Sen Anlat Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz

Son dakika Sen Anlat Karadeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sen Anlat Karadeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sen Anlat Karadeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sen anlat karadeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 sen anlat karadeniz haberi bulunmuştur. Tüm sen anlat karadeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi!
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Son olarak Yürek Çıkmazı dizisi ile karşımıza çıkan İrem Helvacıoğlu, şifa bulmak için Pamukkale'ye gitti. Kendini şifalı sulara bıraktı ve çamur banyosu yaptı.
20.06.2023 Magazin
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi! 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyle tanınan ve 'Sen Anlat Karadeniz' dizileri ile adını geniş kitlelere duyuran Mehmet Ali Nuroğlu, uzun süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile sade bir törenle hayatını birleştirdi. İkinci kez evlenen oyuncu ve eşinin nikâhından ilk kare sosyal medyada paylaşıldı.
7.03.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum!
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün bir otel çıkışında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Helvacıoğlu, şimdilerde rol aldığı 'Yürek Çıkmazı' dizisindeki rolünün önce Ayça Ayşin Turan'a teklif edildiği iddialarıyla ilgili konuşarak, sert bir açıklamada bulundu.
31.12.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı!
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün Yürek Çıkmazı dizisinin setinden çıkar çıkmaz soluğu Bebek’te aldı. Oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
28.12.2022 Magazin
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu: Dış görünüşe bakmak yeterli değil
İrem Helvacıoğlu: Dış görünüşe bakmak yeterli değil En son Baş Belası dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, şöhret yolunun çok kolay olmadığını belirtirken, "Ben zorluğun beni pes ettirmesine izin vermem" dedi.
6.01.2022 Magazin
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Hüseyin Özay hayatını kaybetti!
Hüseyin Özay hayatını kaybetti! Sanat camiasının 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
3.08.2021 Magazin
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi!
Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu evlendi! 2016 yılında Dolunay Soysert’le evliliğini bitiren Sinan Tuzcu bir kez daha nikâh masasına oturdu.
6.06.2021 Magazin
Dizisi bitti ama İrem Helvacıoğlu’nun keyfi yerinde!
Dizisi bitti ama İrem Helvacıoğlu’nun keyfi yerinde! Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adını duyuran İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz’le başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisinde rol almıştı. Reyting kurbanı olan dizinin sona ermesi oyuncunun keyfini bozmadı.
15.04.2021 Magazin
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında?
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında? Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in baş rolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Sen Anlat Karadeniz’de Berrak karakterine hayat veren İlayda Çevik diziye Balca karakterine hayat verecek. İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinin Balca karakteri İlayda Çevik…
5.12.2020 Gündem
Yeni diziden ilk fotoğraf geldi
Yeni diziden ilk fotoğraf geldi TRT 1'in yapımcılığını ES Film'in üstlendiği ve ocak ayında başlaması planlanan "Barbaros" dizisinde başrolleri paylaşacak olan Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'den birlikte ilk fotoğraf geldi.
3.11.2020 Magazin
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu! Barbaros dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisi dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
6.10.2020 Gündem
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...'
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...' 11 yaşında anne-babası ayrılan Öykü Gürman, erkek arkadaşlarından eksikliğini yaşadığı baba şefkatini beklediğini söyledi
10.08.2020 Magazin
'Rap söylemek istiyorum'
'Rap söylemek istiyorum' Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, Dreamturk Tv'den Hilal Özgani'nin canlı yayın konuğu oldu.
7.05.2020 Magazin
"Burada yatarım ama birlikte poz vermeyiz"
"Burada yatarım ama birlikte poz vermeyiz" 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Ulaş Tuna Astepe, sevgilisi Cansu Baydar ile sinema keyfi yaptı.
22.02.2020 Magazin
İrem Helvacıoğlu pesketaryen diyetiyle 20 kilo verdi!
İrem Helvacıoğlu pesketaryen diyetiyle 20 kilo verdi! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan İrem Helvacıoğlu'nun fit görüntüsünün sırrı ortaya çıktı.
7.02.2020 Magazin
'Estetiğe karşı değilim'
'Estetiğe karşı değilim' İrem Helvacıoğlu, final yapan ‘Sen Anlat Karadeniz’ sayesinde yemek yapmayı öğrendiğini söyledi.
22.12.2019 Magazin
Öykü Gürman böyle veda etti
Öykü Gürman böyle veda etti Dün akşam 64. bölümüyle final yapan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde 'Asiye'yi canlandıran Öykü Gürman veda etti.
14.11.2019 Magazin
Sen Anlat Karadeniz 59. bölüm fragmanı yayınlandı
Sen Anlat Karadeniz 59. bölüm fragmanı yayınlandı Sen Anlat Karadeniz son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. 58. bölümü ile ekrana gelen dizinin son bölümünün hemen ardından 59. bölüm fragmanı da yayınlandı. Mustafa ve Asiye yeniden kavuşuyor. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı.
3.10.2019 Televizyon
Sen anlat Karadeniz yeni fragmanı
Sen anlat Karadeniz yeni fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 55. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
9.09.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanı
Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 55. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.09.2019 Televizyon
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı Ahmet Hakan’ın sunduğu CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ Yılın Tartışma Programı ödülünü, Mine Uzun’un hazırladığı ‘Parametre’ yılın ekonomi programı ödülünü aldı. Yılın Kadın Oyuncusu Oscarı Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinden Deniz Uğur’a verildi.
14.08.2019 Gündem
'Kimse Bilmez'  dizisinde sürpriz isim
'Kimse Bilmez' dizisinde sürpriz isim Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosu genişliyor ve diziye sürpriz bir isim dahil oluyor.
28.07.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sen Anlat Karadeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sen anlat karadeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.