İlginç

İlginç

Son dakika ilginç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilginç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilginç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlginç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilginç gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.950 ilginç haberi bulunmuştur. Tüm ilginç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!Yeni Zelanda'daki Dunedin Havaalanı'nda veda kucaklaşmalarının üç dakikayla sınırlı olduğunu belirten tabela ziyaretçileri şaşırttı. Havaalanının bırakma alanına dikilen bir tabelada şu uyarı yer alıyor: "Maksimum sarılma süresi 3 dakika. Daha sevgi dolu vedalar için lütfen otoparkı kullanın."
22.10.2024Dünya
İstanbul'da ilginç görüntü! Kaçan keçiler binanın çatısına çıktı
İstanbul'da ilginç görüntü! Kaçan keçiler binanın çatısına çıktıİstanbul Arnavutköy’de sahibinden kaçan keçiler inşaat halindeki bir binanın çatısına kaçtı. Komedi filmlerini aratmayan anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
21.10.2024Gündem
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!Trabzonspor’un, nakit akış tablosunu ve borçlarla ilgili bilgilendirmesinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın, göreve geldiklerinden bu yana 22 milyon euro nakit katkı sağladığı açıklandı.
21.10.2024Trabzonspor
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!Fenerbahçe Samsun'dan 1 puanla döndü. Jose Mourinho okları üzerine çekti. Jose Mourinho için Sergen Yalçın canlı yayında flaş ifadeler kullandı.
21.10.2024Fenerbahçe
Formulaz tahta araba yarışları ilk kez Rize dışında bir kentte yapıldı
Formulaz tahta araba yarışları ilk kez Rize dışında bir kentte yapıldıRize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Formulaz tahta araba yarışları, bu kez Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yapıldı.
20.10.2024Gündem
Sonbahar ve kış aylarına dikkat! Balon balığı insan sağlığını tehdit ediyor!
Sonbahar ve kış aylarına dikkat! Balon balığı insan sağlığını tehdit ediyor!Akdeniz’de, bilim insanının bir araya gelerek balon balıklarının insan sağlığına yönelik tehditleri, zehir oranı ve bunların mevsimsel dağılımını inceledikleri çalışmada ilginç sonuçlara ulaşıldı. Çalışmada yer alan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, balon balıklarının sonbahar ve kış mevsiminde zehir oranının en yüksek düzeye çıktığını kaydetti. Buna bağlı olarak ölüm ve zehirlenme vakalarının da arttığını belirten Köşker, balon balıklarının amatör balıkçılar tarafından avının, ilgili kamu kurumlarınca düzenlenen tebliğ ile yasaklanması gerektiğini vurguladı.
20.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Trabzon'da çöp sorununa pankartla çözüm buldu! Artık kimse bina önüne çöp atmıyor
Trabzon'da çöp sorununa pankartla çözüm buldu! Artık kimse bina önüne çöp atmıyorTrabzon'da yaşayan bir vatandaş mahallesinde bulunan evinin yanında bulunan binanın önüne atılan çöplere karşı ilginç bir yöntem buldu. Bina önüne astığı "Buraya çöp atan Galatasaraylı olsun” ve "Çöp atan Fenerli olsun” yazılı pankartları ile çöp sorununun ortadan kalktığını belirten İsmail Özçilingir, artık kimsenin bina önüne çöp atmadığını söyledi.
19.10.2024Gündem
Yavuz Bingöl'ün düğün davetiyesinde ilginç not!
Yavuz Bingöl'ün düğün davetiyesinde ilginç not!Türkücü Yavuz Bingöl'ün (59), altı yıldır birlikte olduğu kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturacak. Ayvalık'ta gerçekleşecek nikâhın davetiyesi ortaya çıktı.
17.10.2024Magazin
Kızını öldürtmek için tuttuğu kiralık katil sevgilisi çıktı
Kızını öldürtmek için tuttuğu kiralık katil sevgilisi çıktıAnnesinin kızını öldürtmek için tuttuğu kiralık katil, sevgilisi çıktı. Kızıyla işbirliği yapıp anneyi öldürdü.
16.10.2024Dünya
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam!  UEFA neden 'dur' demedi? Kumar siteleri gözünü futbola dikti
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam! UEFA neden 'dur' demedi? Kumar siteleri gözünü futbola diktiKumar siteleri hayatın her alanını işgal etmeye devam ediyor. İzlanda-Türkiye milli maçında saha kenarında reklam verildi. Hatta izleyicilerin yoğun tepkisi üzerine maçı anlatan spiker açıklama yapmak zorunda kaldı. Peki kumar siteleri neden durdurulamıyor, UEFA ve federasyonlar neden bu kadar çaresiz kalıyor durum karşısında? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
15.10.2024Gündem
Geoffrey Hinton, Nobel alır almaz Sam Altman'a yüklendi: Öğrencimle gurur duydum
11.10.2024Yaşam
Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak Okan Buruk yorumu!
Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak Okan Buruk yorumu!Sergen Yalçın, futbol yorumlamaya devam ediyor. Galatasaray hakkında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Okan Buruk hakkında ilginç bir yorumda bulundu.
