İlk Açıklama

İlk Açıklama

Son dakika ilk açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.055 ilk açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ilk açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den 31 Mart seçimlerine ilişkin ilk açıklama
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den 31 Mart seçimlerine ilişkin ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarına ilişkin öz eleştiri yapacaklarını belirterek, "Parti tüzüğümüzün bana verdiği yetki gereğince en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti. Kurum, “Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz” dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama!
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya’nın, TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın haftalık değerlendirme toplantısındaki konuşmalar dışarı sızmıştı. Konu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten ilk açıklama geldi.
26.03.2024 Galatasaray
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Stres birikiminin olduğu bölgelerde depremin beklendiğini vurgulayan Görür, "Gemlik Körfezi'nde bir aktivite var" dedi.
5.03.2024 Gündem
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır'
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır' Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış'a ağır suçlamalar geldi. Vuslateri; Fırat Tanış’ın eski sevgilisi piyanist İklim Tamkan'ın, Tanış aleyhine olan suçlamalarından sonra meslektaşına yönelik ağır açıklamalarda bulundu. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Tanış'tan açıklama iddiar ardından ilk açıklama geldi.
29.02.2024 Magazin
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.
27.02.2024 Magazin
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı sürüyor. Hatay adayı değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olurken Özgür Özel’den açıklama geldi ve Lütfü Savaş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediğini Özgür Özel'e ilettiği öğrenildi. Öte yandan Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, CHP'deki sıcak gelişmeleri anlattı.
19.02.2024 Gündem
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen yaralılardan birinin Silvan Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır olduğu öğrenildi.
11.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi...
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi... İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, üç gün önce dünyaya geldi. Dede İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bebeklerden birinin kalbinde sorun olduğunu açıklayarak, sevenlerinden dua istemişti. Bebeklerinin durumu merak edilen Şefkatli'den ilk açıklama geldi.
27.01.2024 Magazin
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama geldi
Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama geldi AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre merkez üssü Pütürge olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
8.01.2024 Gündem
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir diş hekimi, kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
7.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza sevdamız İstanbul’u, heyecanımızı, hayallerimiz hep birlikte anlatacağız. Hep birlikte düşüneceğiz, beraber çalışacağız. Hep birlikte İstanbul’un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz." ifadelerini kullandı.
7.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlk Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.