Dayı

Dayı

Son dakika dayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 870 dayı haberi bulunmuştur. Tüm dayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor Gelenekçi toplumlarda görülen ve Türkiye'de geçmişte yaygın olan akraba evliliği 2010'da 34 bin 564 olan akraba evliliği sayısı, 2023'te 18 bin 26'ya düştü. Akraba evliliklerinin en yaygın olduğu Şanlıurfa'da 15 bin 155 evliliğin yüzde 17,7 oranla birinci olduğu açıklandı.
2.04.2024 Gündem
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptı
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten "Dayı" lakaplı Kerem Demirbay son yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İşte futbolcunun o flaş itirafı...
14.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
10.03.2024 Şampiy10
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındı. Hesaptan yapılan paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Magazin
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu Antalya'da bir uygulama üzerinden 'korsan taksicilik' yapan Habip Aslan'ı (52) durdurup, aracına binerek, "Seni bu arabanın içine gömerim" diye tehdit eden ve bu anlara ait görüntüleri sosyal medyada paylaşan taksiciler K.A. (26) ile Ş.C. (61) ve Ü.A.T. (30) hakkında ayrı ayrı 18'er yıl hapis istendi.
29.01.2024 Gündem
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! 'Plakanı aldım kafama yazdım'
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! 'Plakanı aldım kafama yazdım' Antalya'da bir taksici, uygulama üzerinden çağırdığı sürücüyü tehdit edip kamera kaydı aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından harekete geçen polis, korsan taksiciyi bulup aracını 60 gün trafikten men ederken, tehdit eden diğer taksici, arkadaşı ve kamera kaydı yapan kişiyi gözaltına aldı. Taksici ve arkadaşına ayrıca, uygulama üzerinden korsan taksi kullanmaktan para cezası uygulandı.
24.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın ailesinden Fatih Terim isyanı! Neden tek günah keçisi Seçil?
Seçil Erzan'ın ailesinden Fatih Terim isyanı! Neden tek günah keçisi Seçil? Seçil Erzan'ın ailesi Seçil Erzan olayında tek suçlunun Seçil olmadığını ifade ediyor. Erzan’ın teyzesi Makbule İnan ‘Neden tek suçlu Seçil? Kimse neden şimdi yanında değil’diye sordu. Dayı Sadettin Pinpiri de tepkili: ‘Seçil suçsuzdur demiyorum. Hangi yasa ve hukuka göre bu yapıldı? Neden tek günah keçisi Seçil? Kim ne kadar vermiş, kimden ne almış, kimin cebine ne girmiş. Önce bunlar dökülsün ortaya’
13.12.2023 Gündem
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti Korkunç olay Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaşandı. Arazi tartışmasında Salim Kaydaş'ın tabancayla vurarak öldürdüğü amcasının oğlu Mecit Kaydaş (53) defnedilmek üzere Manisa’ya götürülürken, ağır yaralanan yeğeni Kerem Kaydaş’ın (35) tedavisi devam ediyor. Salim Kaydaş'ın yakalanması için çalışmalar sürerken, katil zanlısının 20 yıl önce Mecit Kaydaş'ın kardeşi Nurettin Kaydaş’ı öldürdüğü, ailesinin Mecit Kaydaş'a kan parası olarak verdiği araziyi geri istediği, buna olumsuz cevap alınca cinayeti işlediği belirlendi.
16.11.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım'
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım' İstanbul Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı. Küçük çocuk, muhabirin "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" dedi.
5.11.2023 Gündem
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı!
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı! Türkiye'nin 'Bayrak Asan Dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, bu kez Cumhuriyetin 100. yılı için aynı balkona bayrağını astı.
26.10.2023 Gündem
Çocuğunu yanlışlıkla öldürüp intihar etti! Kan donduran olay
Çocuğunu yanlışlıkla öldürüp intihar etti! Kan donduran olay Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan oto aksesuarcı Göksel Dağlıoğlu, dün sabah saatlerinde birlikte yaşadığı oğlu Emir Dağlıoğlu ile Ayaş ilçesine bağlı Evci köyüne gitti.
