İki Yıl

İki Yıl

Son dakika iki yıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iki yıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iki yıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İki Yıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iki yıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 64.059 iki yıl haberi bulunmuştur. Tüm iki yıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi' çerçevesinde yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından, 1 saat olan Adana-Mersin arası 25 dakikaya düşecek.
18.04.2024 Adana
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor Bahar aylarında artış gösteren alerjik rinite dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Dirican, “Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden olan kronik bir hastalıktır. Ülkemizde de bugüne kadar yapılan çalışmalar 10 yılda alerjik rinit sıklığında belirgin artış olduğunu göstermektedir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen sahur programında CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'la ilgili yapacakları adımlar paylaşarak, "Biz İstanbul’umuzu asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Milletimizin her anında hep yanında olacağız. Bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez" ifadelerine yer verdi.
27.03.2024 Gündem
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini kaydetti.
15.02.2024 Ekonomi
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Oyunculuğuyla göz dolduran Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Magazin
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.
19.01.2024 Dünya
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku ABD’de ilk spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) izin verileceğine yönelik beklentilerin bir artıp bir azalmasıyla dalgalı seyir izleyen Bitcoin’de sular durulmuyor. İki yıl aradan sonra ilk kez 2024’ün ilk günlerinde 45 bin doları aşan Bitcoin, bu kazanımlarını geri verip 41 bin doların altına düştükten sonra 47 bin 900 dolara kadar yükseldi. Bu kez de, beklenen ETF onayının geldiğine yönelik paylaşımın sahte çıkması piyasayı sarstı.
11.01.2024 Ekonomi
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İki Yıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iki yıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.