İlk Tepki

İlk Tepki

Son dakika ilk tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.990 ilk tepki haberi bulunmuştur. Tüm ilk tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın ve dolarda sürpriz gelişme
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın ve dolarda sürpriz gelişme Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı belli oldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. Piyasalardan faiz kararına ilk tepki geldi. İşte dolar ve altında son durum...
21.03.2024 Ekonomi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Bu bitkiyi koparmanın cezası 245 bin TL! Jandarma kontrol ediyor
Bu bitkiyi koparmanın cezası 245 bin TL! Jandarma kontrol ediyor Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca Dilek Yarımadası Milli Parklar içerisinde koparılması ve zarar verilmesi durumunda 245 bin 315 lira idari para cezası olan Kıyı Sarımsağı'na yönelik kontroller gerçekleştirildi.
6.11.2023 Gündem
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi CHP'de 38. Olağan Kurultay ile parti yönetimi değişti. Şimdi dikkatler Özgür Özel'in atacağı adımlarda ve yerel seçimler öncesi İYİ Parti ile ilişkileri yeniden ele alıp almayacağına çevrildi. Kurultay sonucu ve salondan verilen mesajlara İYİ Parti cephesinin ilk yorumları da dikkat çekici oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları anlattı.
6.11.2023 Gündem
İşte faiz kararı sonrası dolar ve Borsa İstanbul'da son durum!
İşte faiz kararı sonrası dolar ve Borsa İstanbul'da son durum! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) saat 14.00’te faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrası altın, dolar ve borsada yön ne oldu? İşte detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri 2023 Noel Tıp Ödülü COVID-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan keşiflerinden dolayı Katalin Karikó ve Drew Weissman'a verildi.
3.10.2023 Ekonomi
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023 Magazin
Merkez Bankası'nın brüt rezervi 80 milyar doları aştı
Merkez Bankası'nın brüt rezervi 80 milyar doları aştı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri bu yıl ilk kez 80 milyar doları aştı.
21.09.2023 Ekonomi
Faiz kararının ardından dolar ve altından ilk tepki! İslam Memiş'ten rekor açıklaması
Faiz kararının ardından dolar ve altından ilk tepki! İslam Memiş'ten rekor açıklaması Altın fiyatlarıyla sürpriz açıklama geldi. Altın fiyatları için uzman isimlerden uyarılar peş peşe geldi. ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini yüzde 5.25-5.50 seviyesinde sabit tuttu. Gelen açıklama sonrası ons altın fiyatındaki düşüş gram altına da yansıdı. Gram altın fiyatları dibi gördü. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahminler geldi. Gram altının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Dolar ve altından ilk tepki geldi. Peki altın fiyatları düşecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu, Trablusgarp ile 1. Balkan Savaşı'nda kayıplar yaşamıştı. Bu kayıplar özellikle askeri, siyasi ve ekonomik alanında olmuştu. Tabi Rusya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerin gözü Osmanlı'nın üzerinde olmaya devam ediyordu. Almanya ise Osmanlı Devleti'ni yanında görmek istiyordu. Böyle bir ortamda 1. Dünya Savaşı kaçınılmaz olmuştur. 1914 yılında başlayan savaş 1918 yılında Mondros Ateşkes Antlaşması ile son bulmuştur. 
12.09.2023 Eğitim
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilen görüşmedeydi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Soçi'de gerçekleştirilen Erdoğan-Putin zirvesiyle ilgili CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'a özel değerlendirmede bulundu. Açıklamada, "Hayat kurtaran tahıl girişimine aracılık etme çalışmaları nedeniyle ABD ve BM Türkiye'ye minnettardır" ifadeleri kullanıldı.
4.09.2023 Gündem
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi!
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi! Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı açıklandı. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Peki dolar ve alttın ne kadar oldu? İşte detaylar...
24.08.2023 Ekonomi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki Fed Başkanı Powell, ABD Kongresi'ndeki sunumunda, son ekonomik verilerin beklenenden daha güçlü geldiğini söyledi. Fed Başkanı, bu nedenle faizde zirve seviyesinin beklenenden daha yüksek olabileceğini belirterek, "Gerekirse faiz artışlarının hızını yükseltmeye hazırız" ifadelerini kullandı.
7.03.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat Kripto para birimleri küresel enflasyondaki gidişatın düşüşe geçmesiyle birlikte değerlenmeye başladı. Kripto para birimleri kısa sürede yüzde 30 oranında güç kazandı. Yükseliş anlarında yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekiyor.
17.01.2023 Ekonomi
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'daki tüm temas hattı boyunca geçici ateşkes ilan edilmesi yönünde talimat vermesinin ardından, "İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın" açıklamasıyla karara tepki gösterdi.
5.01.2023 Dünya
6'lı masanın anayasa önerisine AK Parti'den ilk tepki
6'lı masanın anayasa önerisine AK Parti'den ilk tepki 6'lı masanın anayasa önerisiyle ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye yine eskisi sistem içi tartışmalarla, krizlerde baş başa kalacaktır." ifadelerini kullandı.
29.11.2022 Siyaset
Altın fiyatları bir anda fırladı! Fed'in faiz kararı sonrası piyasalardan ilk tepki
Altın fiyatları bir anda fırladı! Fed'in faiz kararı sonrası piyasalardan ilk tepki Altın fiyatları son dakika gelişmesi. Dünya piyasalarının merakla beklediği FED'in faiz kararı açıklandı. Altın ve dolar fiyatlarını yakından ilgilendiren karar sonrası piyasa fiyatlarının ne yönde olacağı ise merak konusu olmuştu. ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizinde 75 baz puan artışa gitti. Peki dolarda son durum ne? Altın fiyatları faiz kararına nasıl bir tepki verdi? Uzman Ekonomist Belgin Maviş dolar ve altın piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Bosna Hersek’te oy sayımı devam ederken seçim yasası değiştirildi
Bosna Hersek’te oy sayımı devam ederken seçim yasası değiştirildi Bosna Hersek Yüksek Temsilcisi Christian Schmidt, Bosna Hersek’te düzenlenen genel seçimlerde oy sayım işlemi devam ederken, seçim yasasını değiştirdiğini açıkladı.
2.10.2022 Dünya
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz arttırdı mı düşürdü mü?
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz arttırdı mı düşürdü mü? Merkez Bankası kararı ne oldu? Merkez Bankası faizde sürpriz kararla 100 baz puanlık düşüşe gitmesinin ardından dolar/TL yükselişe geçti. Kararın ardından ilk tepki olarak 18 lirayı aşan dolar 18,13 lirayı gördü.
18.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlk Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.