24.09.2023 Yaşam
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu!
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu! Türk seri katiller arasında önemli bir yeri vardır Antepli Abdullah Dayı'nın. Nam-ı diğer Antep Canavarı... İşlediği cinayetler, 38 farklı cezaavinde 300'den fazla yaralamayla Abdullah Palaz film kahramanlarına da ilham kaynağı oldu. Peki Antepli seri katil Abdullah Palaz'ın hayatı nasıldı?
25.07.2023 Gündem
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı Dün, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel bugün son yolculuğuna uğurlandı.
21.05.2023 Gündem
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu Kağıthane’de bir yeğen miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği dayısını cadde üzerinde bacağından vurdu. Silahlı kavga kameralara yansırken, polisi yakaladığı saldırgan yeğen tutuklandı. Olayla ilgili konuşan Murat Taşkın, “Miras kavgasından dolayı aralarında bir husumet varmış. Sokak ortasında görüyor dayısına ateş edip kaçıyor” dedi.
18.05.2023 Gündem
Fitre hangi akrabalara verilmez? Toruna, dayıya, halaya fitre verilir mi? Dede ve nine torununa fitre verebilir mi?
Fitre hangi akrabalara verilmez? Toruna, dayıya, halaya fitre verilir mi? Dede ve nine torununa fitre verebilir mi? Fitre hangi akrabalara verilmez sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayı içerisinde müslümanların verdiği fitre konusunda vatandaşlar araştırmaları başladı. Fitre dayıya verilir mi, fitre halaya verilir mi soruları da gündem oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu da fitrenin kimlere hangi akrabalara verileceğini bir fetvayla açıkladı. Akrabalara fitre vermek isteyenler için "fitre verilecek akrabaları" araştırdık.
3.04.2023 Gündem
Ramazanda kilo almak istemeyenlere 'sahura kalkın' uyarısı!
Ramazanda kilo almak istemeyenlere 'sahura kalkın' uyarısı! Ramazan ayında gün boyu aç kalmanın ardından yoğun şekilde yemek yenilmesi sebebiyle kilo alma sorunu yaşayan bir çok kişi, 'bu konuda nasıl önlem alınabilir?' sorusunu sormaktadır. Ramazan ayında oruç tutarken kilo almak istemeyenler için Diyetisyen Gültaç Dayı Çamır, önemli bir uyarıda bulunarak; “Sahura kalkmamak sağlıksız bir durum ayrıca kilo almayı önlemenin yolu da yine sahura kalkmaktan geçer” dedi.
2.04.2023 Sağlık
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini sert sözlerle eleştiren ve "Bu vebale ortak olmayacağım" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu dün akşam istifa etmişti. Ağıralioğlu, istifa kararının ardından yaptığı açıklamada "Ben kendimi partimdeki arkadaşlarıma, partime yük olmaktan çekiliyorum. Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağımı ifade ettim" dedi.
29.03.2023 Gündem
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir?
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert programında aranan kayıp Yusuf Ferhat Avcı’n akıbeti merak ediliyordu. Küçükçekmece’de bir binanın bodrum katında ceset bulunduğunun ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Peki, Yusuf Ferhat Avcı kimdir? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? Ferhat Avcı öldü mü, bulundu mu?
13.03.2023 Yaşam
Televizyon programında aranıyordu! 3 aydır haber alınamayan Yusuf'tan haber geldi
Televizyon programında aranıyordu! 3 aydır haber alınamayan Yusuf'tan haber geldi Televizyon programında aranan 3 aydır kayıp Yusuf Ferhat Avcı'dan kötü haber geldi. Avcı'nın cesedi Küçükçekmece’de bir inşaatta bulundu.
12.03.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.