Kral Charles

Kral Charles

Son dakika Kral charles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kral charles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kral charles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kral Charles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kral charles gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 kral charles haberi bulunmuştur. Tüm kral charles haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi...
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi... Kral Charles'tan sonra Prenses Kate Middleton'ın kansere yakalanması kraliyet ailesinde ve dğnyada şok etkisi yaratmıştı. 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Kral III. Charles'a soğuk duş! Taç giyme töreninin ardından ortaya çıktı: En düşük seviyede...
Kral III. Charles'a soğuk duş! Taç giyme töreninin ardından ortaya çıktı: En düşük seviyede... İngiltere Kralı III. Charles'ın 6 Mayıs'ta tacını törenle takması ile birlikte ülkede yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemin tartışma konularının başında ise Birleşik Krallık'ta monarşiye olan destek yer alıyor. Milliyet'ten Mehmet Tez, taç giyme töreninin detaylarını ve konuya dair kamuoyu yoklamalarını kaleme aldı...
9.05.2023 Dünya
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu Hayatının büyük bir bölümünü "veliaht prens" olarak geçiren Charles, sonunda muradına erdi. Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in geçen yıl eylül ayında, 96 yaşında hayata veda etmesinin ardından onun yerine tahta geçen Charles, 75 yaşında Kral 3. Charles olarak tacın giydi.
6.05.2023 Dünya
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon...
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon... Kraliçe 2’nci Elizabeth’in vefatından sonra İngiltere tahtına oturan Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı. İskoçya’da kalede korunan “Kader Taşı” da törende kullanılacak. İngiliz basınında yer alan haberlere göre “Kader Taşı”, İskoç milliyetçiler tarafından çalınma tehdidine karşı gizli bir askeri operasyonla Londra’ya götürülecek.
3.04.2023 Dünya
Kral Charles, İngiltere’deki Türkleri ve Suriyelileri ziyaret etti
Kral Charles, İngiltere’deki Türkleri ve Suriyelileri ziyaret etti İngiltere Kralı 3. Charles, Türkiye ve Suriye’nin kuzeybatısında meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ülkedeki Türk ve Suriyelileri ziyaret etti. Gelen yardımları hazırlayan Türkler, Kral Charles’a çay ikram etti.
15.02.2023 Gündem
Kral 3'üncü Charles'a kötü haber! 'Milyonlarca insanın suratına atılmış bir tokat gibi'
Kral 3'üncü Charles'a kötü haber! 'Milyonlarca insanın suratına atılmış bir tokat gibi' İngiltere'de grev dalgalarının peş peşe geldiği bir dönemde Kraliçe 2'nci Elizabeth'in ölümünün ardından tahtın yeni sahibi olan Kral 3'üncü Charles için düzenlenecek olan taç giyme töreninin detayları belli oldu. Kraliyet karşıtları ise 73 yaşındaki Charles’ın töreninde protesto gösterisi düzenleyeceklerini duyurarak, "ülkede yüksek enflasyonla mücadele eden milyonların yüzüne atılan bir tokat" eleştirisini yaptı.
23.01.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı? Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
6.12.2022 Dünya
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Charles ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Charles ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kralı III. Charles ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.10.2022 Siyaset
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kral 3. Charlestan hükümet kurma görevini aldı.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek İngiltere'nin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninin 6 Mayıs 2023'te gerçekleşeceği duyuruldu.
11.10.2022 Dünya
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi Kraliçe Elizabeth'in ölümü ardından tahta geçen Kral 3. Charles ilk kez İngiliz halkına seslendi. Charles "Hayatım değişecek, şu anda ailem için de bir değişim dönemindeyiz. Eşim Camilia’nın desteğine güveniyorum." ifadelerini kullandı. Kral Charles'ın masasında bulunan Kraliçe 2. Elizabeth fotoğrafı dikkat çekti.
9.09.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi!
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi! II. Elizabeth'in oğlu ve taht sıralamasında da ilk sırada olan isim Prens Charles kraliçenin vefatının ardından kral oldu. Kral Charles’ın hayatı, çocukları, eşi ve hayatı merak konus oldu. Peki, İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın eşi kim? Kral Charles’ın çocukları kimler? Kral Charles’ın biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Ülkeyi mi kurtaracak?
Ülkeyi mi kurtaracak? Meghan Markle'ın Yahudi kökenli olması sebebiyle dedikodu çanları çalmaya başladı. İsrailli gazete, evliliğin bir bakıma siyasi olduğunu vurguladı.
21.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kral Charles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kral charles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.