Yeğen

Yeğen

Son dakika yeğen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeğen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeğen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeğen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeğen gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 yeğen haberi bulunmuştur. Tüm yeğen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk Google'ın Kanada hükümeti ile anlaşmasının ardından Türkiye'de de 'Dijital Telif Yasası' çalışmaları hızlandı. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Doç. Dr. Ceren Yegen, yasanın hayata geçmesinin ardından tematik iş kollarının oluşabileceğinin altını çizdi. Peki bu yasa başka hangi pozitif sonuçları beraberinde getirir? Dünyada dijital geleceği şekillendirmek için başka ne tür çalışmalar var? Doç. Dr. Yegen ile mercek altına aldık.
25.12.2023 Gündem
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti Korkunç olay Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaşandı. Arazi tartışmasında Salim Kaydaş'ın tabancayla vurarak öldürdüğü amcasının oğlu Mecit Kaydaş (53) defnedilmek üzere Manisa’ya götürülürken, ağır yaralanan yeğeni Kerem Kaydaş’ın (35) tedavisi devam ediyor. Salim Kaydaş'ın yakalanması için çalışmalar sürerken, katil zanlısının 20 yıl önce Mecit Kaydaş'ın kardeşi Nurettin Kaydaş’ı öldürdüğü, ailesinin Mecit Kaydaş'a kan parası olarak verdiği araziyi geri istediği, buna olumsuz cevap alınca cinayeti işlediği belirlendi.
16.11.2023 Gündem
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı Batman'da eniştesi Vahdettin Güneş'i (36) 13 yaşındaki yeğeninin gözü önünde darbedip, tabanca ile öldüren Rıdvan Göçmen (29), tutuklandı.
15.10.2023 Yaşam
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek Adana'da, evde yemek yedikleri sırada tabancayla ağabeyi ile yeğenini öldüren, yengesi, annesi ve diğer yeğenini yaralayıp, aynı silahla başına ateş eden Burak Yalçınkaya'nın (29) cenazesini, otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen ailesi teslim almadı. Burak Yalçınkaya'nın ağabeyi Duran Yalçınkaya, cenazeyi almayacaklarını, Kimsesizler Mezarlığı'na defnedilebileceğini söyledi.
1.09.2023 Yaşam
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
İstanbul'da sosyal medya dehşeti! Küfür edince çılgına döndü
İstanbul'da sosyal medya dehşeti! Küfür edince çılgına döndü Zeytinburnu’nda akrabalarının evine misafirliğe gelen Yahya M., sosyal medya hesabı üzerinden tartıştığı kuzeni Osman A.’yı bıçakladı.  
2.07.2023 Yaşam
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatının katılma talebi reddedilirken, teyze Acar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
24.05.2023 Yaşam
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu için asil aday seçilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı F-16 pilotu Alper Gezeravcı (44), teorik eğitimlerinin sürdüğünü belirterek, planlanan takvime göre uzay yolculuğunun 2023'ün son çeyreğinde yapılacağını belirtti.
18.05.2023 Gündem
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu Kağıthane’de bir yeğen miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği dayısını cadde üzerinde bacağından vurdu. Silahlı kavga kameralara yansırken, polisi yakaladığı saldırgan yeğen tutuklandı. Olayla ilgili konuşan Murat Taşkın, “Miras kavgasından dolayı aralarında bir husumet varmış. Sokak ortasında görüyor dayısına ateş edip kaçıyor” dedi.
18.05.2023 Gündem
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 2 çocuk annesini öldüren katil yeğen yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili detay ortaya çıktı.
17.05.2023 Yaşam
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirmişti. Ünlü isim, son halini sosyal medyadan paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcının saçlarının uzadığı görüldü.
17.03.2023 Magazin
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü!
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü! Eskişehir’de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yeğenini öldüren ve eşinin yaşadığı Bursa’ya giderken yakalanan Nurullah Kalay’ın yargılanmasına başlandı. Sanık hakkında ‘kasten öldürme’, ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘ruhsatız silah taşıma’ suçlarından müebbet ve 23 yıla kadar hapis cezası istendi.
16.03.2023 Yaşam
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) davaya katılma talebi reddedildi.
6.03.2023 Yaşam
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf Asrın felaketinde en ağır yıkımı yaşayan şehirlerin başında gelen Adıyaman, tarihindeki en acı dramlarına şahitlik ediyor. 50 vatandaşa mezar olan Bozbey Apartmanı'nda cansız bedenlerine ulaşılan bir ailenin hikayesi yürekleri dağladı. Doktor ailenin 1999 Marmara Depremi ile ilgili de bilinmeyen bir anısı ortaya çıktı.
17.02.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza Korkunç olay Bursa’da yaşandı. Kaçırdığı öne sürülen 10 yaşındaki yeğeni Cem Muhammet A.'yı 'çöp ev'de aylarca kilitli odada alıkoydu. Ortaya çıkan skandal sonrası tutuklanan teyze Kamuran Pınar Acar hakkındaki soruşturma ise tamamlandı. İşte dava ile ilgili son dakika gelişmesi ve Acar hakkında istenen ceza...
8.01.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu? Gümüşhane'de ormanlık alanda köylüler tarafından insan kafatası ve kemikler bulunmuştu. Kemiklerin 7 yıl önce kaybolan 49 yaşındaki epilepsi hastası Hasan Germiç’e ait olduğu ortaya çıktı. Hasan Germiç’in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümüne birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" diye konuştu. Peki, Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
1.12.2022 Yaşam
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü Bursa'da 4 katlı binanın 2'nci katında sobadan çıkan yangında Suriye uyruklu anne Amina (31) ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 4 kişi de dumandan etkilendi.
9.11.2022 Gündem
Muhtar kazara yeğenini öldürdü, cenazeye giden dayı da kazada öldü
Muhtar kazara yeğenini öldürdü, cenazeye giden dayı da kazada öldü Samsun'un Havza ilçesinde muhtar Mehmet Tural’ın evinde temizlediği tabancasının ateş alması sonucu ağır yaralanan Ayşe Nur Tural (20), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze katılmak üzere yola çıkan dayısı İsmail Turan ise sabaha karşı Amasya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dayı ve yeğeni bugün gözyaşları arasında birlikte toprağa verildi. Ayşe Nur Tural, kazandığı üniversiteyi okumak için Gümüşhane’ye gitmeye hazırlandığı öğrenildi.
19.09.2022 Gündem
Amcası tarafından vurularak öldürülmüştü, olayla ilgili yeni detay ortaya çıktı
Amcası tarafından vurularak öldürülmüştü, olayla ilgili yeni detay ortaya çıktı Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir şahsın amcası tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü olayda yeni bir detay ortaya çıktı. Şahsın annesinin, amcası tarafından darp edildiği esnada araya girerek olayı ayırmaya çalışmak isterken tabanca ile vurulduğu öğrenildi.
3.09.2022 Gündem
Ünsal Ban yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı
Ünsal Ban yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı Türk Hava Kurumu Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, deniz yoluyla yurtdışına kaçmaya çalışırken Muğla'nın Milas ilçesinde yakalandı.
29.08.2022 Gündem
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü? DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
29.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeğen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeğen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.