İkiz Kardeş

İkiz Kardeş

Son dakika ikiz kardeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikiz kardeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikiz kardeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiz Kardeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiz kardeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 ikiz kardeş haberi bulunmuştur. Tüm ikiz kardeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldıran ve soygun girişiminde bulunan iki kişiden Muhammed F., 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Muhammed F.'nin suç ortağı Muhammed El K. da geçen yıl Şubat ayında kamusal şiddet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
3.01.2024 Fenerbahçe
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz Emine Ün, Instagram sayfasında Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile fotoğrafını paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti 1 yaşındaki bebek dünya tarihine geçti. Bebeklerinin kafatasının beklenenden geniş olduğunu gören aile hastaneye gidince gerçeği öğrendi. Doktorlar bebeğin başına gelenlerin son derece nadir bir durum olduğunun altını çiziyor. İşte haberin detayları...
10.03.2023 Dünya
Para biriktirmek isteyen herkesi kapsıyor! 'Birikim motivasyonu hesapları' ortaya çıktı
Para biriktirmek isteyen herkesi kapsıyor! 'Birikim motivasyonu hesapları' ortaya çıktı Birikim yapmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Para biriktirme alışkanlığı kazanmak isteyen pek çok kişi ilk adımı atma konusunda başarılı olamıyor. Son yıllarda sosyal medyada tasarruf ile ilgili ‘motivasyon hesapları’ ortaya çıktı. Blog sahipleri hem kendileri para biriktiriyor, hem de diğer kullanıcıları birikime teşvik ediyor. Peki para biriktirmek isteyenler ilk olarak nereden başlayabilir? Gelirin düşük olması para biriktirmeye engel teşkil eder mi? Çocuklara da tasarruf bilincini aşılamak için aileler ne yapabilir? İşte birikim yapmak için rehber…
31.10.2022 Ekonomi
6 ikiz kardeş aynı yerde vatani görevde
6 ikiz kardeş aynı yerde vatani görevde Tokat Jandarma Komutanlığı bünyesinde 6 ikiz kardeş, birlikte askerlik yapıyor. İkiz kardeşlerle bir araya gelen Vali Ozan Balcı, "Tesadüfen yaşanan bir durum. Biz de mutlu olduk" dedi.
28.12.2021 Yaşam
Çalıştığı atölyeden 4.5 kilogram altın çalıp ikiziyle kaçtı!
Çalıştığı atölyeden 4.5 kilogram altın çalıp ikiziyle kaçtı! İstanbul Bahçelievler'de Serdal E. (18) çalıştığı kuyumcu atölyesinin kasasından 4.5 kilogram altını çalıp, dışarıda kendisini bekleyen ikiz kardeşi Gurur E. ile kaçtı. Kardeşlerden Serdal E. Manisa'da yakalanırken, polis ikizi Gurur E.'yi aramaya devam ediyor. İkizlerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
1.09.2021 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı...
Bakan Soylu açıkladı: İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı... İçişleri Bakanı Soylu: "Sınır ötesi harekatlarımızla oluşturulan güvenlik sayesinde, bugüne kadar 414 bin 61 Suriyeli gönüllü olarak ülkesine döndü."
15.10.2020 Gündem
Nakledilen böbrekle ikinci kez sağlığına kavuştu
Nakledilen böbrekle ikinci kez sağlığına kavuştu Nakledilen böbreğin fonksiyonlarını yitirmesi nedeniyle yeniden nakil olmayı bekleyen Sibel Işıkhan, doğum gününde kız kardeşinden nakledilen organla ikinci kez hayata tutundu.
12.07.2020 Sağlık
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler 90'lı yılların fırtına gibi esen yabancı pembe dizileri üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ dizilerdeki karakterleriyle adından söz ettiriyor. Marimar, Vahşi Güzel, Manuela, Yalan Rüzgarı ve Köle Isaura ve daha niceleri... İşte Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Silivri'de feci kaza: 2 ölü 3 yaralı
Silivri'de feci kaza: 2 ölü 3 yaralı SİLİVRİ'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.
