İkinci El Fiyat Düşer Mi

İkinci El Fiyat Düşer Mi

Son dakika ikinci el fiyat düşer mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci el fiyat düşer mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci el fiyat düşer mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Fiyat Düşer Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el fiyat düşer mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 ikinci el fiyat düşer mi haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el fiyat düşer mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar düşecek mi? Ve belli oldu
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar düşecek mi? Ve belli oldu Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. İkinci el araba almayı düşünenler araba fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Ve belli oldu. İkinci el araba fiyatlarına zam geliyor. İşte detaylar...
18.07.2021 Otomobil
İkinci el araba alacaklar dikkat! Bayramdan sonra...
İkinci el araba alacaklar dikkat! Bayramdan sonra... Araba alacak birçok kişi fiyatların daha uygun olması nedeni ile ikinci el araba almayı tercih ediyor. İkinci el araba alacaklar ise bankaların araç kredisi faizlerinin yüksek olmasından şikayetçi. Kredi faizlerinin yüksek olması ve yaşanan pandemi süreci sektörde durgunluğa neden oldu. 1 Temmuz'la birlikte başlayacak normalleşme ile birlikte ikinci el piyasasının da hareketlenmesi bekleniyor.
27.06.2021 Otomobil
Araba alım satımında yeni düzenleme! Tamamen değişiyor, artık...
Araba alım satımında yeni düzenleme! Tamamen değişiyor, artık... İkinci el araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İkinci el araba ile ilgili yeni karar! Kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında İkinci el araba satışında yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. İkinci el araba alım satımı tamamen değişiyor. ikinci el araçlara noter satışının yolu açılacak. Buna göre; Buna göre harç, araçların ilk tescilinden sonraki birinci satış ve devir işlemlerinde alım satım bedeli üzerinden alınacak. Harç, aracın ilk sahibinden noterdeki ikinci el satışı sırasında ödenecek. Peki ikinci el araba fiyatlarında son durum ne? İkinci el araba fiyatları yükselecek mi? Baharla birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceğini ve fiyatlara zam geleceği açıklandı.
31.03.2021 Ekonomi
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... İkinci el arabalar, sıfır otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. İkinci el araba almak isteyenlerin ise çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü İkinci el piyasasını manipüle eden satıcılar nedeniyle fiyatlarda balon oluştu. Normalde yaşı gereğince 50 bin lira etmeyecek araçlar 100-150 bin lira bandında satışa konuluyor. Alternatif olmamasından dolayı da ikinci el otomobile ihtiyacı olanlar maalesef bu araçlara yöneliyor. Uygun fiyatlı ikinci el arabalarda hasar kaydı, çok yüksek kilometre, boya, değişen gibi birçok olumsuz faktör bulunuyor. Aracı alırken bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
2.02.2021 Otomobil
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni tedbirler...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni tedbirler... Harekete geçildi. Araba almayı planlayan herkes merak ediyordu. İkinci el araç piyasasındaki fiyat artışı devam ederken yükselen fiyatların kontrol altına alınması için yeni önlemler geliyor. İkinci el araba almak isteyenlerin bir süre beklemesi fiyat avantajından yararlanmalarını sağlayabilir.
1.11.2020 Otomobil
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
27.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Köpük fiyat eridi, frene basıldı
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Köpük fiyat eridi, frene basıldı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Mart ayından beri aylık ortalama 100 binli satışlarla rekorlar kıran otomotiv pazarı, ağustosta 80 bin adetle frene basmaya hazırlanıyor. Yatırım amaçlı talebin çekilmesiyle son çeyrekte artık ihtiyacı olan tüketici ile satıcı baş başa kalacak. En ucuz otomobilin 725 bin TL olması, ÖTV matrah limitlerinin arttırılmaması ve krediye ulaşımdaki zorluklar nedeniyle kalan aylarda sıfır aracı gücü yeten alabilecek.
4.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ancak araç satıcıları gizli fiyat oyunu ile bu kararı delmeye çalışıyor. İşte araba alma planı yapanları yakından ilgilendiren konunun detayları...
