Gazete Vatan Logo

İkizlerin katili öz dayıları çıktı

Bayramın ilk iki günü Adana’da işlenen ve ikiz kardeşlerin öldürüldüğü cinayetlerde sır perdesi kalktı. Öz dayıları yeğenlerini öldürmekten gözaltına alındı. Nedeni para

İkizlerin katili öz dayıları çıktı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bayramın ilk günü boş bir arazide Hasan Al, aracının direksiyonunda başından vurularak öldürüldü. Ertesi gün Sanayi Sitesi kavşağında ikizi Hüseyin Al, kardeşini vuran şüphelilerin olduğunu tahmin ederek kişilerin bulunduğu otomobile doğru yürüdü. Bu sırada otomobilden açılan ateşle başından vurulan Hüseyin Al, hayatını kaybetti.

Olay güvenlik kameralarına yansırken, polis, güvenlik kamerası görüntüleri ve tanık ifadeleriyle katil zanlısının ikiz kardeşlerinin dayısı Gazi Kahraman olduğunu saptadı. Adana ve Ceyhan’da belirlenen adreslere yapılan baskında Kahraman ile olaya karışan Mesut Ş. (29), Celil Ö. (28), Yaşar K. (31), Mustafa T. (39), Tayfun G. (44), Emre K. (23), Enes A. (23) ve Sultan O. (22) yakalandı. Zanlıların ev ve araçlarında yapılan aramada 5 tabanca, 2 tüfek bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Birer gün arayla vurdu

Hüseyin ve Hasan’ın öz dayıları Gazi Kahraman’ın para nedeniyle işlediği belirtilen cinayetler bayramın birinci ve ikinci günü gerçekleşmişti.

Haberin Devamı