İkitelli

İkitelli

Son dakika İkitelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkitelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkitelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkitelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikitelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 ikitelli haberi bulunmuştur. Tüm ikitelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyerek girdikleri kuyumcuda silah tehdidiyle gasp yapıp kaçan 2 şüpheli yakalandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı Küçükçekmece'de seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Otobüste bulunan yolcular şoför tarafından tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
29.08.2023 Yaşam
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Başakşehir’de yanan iş hanının yıkımına başlandı
Başakşehir’de yanan iş hanının yıkımına başlandı Başakşehir'de, bulunan 6 katlı bir iş hanında çıkan yangını soğutma çalışmaları 3’üncü gününde devam ederken, binanın yıkımına başlandı.
12.06.2023 Yaşam
Başakşehir'de iş hanı yangının 3. gününde söndürme çalışmaları devam ediyor
Başakşehir'de iş hanı yangının 3. gününde söndürme çalışmaları devam ediyor Başakşehir'de 10 Haziran Cumartesi günü meydana gelen 6 katlı iş hanında çıkan yangının 3. gününde söndürme çalışmaları devam ediyor. İtfaiye ekipleri yoğun bir şekilde yangına müdahalede bulunmayı sürdürüyor.
12.06.2023 Yaşam
Başakşehir'de iş hanındaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor
Başakşehir'de iş hanındaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş hanında çıkan yangın 19 saattir devam ediyor. Yangını söndürme çalışmaları havadan görüntülendi.
11.06.2023 Gündem
Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yangın: Mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı
Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yangın: Mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı Başakşehir İkitelli Organize sanayi bölgesinde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında, plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alanda yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, fabrika içerisinde mahsur kalan 8 yabancı uyruklu çalışan kurtarıldı.
10.06.2023 Yaşam
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
İmamoğlu: Doğru bir şekillenme oldu artık sahayı konuşacağız
İmamoğlu: Doğru bir şekillenme oldu artık sahayı konuşacağız İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Doğru bir şekillenme oldu, artık sahayı, memleketimizi konuşacağız. Bu yolculukta hem ben hem Sayın Mansur Yavaş arkadaşım olmak üzere, altılı masaya altı lidere katkı sunan, adayımızın da 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanı olması için elinden geleni yapan bir süreç tarifiyle, güçlü bir yolculuğa başladık" dedi.
9.03.2023 Gündem
Bağcılar TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı
Bağcılar TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı Bağcılar'da, TEM Otoyolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Süheyla M.'ye otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Süheyla M. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
28.02.2023 Yaşam
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci İstanbul'da gerçekleşen akılalmaz dolandırıcılık herkesi şaşkına çevirdi. Araba tamir servisi hizmeti veren iş yeri sahibi çok sayıda kişiyi tamir bahanesi ile dolandırdı. Yalnız tamir edeceğim dediği araçların hiçbirinde tek bir işlem bile yapmadı. Bir müşterisine ise bahane ile kredi çektiren kişinin daha sonra yaptığı ise şoke etti.
2.02.2023 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntü! Aracını çöpe attı
İstanbul'da şoke eden görüntü! Aracını çöpe attı Başakşehir’deki bir sanayi sitesinde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araç şaşkınlığa neden oldu. Kim tarafından neden bırakıldığı anlaşılamayan arabayı görenler cep telefonlarına sarıldı. O anlar kameralara yansıdı.
2.02.2023 Yaşam
Polis taksiye Arap turist gibi bindi; taksiciye ceza yağdı
Polis taksiye Arap turist gibi bindi; taksiciye ceza yağdı İstanbul'da polis, Arap turist gibi bindiği taksiyi yolculuk sırasında cep telefonuyla kaydetti. Taksimetre açmayan yolculuk boyunca telefonla oynayan taksici ceza yemekten kurtulamadı.
16.01.2023 Gündem
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum! Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amerika Birleşik Devletleri'ne teröre verdiği destek nedeniyle tepki göstererek, "ABD Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Terör bölgelerini besleyen bu anlayışa kendi senatolarından para gönderen bir devletle bizim müttefikliğimiz elbette ki tartışılmalıdır" dedi.
14.11.2022 Siyaset
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı İstanbul Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde patlama oldu. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.
28.10.2022 Yaşam
Bakan Varank ve Bakan Özer, OSB'lerde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı
Bakan Varank ve Bakan Özer, OSB'lerde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasındaki Organize Sanayi Bölgelerinde Okul Öncesi Eğitim Kurumu Açılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer "Yıllardan beri siz aradığımız elemanı bulamıyoruz diyorsanız bu bizim suçumuz değil, bu 1999'daki katsayı uygulamasının bu ülkeye ödettiği bir maliyettir. İmam hatiplilerin ve meslek okullarının, yüksek öğretime girişlerinin korkularının çıkarttığı bir eğitim politikasıdır. İstediler ki, imam hatip mezunları kaymakam olmasın, bürokrat olmasın, işadamı olmasın, en başarısız öğrenciler imam hatipe gitsin" dedi.
2.09.2022 Gündem
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu!
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu! Astronomi tutkunlarının buluşma noktası olan Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği tüm hızıyla sürerken meteor yağmuru katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Astronomi meraklıları, etkinlik alanına kurulan teleskopların önünde ‘göğe bakma kuyruğu’ oluşturdu. Etkinlik boyunca 630 saatlik gözlem yapıldı.
21.08.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İkitelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikitelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.