29.08.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı?
Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı? Otomobil satışına sınırlama getirilecek düzenlemenin detayları ortaya çıktı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş duyurdu! Otomobil piyasasında fahiş fiyat artışını durdurmak amacıyla Bakanlık bir süre önce bayi, galeri ve filo üçgeninde inceleme başlatmıştı. Katıldığı toplantıda araç fiyatlarının önüne geçmek için düzenleme planladıklarını duyuran Bakan Muş’tan düzenleme ile ilgili açıklama geldi. Bakan Muş, araç satışı için süre ve kilometre şartı ile ilgili detayları anlattı. Peki, Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı? Sıfır araç satışı nasıl olacak? Araba fiyatları düşecek mi? İkinci el araç fiyatları ne olur? 2. el araç fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte otomobil satışı ile ilgili düzenlemenin detayları…
10.08.2022 Ekonomi
Sıfır araçta ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi gelecek mi? ÖTV ne zaman kalkacak?
Sıfır araçta ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi gelecek mi? ÖTV ne zaman kalkacak? Araç fiyatlarının yükselmesi ve sıfır araç bulunamaması nedeniyle Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda bayi, galeri ve filo üçgeninde inceleme başlatmıştı. Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı’nın motorlu araç ÖTV ve matrahlarının alt ve üst sınırını 3 katına kadar artırabilecek ya da sıfıra indirebileceği ile ilgili karar da Resmi Gazete’de yayımlanınca vatandaşta ÖTV indirimi beklentisi arttı. Peki, ÖTV indirimi gelir mi? Sıfır araçta ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi ile otomobil fiyatları düşer mi? İşte detaylar…
9.08.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İmkansız hale geldi! Kritik uyarı
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İmkansız hale geldi! Kritik uyarı Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İkinci el araba almak isteyen vatandaşlara peş peşe uyarılar geldi. İkinci el araç piyasasında fiyatlar günden güne yükseliyor. Hem fiyatlar hem de sorunsuz araç bulmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarını sıklaştırıyor Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), ikinci el otomobil satın alacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu. Öte yandan otomobil piyasasında yaz aylarında bir canlanma yaşandı. Bu canlanmaya paralel olarak fiyatlarda bir miktar artış yaşandı. Peki ikinci el araba fiyatları düşecek mi, indirim yapılacak mı? Ağustos ayında otomobil fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ucuzlayacak mı? İşte ikinci el araba piyasası ile ilgili tüm detaylar...
26.07.2022 Ekonomi
Araç fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı, düşecek mi? Araç alacaklar işte piyasadaki son durum!
Araç fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı, düşecek mi? Araç alacaklar işte piyasadaki son durum! Araç fiyatları düşecek mi, artacak mı? ÖTV tebliğindeki ‘Bakanlar Kurulu’ ibaresi ‘Cumhurbaşkanı’ olarak değiştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre; Cumhurbaşkanı, motorlu araç ÖTV ve matrahlarının alt ve üst sınırını üç katına kadar artırabilecek, sıfıra indirebilecek. Öte yandan Dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, dilimlerinde indirim yapacaklarını belirterek "Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere. Türkiye'de bir araç alırken dünyanın en yüksek araç alım vergisi olan ÖTV'yi ödüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu karar sonrası araç fiyatları düşer mi, ikinci el araç fiyatları düşecek mi artacak mı?
26.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi...
