İkinci El

İkinci El

Son dakika ikinci el haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci el ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci el haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.135 ikinci el haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez oldu
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez olduİkinci el araç pazarında satış rakamları dikkat çekici boyutlara ulaştı. Haziran ayında ikinci el araç pazarı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25 daralarak 485 bin adette kaldı. Bu son 5 yılın en düşük satış rakamı olarak kayda geçti.
23.07.2024Ekonomi
İkinci el araç piyasasında yılın en düşük seviyesi görüldü: Sektörü etkileyen faktör belli oldu
İkinci el araç piyasasında yılın en düşük seviyesi görüldü: Sektörü etkileyen faktör belli olduİkinci el araç piyasasını ilgilendiren haziran ayı araştırması yayınlandı. Buna göre haziranda reel bazda ikinci el araç fiyatlarında düşüş dikkat çekici boyutlara ulaştı. Peki ikinci el fiyatlar daha fazla düşer mi? Gerilemenin sebepleri neler? İlanlarda en çok satılan marka ve modeller hangileri? İşte detaylar...
19.07.2024Ekonomi
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandı
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandıİzmir’de sağanak sırasında Özge Ceren Deniz (23) ile İnanç Öktemay’ın (44) elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdiği sokaktaki mazgallar, kırmızıya boyandı.
17.07.2024Gündem
İkinci el araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! Araba alacaklara kritik uyarı geldi
İkinci el araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! Araba alacaklara kritik uyarı geldiİkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin otomobil dikeyinde ilk online ilan platformu, haziran ayının ikinci el ilan verilerine dayanarak hazırlanan analizi paylaştı.
17.07.2024Ekonomi
Otomotiv sektöründe takas dönemi! Sıfır araçlarda kampanya dönemi sürüyor
Otomotiv sektöründe takas dönemi! Sıfır araçlarda kampanya dönemi sürüyorBazı güvenlik donanımlarına sahip olmayan araçların satışını yasaklayan düzenleme 31 Ağustos tarihine ertelenmişti. Halihazırda sıfır araç bayileri kampanyalarını sürdürüyor. Peki şu anda liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapılıyor? Kampanyalar ne zamana kadar sürer? Konuyla ilgili uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi.
13.07.2024Ekonomi
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttı
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttıİkinci el otomobil piyasası durma noktasına geldi. Noterlerde araç satışı işlemlerinin geçtiğimiz yıla göre yüzde 40’a yakın düştüğü öğrenildi.
10.07.2024Gündem
Sıfır araç kampanyaları ikinci el araç piyasasını vurdu!
Sıfır araç kampanyaları ikinci el araç piyasasını vurdu!İkinci el otomobil piyasasında durgunluk sürerken, bayilerin sıfır araçlar için düzenlediği çeşitli kampanyalar piyasayı daha da yavaşlattı.
8.07.2024Ekonomi
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyor
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyorTürkiye'de ikinci el lüks otomobillerin Avrupa'ya göre fiyatları dikkat çekti. Ferrari, Aston Martin ve Lamborghini marka araçların aynı modelleri Türkiye'de 4 katı fiyata satılıyor.
6.07.2024Ekonomi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
İkinci el araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! Parası buhar oldu, hem aracından hem de işinden oldu
İkinci el araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! Parası buhar oldu, hem aracından hem de işinden olduAnkara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı.
4.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
İkinci el araba fiyatları dibi gördü:  200 bin TL birden düştü! Satışlar durma noktasında: 30 yılda böylesini görmedim
İkinci el araba fiyatları dibi gördü: 200 bin TL birden düştü! Satışlar durma noktasında: 30 yılda böylesini görmedimAraba alacaklara güzel haber! Bir dönem sıfır araç fiyatlarını geçen ikinci elde rüzgar tersine döndü. Satışlar durma noktasına gelince 2. el araba fiyatları düştükçe düştü. 200 bin TL'ye varan fiyat avantajına rağmen piyasada durgunluk sürüyor.
2.07.2024Ekonomi
Sıfır aldığı 2 aracın hatalı olduğu ortaya çıktı: Firma aracı kabul etmedi!
Sıfır aldığı 2 aracın hatalı olduğu ortaya çıktı: Firma aracı kabul etmedi!Kocaeli'de sıfır araç satın almak isteyen Burhan Ülgen, yaşadığı mağduriyet karşısında zarara uğradı. Bayiden sıfır araç alan Ülgen, ekspertizde aracın boyalı olduğu ve sök tak işlemleri yapıldığını öğrendi. Aracı zararına aldığı bayiye satan ve tekrar aynı marka araç alan Ülgen, ikinci aldığı araç da hasarlı çıkınca isyan etti.
29.06.2024Gündem
Sıfır ve ikinci el arabada sürpriz gelişme! Fiyat düşecek yeni indirimler geliyor
Sıfır ve ikinci el arabada sürpriz gelişme! Fiyat düşecek yeni indirimler geliyorSıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ayrıntılar ortaya çıktı. Araba almak isteyenin fırsat ayağına geldi. Araç satışında fahiş artışı engelleyen ve fiyatları düşüren düzenlemede önemli bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda devreye alınan 6+6 düzenlemesinde süre uzatımına gidildi. Öte yandan bazı sıfır araçların satışını yasaklayan GSR düzenlemesi de 31 Ağustos’a ertelenmişti. İki önemli değişiklik piyasaya nasıl yansır? Fiyatlarda düşüş görülür mü? İşte detaylar...