10.10.2024Şampiy10
Cemre Baysel kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı!
Cemre Baysel kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı!Cemre Baysel şimdilerde Leyla: Hayat… Aşk… Adalet.. dizisi ile ekranlarda boy gösteriyor. Baysel katıldığı bir davetteki ilginç tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı.
9.10.2024Magazin
Mazhar Alanson kızını kaybetti! Eşi Biricik Suden'in paylaşımı gündemde: Ayıptır!
Mazhar Alanson kızını kaybetti! Eşi Biricik Suden'in paylaşımı gündemde: Ayıptır!Mazhar Alanson kızı Eda Alanson'ın kaybıyla sarsıldı. Ölüm haberi gündem olduktan sonra Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'den ilginç bir paylaşım geldi. Alanson paylaşımında kızının cenaze töreniyle ilgili bilgi verdi.
6.10.2024Magazin
"Tahtalıköyü boyladı" deyiminin kaynağı Tokat'ta bulundu
"Tahtalıköyü boyladı" deyiminin kaynağı Tokat'ta bulunduTokat'ın Büyükyurt köyünde, Orta Asya kökenli tahta mezar geleneği günümüze kadar ulaşarak, "Tahtalıköyü boyladı" deyiminin kaynağını oluşturuyor.
5.10.2024Gündem
Evliliklerinin yedinci yılını kutlamışlardı! Bebek sorusuna ilginç yanıt
Evliliklerinin yedinci yılını kutlamışlardı! Bebek sorusuna ilginç yanıtBensu Soral ve iş insanı Hakan Baş geçtiğimiz günlerde evliliklerinin yedinci yılını kutlamıştı Çift sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmıştı.
5.10.2024Magazin
Uzayda gizemli keşif! 'Tamamen yeni bir fenomen'
Uzayda gizemli keşif! 'Tamamen yeni bir fenomen'Gökbilimciler James Webb Uzay Teleskobu'nu evrenin erken dönemlerine bakmak için yönlendirdiğinde, sıra dışı bir ışık izi bulunan eski bir galaksi buldu.
1.10.2024Yaşam
NASA, Mars'ta keşfetti: Gördüğümüz her şeyden farklı
NASA, Mars'ta keşfetti: Gördüğümüz her şeyden farklıEvimizden yaklaşık 225 milyon kilometre uzaktaki Mars gezegeninde, tozlu kırmızı kumdan farklı olan her şey heyecan yaratıyor.
26.09.2024Dünya
Derya Uluğ'un konserinde zabıtanın dans şovu olay olmuştu: Eşim kocasız kalacağız demiş
Derya Uluğ'un konserinde zabıtanın dans şovu olay olmuştu: Eşim kocasız kalacağız demişEdirne'nin İpsala ilçesinde şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde sahnede dans eden zabıta amiri sosyal medyadaki paylaşımlar sonrası kendisine artan ilgiden memnun olduğunu belirtti.
25.09.2024Gündem
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.09.2024İddaa
Cezaevi̇ne zi̇yarete gi̇tti̇! Mahkemeli̇k oldu
Cezaevi̇ne zi̇yarete gi̇tti̇! Mahkemeli̇k olduİstanbul Maltepe'de bir kişi, oğlundan hediye olarak bluetoothlu ayakkabı aldı. Hediye ayakkabı ile cezaevi̇ne zi̇yarete giden şahıs neye uğradığını şaşırdı. Ayağındaki̇ ayakkabıda bluetooth olan şahıs hakkında işlem yapıldı. İlginç olayın detayları Kanal D Haber'de ortaya çıktı...
23.09.2024Vatan TV
Cezaevi̇ne zi̇yarete gi̇tti̇! Mahkemeli̇k oldu
Cezaevi̇ne zi̇yarete gi̇tti̇! Mahkemeli̇k olduİstanbul Maltepe'de bir kişi, oğlundan hediye olarak bluetoothlu ayakkabı aldı. Hediye ayakkabı ile cezaevi̇ne zi̇yarete giden şahıs neye uğradığını şaşırdı. Ayağındaki̇ ayakkabıda bluetooth olan şahıs hakkında işlem yapıldı. İlginç olayın detayları Kanal D Haber'de ortaya çıktı...
23.09.2024Gündem
Tümer Metin'den derbi sonrası ilginç benzetme!
Tümer Metin'den derbi sonrası ilginç benzetme!Tümer Metin, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra konuştu.
23.09.2024Şampiy10
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu başlıyor
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu başlıyorAdalet, suç ve ceza gibi kavramları bir aile hikayesi ekseninde seyirci ile buluşturan “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”, 18 Eylül Çarşamba akşamı sezonu açıyor. Dizide “Avukat Rüya” rolüne Yüsra Geyik, “Avukat Güneş” rolüne de Hande Doğandemir hayat veriyor. İki kadın avukat, Umut’un (Ekin Koç) hukuk mücadelesinde avukatlık hünerlerini konuşturacak.
18.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlginç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilginç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.