Öldürüldü

Öldürüldü

Son dakika öldürüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldürüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldürüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldürüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldürüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.414 öldürüldü haberi bulunmuştur. Tüm öldürüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü Haiti’de çeteler sebebiyle yaşanan iç güvenlik sorunu devam ederken polisin dün Haiti Merkez Bankası’nı hedef alan saldırganlara operasyon düzenlediği açıklandı. Yerel basın, polisin operasyonda en az üç kişiyi öldürdüğünü duyurdu.
20.03.2024 Dünya
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın haberine göre, İsrail'in Gazze'ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 80 kişi hayatını kaybetti.
16.03.2024 Dünya
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı ABD Başkanı Biden: "Gazze'de 30 binden fazla Filistinli öldürüldü, bunların çoğu Hamas üyesi değildi; binlerce masum kadın ve çocuk öldürüldü." dedi. Biden, orduya Gazze limanında yardım rıhtımı kurulması talimatın verdiğini duyurdu.
8.03.2024 Dünya
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 1.5 yıl önce Alper Uygun tekne yanaştırma tartışması sırasında baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze tarafından silahla 2 el ateş edilerek öldürülmüştü. Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mütaalasını açıklayan savcı, baba ve oğlunun müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
6.03.2024 Gündem
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Adana
64 saatte 1 kadın cinayete kurban gitti! Kadınların yüzde 16,7'si, evinde yalnızken tedirgin
64 saatte 1 kadın cinayete kurban gitti! Kadınların yüzde 16,7'si, evinde yalnızken tedirgin 2022'de yaklaşık 64 saatte 1 kadının cinayete kurban gittiği Türkiye'de 2023'te kadınların yüzde 43,6'sı gece yalnız yürürken, yüzde 16,7'si evinde yalnızken tedirginlik hissetti.
28.02.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.02.2024 Gündem
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu Küçükçekmece'de Eros adlı kedinin İbrahim Keloğlan tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, avukatların ve savcıların iyi hal indirimine yönelik itirazlarını kabul etti. Peki, İbrahim Keloğlan tutuklandı mı?
20.02.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılar Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
20.02.2024 Gündem
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü?
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü? Osmanlı Devleti'nin 10. padişahı olan Kanuni Sultan Süleyman'ın çocuklarından biriside Şehzade Mustafa'ydı. Tabi Şehzade Mustafa'yı günümüzde halen sıkça araştıran kişiler bulunur. Bunun nedeni ise Şehzade Mustafa'nın oldukça trajik olan ölümüdür. Ayrıca bu ölüm hakkında birçok farklı anlatı duymakta mümkündür. 
14.02.2024 Gündem
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024?
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, sevgililer gününde okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranıyor. Sevgililer Günü, çiftler arasındaki romantizmi ve sevgiyi kutlamak için özel bir gün olarak kutlanır. Öğrenciler 14 Şubat’ta okulların olup olmadığını sorguluyor.
13.02.2024 Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldürüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldürüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.