28.06.2024Ekonomi
Araba fiyatlarına ‘Temmuz’ ayarı! Otomotiv pazarında tüm dengeler değişiyor
Araba fiyatlarına ‘Temmuz’ ayarı! Otomotiv pazarında tüm dengeler değişiyorAraba alacakları ilgilendiriyor. Otomotiv pazarı arka arkaya devreye girecek düzenlemelerle ‘8 Temmuz’dan itibaren yeni döneme hazırlanıyor. Önce 7 Temmuz’da başlayacak GSR2 standartları ardından 8 Temmuz itibarıyla geçerli olacak Çinlilere ilave gümrük vergisi kararının 0 km otomobilde fiyatları artırması bekleniyor. Uzmanlar, temmuz ayından sonra pazarda satışların yavaşlayacağını ve talebin artık ikinci el araçlara doğru yöneleceğini belirtti.
24.06.2024Ekonomi
Sıfır otomobilde indirim üstüne indirim! Piyasalar 7 Temmuz'u bekliyor
Sıfır otomobilde indirim üstüne indirim! Piyasalar 7 Temmuz'u bekliyorSıfır ya da ikinci el araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. 7 Temmuz’da yürürlüğe girecek güvenlik şartları nedeniyle sıfır araçlarda kampanya üstüne kampanya yapılıyor.İşte detaylar...
20.06.2024Ekonomi
İkinci el araba alacaklara iyi haber! 'Fiyatlar düşüş eğiliminde'
İkinci el araba alacaklara iyi haber! 'Fiyatlar düşüş eğiliminde'Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sıfır araçlarda yapılan kampanyalar ikinci el piyasasını vurdu. İkinci el araçta fiyatlar düşerken vatandaşlar oto pazarlarında yoğunluk oluşturdu.
15.06.2024Ekonomi
Otomobil fiyatları yüzde 40 artacak! Araç piyasasında 'Çin' etkisi
Otomobil fiyatları yüzde 40 artacak! Araç piyasasında 'Çin' etkisiOtomobil piyasasında flaş gelişme... Otomobil alacakları üzen açıklama geldi. Son yıllarda Türkiye ve Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan Çinli araçlara ilişkin yeni gümrük vergisi getirildi. Buna göre araçlara ilave ek yüzde 40 gümrük vergisi uygulanacak. Peki yeni vergi düzenlemesi öncesi Çinli araç almak fırsat mı? Uzman isim getirilen ek vergi sonrası Çinli araçlarda öngörülen zam oranını açıkladı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
13.06.2024Gündem
Konut satışlarında düşüşler sürüyor
Konut satışlarında düşüşler sürüyorTürkiye genelinde Mayıs ayında 110 bin 588 konut satıldı.
13.06.2024Ekonomi
Araba fiyatları düştü, galericiler kepenk kapattı! Sürpriz oran
Araba fiyatları düştü, galericiler kepenk kapattı! Sürpriz oranSıfır ve ikinci araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Otomobil fiyatlarında balon söndü. Son bir yılda ikinci el araçların fiyatı ortalama % 30 düştü. Kısa yoldan zengin olmak isteyip fırsatçılık yapanlar piyasadan silindi. 3 ayda 10 bin galerici kepenk kapattı
13.06.2024Ekonomi
İkinci el araç piyasasında bayram öncesi durgunluk! Sektörün iyileştirilmesi gerekiyor
İkinci el araç piyasasında bayram öncesi durgunluk! Sektörün iyileştirilmesi gerekiyorPazarda yaşanan durgunluğun ikinci el satışlarını neredeyse durma noktasına geldiğini aktaran sektör temsilcileri bu yılın ikinci yarısından itibaren otomobil sektöründe tekrar yükselişe geçeceğini işaret etti.
13.06.2024Ekonomi
Çinli araçlarda yüzde 40 vergisi! Hangi araç ne kadar olacak? Zam oranı belli oldu
Çinli araçlarda yüzde 40 vergisi! Hangi araç ne kadar olacak? Zam oranı belli olduSon yıllarda Türkiye ve Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan Çinli araçlara ilişkin yeni gümrük vergisi getirildi. Buna göre araçlara ilave ek yüzde 40 gümrük vergisi uygulanacak. Peki yeni vergi düzenlemesi öncesi Çinli araç almak fırsat mı? Uzman isim getirilen ek vergi sonrası Çinli araçlarda öngörülen zam oranını açıkladı. İşte detaylar...
12.06.2024Gündem
Araç fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Kurban bayramı öncesi ikinci el araçlarda alım fırsatı! Hem fiyat hem de talepte patlama yaşanacak
Araç fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Kurban bayramı öncesi ikinci el araçlarda alım fırsatı! Hem fiyat hem de talepte patlama yaşanacakGeçtiğimiz yıl sürekli artan ve fiyatlarda zirveyi gören otomobil sektörü bu yılın nisan ayından itibaren düşüşe geçti. Pazarda yaşanan durgunluğun ikinci el satışlarını neredeyse durma noktasına geldiğini aktaran sektör temsilcileri bu yılın ikinci yarısından itibaren otomobil sektöründe tekrar yükselişe geçeceğini işaret etti.
7.06.2024Gündem
500 TL ve 1000 TL'lik banknotlar gelecek mi? Merkez Bankası Başkanı Karahan merak edilen soruyu yanıtladı
500 TL ve 1000 TL'lik banknotlar gelecek mi? Merkez Bankası Başkanı Karahan merak edilen soruyu yanıtladıMerkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 500 ve 1000 liralık banknot çıkarmaya ihtiyaç olup olmadığının teknik analizler sonucu belirlendiğini belirterek, “Bu konuda birimlerimiz çalışıyor, incelemelerimiz devam ediyor” dedi. Karahan, sohbet etmek isteyen milletvekillerini Merkez Bankası’na davet ederek, “Yemek ikram edemiyoruz çünkü tasarruf tedbiri var” ifadesini kullandı.
6.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.