İlk Fotoğraf

İlk Fotoğraf

Son dakika ilk fotoğraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk fotoğraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk fotoğraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Fotoğraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk fotoğraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.221 ilk fotoğraf haberi bulunmuştur. Tüm ilk fotoğraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın ailesiyle buluşma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
10.02.2024 Gündem
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebek sevinci: İkizlerle birlikte ilk fotoğraf!
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebek sevinci: İkizlerle birlikte ilk fotoğraf! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses hayatını Yasemin Şefkatli ile birleştirmişti. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses gelini Yasemin'in ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurdu. Genç çiftten ilk fotoğraf geldi.
27.08.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi. DJ Sergio ve Demet Özdemir nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı.
26.07.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf paylaşıldı. MİT'in internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü de güncellendi.
10.06.2023 Gündem
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında!
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
1.05.2023 Gündem
Ayten Dönmez’in PKK kamplarındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı
Ayten Dönmez’in PKK kamplarındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı Dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin, PKK/KCK ve PYD terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında İstanbul’da yakalanan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez'e ait olduğu ileri sürülen örgüt kamplarındaki yeni görüntülere ulaşıldı.
27.04.2023 Gündem
Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez birlikte görüntülendi!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez birlikte görüntülendi! Oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın yaklaşık iki aydır birlikte olduğu iddia ediliyordu. Erçel ile Sabancı'dan ilk fotoğraf geldi. İkili, önceki akşam bir mekanda yan yana görüntülendi.
20.02.2023 Magazin
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti 23 yaşındaki genç kadın, arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kadının bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
26.12.2022 Dünya
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması!
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması! Televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin yönetmeni Hilal Saral ile bir araya geldi. Üçlünün buluştuğu anlar Aşk-ı Memnu hayranları tarafından çok beğenildi.
13.12.2022 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan"
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan" Usta oyuncu yıllar öncesine ait fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Siyah beyaz fotoğrafını paylaşan Yeşilçam'ın yıldızı TBT akımına dahil oldu.
17.11.2022 Magazin
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı 23 yaşındaki Martine Vik Magnussen, sınavlarının bitişini kutlamak için arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kızın bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve öldürülmüştü. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
17.11.2022 Dünya
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 12 yıl sonra bir araya geldi! İşte ilk fotoğraf...
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 12 yıl sonra bir araya geldi! İşte ilk fotoğraf... Televizyon tarihinin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine can veren ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 12 yıl sonra aynı projede yer alıyor. Çekimleri başlayan filmin başrollerinden fotoğraf geldi.
23.07.2022 Magazin
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı 2007 yılında Bodrum'da trafik kazası geçiren ve günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam savaşını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı sinemada da yaşatılacak. Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk kare geldi. Şaşmaz'ı görenler Barış Akarsu'ya ikizi kadar benzetti.
23.07.2022 Magazin
Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan ilk fotoğraf! Aşkını ilan etti
Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan ilk fotoğraf! Aşkını ilan etti Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkından ilk fotoğraf geldi. Dün 30 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü kutlayan Evirgen, Sarıkaya ile birlikte çekilen pozlarını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.
2.07.2022 Magazin
Kim Kardashian ile Pete Davidson'dan ilk fotoğraf geldi!
Kim Kardashian ile Pete Davidson'dan ilk fotoğraf geldi! Kanye West ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü isim, önceki gün sevgilisiyle fotoğraflarını ilk kez Instagram'dan paylaştı
12.04.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den beklenen fotoğraf! 'Kurt Efe' göründü
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den beklenen fotoğraf! 'Kurt Efe' göründü Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı eşi Başak Dizer (44) , bu ay sonu dünyaya gelecek bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Geçtiğimiz günlerde oğullarına verecekleri ismi açıklayan ünlü çiftten beklenen fotoğraf geldi.
8.04.2022 Magazin
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi!
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi! Oyuncu Yasemin Kay Allen, meslektaşı Tolga Güleç ile sürpriz birlikteliğini geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Allen'ın "İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz" itirafı sonrası ünlü çiftten ilk fotoğraf geldi.
3.04.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı belgelendi! İlk fotoğraf...
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı belgelendi! İlk fotoğraf... Takıntılı hayranı nedeniyle zor günler atlatan Serenay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı sonunda belgelendi.
13.02.2022 Magazin
Türkiye'nin ilk Fotoğraf Zirvesi Manavgat'ta başladı
Türkiye'nin ilk Fotoğraf Zirvesi Manavgat'ta başladı Antalya'nın Manavgat ilçesinde Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen Fotoğraf Zirvesi'nde alanında uzman 17 fotoğraf sanatçısı bilgi birikimini paylaşacak.
12.02.2022 Kültür Sanat
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Fotoğraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk fotoğraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.