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi... Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatlarında çip krizi nedeni ile başlayan tedarik sorunu devam ediyor. Araç bulunurluğu konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen haziranda Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yaklaşık yüzde 1’lik artışla 80 bin 652 adet oldu. Ancak otomotiv sektöründe yaşanan tedarik sorunu hem sıfır hem de iinci el araba fiyatlarının artmasına yol açıyor. Araba almak için fiyatların düşmesini bekleyenler için önemli bir uyarı yapıldı. Uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanlar fiyatların düşmesini bekliyordu. Ancak kötü haber geldi. Sıfır araçlarda devam eden tedarik sorunu ikinci el araba piyasasına da yansıdı. Araba fiyatlarındaki yukarı yönlü ivme sürüyor. Peki ikinci el araba ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşecek mi? Bayram tatili öncesi araba piyasası hareketlendi. Fiyatların günlük olarak değişmesi alım yapmak isteyenleri düşündürüyor. Ancak uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alacaklara üç paketlik müjdeli haber geldi. İlk defa konut sahibi olacaklar 10 yıl vade ve 0,99 faiz oranıyla, döviz hesabı ve altınlarını bozduranlar da 0,89 faizle ev kredisi alabilecek. Düşen faiz oranları sonrası fırsatçılar harekete geçti. Ev fiyatları ikiye katlandı, uyarılar art arda geldi. Fırsatçılar İstanbul başta Ankara, İzmir ve Adana olmak üzere birçok ildeki ev fiyatlarını yüzde yüz oranında arttırdı. İşte konut kredilerinde faizlerin düşmesinin ardından sektörde yaşanan son gelişmeler...
13.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek Ev ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda...
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda... Araba alacak milyonlarca kişi, 'Araba fiyatları düşecek mi?', 'İkinci el araba fiyatlarına zam yapılacak mı?' gibi soruların yanıtını arıyor. Pandemi, çip krizi ve en son da Rusya-Ukrayna savaşı araba fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Sıfır araçlarda yaşanan tedarik sıkıntısı ikinci el piyasasını da doğrudan etkiledi. Hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları arttı. Peki araba fiyatlarındaki artış duracak mı? Önümüzdeki günlerde sıfır ve ikinci el araba almayı planlayanları nasıl bir süreç bekliyor? Otomotiv sektörü temsilcileri araba piyasasındaki son durumu ve yakın gelecekte oluşabilecek fiyat değişikliklerini değerlendirdi.
6.03.2022 Ekonomi
Araba alacak milyonarı kapsıyor! Yeni dönem resmen başladı! Kredi taksitiyle araba alacaklara fırsat! Sıfır-ikinci el araba...
Araba alacak milyonarı kapsıyor! Yeni dönem resmen başladı! Kredi taksitiyle araba alacaklara fırsat! Sıfır-ikinci el araba... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Taşıt kredilerinde yeni dönem başladı. Kredi taksiti ile araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) 120 bin TL olan kredi limitini 400 bin TL'ye çıkararak sektöre rahat bir nefes aldırdı. 400 bin TL ve altında olan kredilerde vade ise 48 ay oldu. Fiyatı 400 bin ila 800 bin TL arasındaki otomobillerde kredi taksitleri 36 ay, 800 bin ila 1 milyon 200 bin TL arasında olanlarda 24 ay, 1 milyon 200 bin TL ila 2 milyon TL arasındakilerde ise 12 ay taksit uygulanacak. Öte yandan mart ayı itibarıyla ikinci el araba pazarında hareketlilik bekleniyor. Uzmanlar ise uyanık satıcıların tuzağına düşülmemesi konusunda uyarıyor. Araba alırken mutlaka TRAMER kaydına bakılması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte araba alımı-satımı ile ilgili tüm detaylar...
22.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi...
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi... Gıda fiyatlarında KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesine karar verildi, market fiyatlarındaki indirim oranı merak konusu oldu. Açıklamalar art arda geldi, vatandaş rahat bir nefes alacak. Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık ve tavuk, hepsinin fiyatları değişiyor. Yeni Ekonomi Paketi programına videokonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonla mücadele de alınan önlemleri sıraladı. Konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Sefer Şener, "Yüzde 7.5, 8’e yakın KDV indirimi olacak reel sektör de katılırsa bu yüzde 20’lik indirim demektir. Bu da ürünlere yansıması demektir" ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Cüneyt Dirican ise "Bu sene enflasyon yılı demiştik. Başlığı şu şekilde yenilememiz lazım enflasyonla mücadele tekrardan teyit edilmiş oldu" diye konuştu. İşte gıda fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Fiyat Düşer Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el fiyat düşer mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.