İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Son dakika İrem Helvacıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Helvacıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Helvacıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Helvacıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem helvacıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 irem helvacıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm irem helvacıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda Kanal D’nin merakla beklenen dizisi 'Senden Önce'nin kadrosuna, İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen'in ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dahil oldu.
13.12.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı!
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı! 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, "Liseden mezun olduktan sonra kafede garsonluk yaptım. Daha sonra mağazada kasiyerlik yaptım, tezgahtarlık da yapıyordum. Kafede altı ay çalıştım, babam 'Bir hafta çalışırsın ancak' demişti" ifadelerini kullandı.
16.11.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda VE Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce müziksever yağmurluklarla, popçunun şarkılarına eşlik ederek eğlenmeye devam etti.
1.10.2023 Magazin
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor'
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti tatil sezonunu açtı. Eşi Burak Özçivit ile deniz ve güneşin tadını çıkartan Fahriye Evcen’den yeni tekne pozu geldi.
13.07.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu bikinisiyle ağaç üstünde poz verdi! Hadise yorum yaptı
İrem Helvacıoğlu bikinisiyle ağaç üstünde poz verdi! Hadise yorum yaptı Oyuncu İrem Helvacıoğlu son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Kaş'ta tatil yapan ünlü oyuncu bikinisiyle ağaca çıkıp poz verdi. Helvacıoğlu'nun gönderisine Hadise'den yorum gecikmedi.
13.07.2023 Magazin
Hadise güneşlendiği anları paylaştı!
Hadise güneşlendiği anları paylaştı! Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise, locada güneşlenmiş ve muhabirlere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etmişti. Hadise, son olarak sosyal medyada güneşlendiği anları paylaştı.
25.06.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu güzellik sırlarını açıkladı
İrem Helvacıoğlu güzellik sırlarını açıkladı Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğ luyakın arkadaşlarıyla Ege turuna çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Helvacıoğ güzellik sırlarını da açıkladı.
21.06.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi!
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Son olarak Yürek Çıkmazı dizisi ile karşımıza çıkan İrem Helvacıoğlu, şifa bulmak için Pamukkale'ye gitti. Kendini şifalı sulara bıraktı ve çamur banyosu yaptı.
20.06.2023 Magazin
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor?
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? Yürek Çıkmazı dizisi neden bitiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Daha önce açıklanan final haberi sonrası 13 Haziran Salı akşamı Yürek Çıkmazı 28. bölümüyle bitiyor. Senaryosunu Toprak Karaoğlu'nun yazdığı Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı?
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı? Yürek Çıkmaz bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Nisan Yürek Çıkmazı yeni bölümü yayınlanacka mı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Alp Navruz, İrem Helvacooğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi 20. bölümüyle Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak 18 Nisan TRT 1 yayın akışında yer almadı.
17.04.2023 Televizyon
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif!
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif! Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nda dünyaca ünlü Hintli şarkıcı Harrdy Sandhu'dan teklif geldi. Ancak şartlar istediği gibi olmadığından oyuncu teklifi geri çevirdi.
17.04.2023 Magazin
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu!
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu! Yürek Çıkmazı 12 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin yeniş bölüm fragmanında ölen Ali Fuat tüm mirasını Halil'a bıraktı. Öte yandan Yılmaz, dünürüne, "Gözün aydın dünür, dede oluyoruz" diyerek mesajı verdi.
4.04.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı yok mu? 28 Mart Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
Yürek Çıkmazı yok mu? 28 Mart Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Yürek Çıkmazı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Mart Yürek Çıkmazı bu hafta yok mu araştırması başadı. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı 28 Mart 2023 Salı yeni bölümü TRT 1 yayın akışında yer almadı.
28.03.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı!
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı! Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 31 Aralık 2021'de, yeni yıla sadece dakikalar kala Yolaç Özcan ile aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. İkili hakkında zaman zaman ayrıldı haberleri çıksa da aşkları dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Yolaç Özcan, sevgilisinin resim yaparken ki halini övgü dolu sözlerle paylaştı. ''Sanmayın ki sadece iyi oynuyor....''
5.02.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum!
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün bir otel çıkışında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Helvacıoğlu, şimdilerde rol aldığı 'Yürek Çıkmazı' dizisindeki rolünün önce Ayça Ayşin Turan'a teklif edildiği iddialarıyla ilgili konuşarak, sert bir açıklamada bulundu.
31.12.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı!
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün Yürek Çıkmazı dizisinin setinden çıkar çıkmaz soluğu Bebek’te aldı. Oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
28.12.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'ndan itiraf: Ben de şiddete maruz kaldım
İrem Helvacıoğlu'ndan itiraf: Ben de şiddete maruz kaldım Alp Navruz’la birlikte “Yürek Çıkmazı” adlı dizide rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu önceki akşam bir etkinlik çıkışı görüntülendi. Ünlü isim, hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kaldığını açıkladı.
30.11.2022 Magazin
TRT’nin yeni dizisi “Yürek Çıkmazı” başlıyor!
TRT’nin yeni dizisi “Yürek Çıkmazı” başlıyor! Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, Yürek Çıkmazı dizisi TRT 1’de başlıyor.
1.11.2022 Televizyon
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü!
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü! Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan önceki akşam Bebek'te görüntülendi. HElvacıoğlu ve Özcan çifti ilişkisine bir şans verdi.
25.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama Oyuncu Cansel Elçin, 50'nci doğum gününü kutladı. Yanında kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları vardı. Geceye katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan çiftinin olması dikkatlerden kaçmadı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan barıştı!
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan barıştı! TV8'de yayınlanan'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde başrol oynayan İrem Helvacıoğlu yaklaşık sekiz aydır aşk yaşadığı gurme Yolaç Özcan ile ayrılık kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil yapan ikilinin fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı öğrenilmişti. Ünlü çiftten güzel haber geldi. Helvacıoğlu ve Özcan ilişkilerine ikinci şansı verdiler.
17.08.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Helvacıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem helvacıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.