3.11.2019 Yaşam
O harika biri
O harika biri ‘Sevgili Komşum’ filminin galası önceki akşam Vadistanbul Cinemaximum’da gerçekleşti.
18.10.2018 Magazin
Kocası ikiziyle aldatınca öyle bir şey yaptı ki...
Kocası ikiziyle aldatınca öyle bir şey yaptı ki... Çin'de kendisini ikiz kız kardeşiyle aldatan kocasından intikam alan kadın dünyanın gündemine oturdu.
29.08.2018 Dünya
İkizlerin katili öz dayıları çıktı
İkizlerin katili öz dayıları çıktı Bayramın ilk iki günü Adana’da işlenen ve ikiz kardeşlerin öldürüldüğü cinayetlerde sır perdesi kalktı. Öz dayıları yeğenlerini öldürmekten gözaltına alındı. Nedeni para
6.09.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım: Dünyayı dar edeceğiz
Başbakan Yıldırım: Dünyayı dar edeceğiz Başbakan Binali Yıldırım, Van'da Beşyol Meydanı'nda yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde kendisini dinleyen kalabalığa seslendi. Başbakan 'herkes bilsin ki Kandil sönecek' dedi.
29.09.2021 Gündem
MHP'den yeni 'başkanlık' açıklaması
MHP'den yeni 'başkanlık' açıklaması MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Başkanlık teklifini destekliyoruz" demediğini, parlamenter sistemin devamından ve güçlendirilmesinden yana olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem
Tekvandoda 16 madalyanın 6'sı Yılmaz ailesinden
Tekvandoda 16 madalyanın 6'sı Yılmaz ailesinden Peru'da düzenlenen tekvandoda 10. Tekvando Poomse Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'nin elde ettiği, 16 madalyanın 6'sını, 40 yıldır tekvandonun içinde olan Yılmaz ailesinin fertleri boyunlarına taktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Meral Akşener'den Bahçeli'ye: Niye korkuyorsun...
Meral Akşener'den Bahçeli'ye: Niye korkuyorsun... Denizli ziyareti öncesi Afyonkarahisar'a uğrayan Meral Akşener burada bir konuşma yaptı...
29.09.2021 Gündem
TEOG soruları üzmedi
TEOG soruları üzmedi MEB tarafından 8. sınıflar için düzenlenen TEOG sınav’ının ilk oturumu dün gerçekleşti. 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin girdiği sınavın ilk oturumunda Türkçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavları yapıldı.
25.11.2015 Eğitim
Benim enstrümanım vücudum
Benim enstrümanım vücudum Uzun süredir başrol oyuncusu olduğu “Beni Affet” dizisinde dişli bir karakteri canlandıran Gaye Turgut Evin’in oyunculuk hayatına nasıl başladığını, formunu nasıl koruduğunu, hangi egzersizleri yaptığını ve cilt bakım sırlarını öğrendik.
17.07.2015 Magazin
Tokat'ta feci kaza: 2'si bebek 3 ölü, 2 yaralı
Tokat'ta feci kaza: 2'si bebek 3 ölü, 2 yaralı TOKAT'ın Erbaa İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin 25 metreden HES inşaat alanına uçtu, 2'i bebek 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
22.05.2015 Yaşam
‘Onlara CHDP diyebiliriz...’
‘Onlara CHDP diyebiliriz...’ Başbakan Davutoğlu, “CHP ile HDP bir ruh ikizi gibi...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: Onlara artık CHDP diyebiliriz
Davutoğlu: Onlara artık CHDP diyebiliriz Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Bitlis mitinginde halka seslendi...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ın mitingindeki kadın polisi alarma geçirdi!
Başbakan'ın mitingindeki kadın polisi alarma geçirdi! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Niğde’den Aksaray’a geçerek, partisi tarafından Hükümet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslendi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkiz Kardeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiz kardeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.