlı hükümdar oldu. Daha önce bu unvan 1830’da 64 yaşında tahta çıkan Kral 4’üncü William’a aitti. 3’üncü Charles dün eşi Konsort Kraliçe Camilla ile İskoçya’daki Balmoral Kalesi’nden başkent Londra’ya geldi. Kraliyet Sarayı’ndan yapılan açıklamada Charles’ın bu sabah resmen kral ilan edileceği bildirildi.
10.09.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi!
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi! II. Elizabeth'in oğlu ve taht sıralamasında da ilk sırada olan isim Prens Charles kraliçenin vefatının ardından kral oldu. Kral Charles’ın hayatı, çocukları, eşi ve hayatı merak konus oldu. Peki, İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın eşi kim? Kral Charles’ın çocukları kimler? Kral Charles’ın biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Kralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiltere kralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.