Ä°gdaÅŸ

Ä°gdaÅŸ

Son dakika igdaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan igdaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını igdaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ä°gdaÅŸ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan igdaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 igdaş haberi bulunmuştur. Tüm igdaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlaması
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlamasıBeşiktaş'ta 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi.
16.05.2024Gündem
AK Parti Ä°BB BaÅŸkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'Ä°stanbul'da deÄŸiÅŸim vakti gelmiÅŸtir' diyor
AK Parti Ä°BB BaÅŸkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'Ä°stanbul'da deÄŸiÅŸim vakti gelmiÅŸtir' diyorAK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ä°stanbullular büyükÅŸehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. GittiÄŸimiz her yerde büyük bir sevgiyle coÅŸkuyla karşılanıyoruz. Herkes ÅŸunu söylüyor 'Ä°stanbul'da deÄŸiÅŸim vakti gelmiÅŸtir'" dedi.
26.01.2024Gündem
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliği
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliÄŸiAvcılar'da 5 katlı apartmanda boÄŸazda yanma ve öksürüğe neden olan koku ekipleri harekete geçirdi. Merdiven boÅŸluÄŸundan geldiÄŸi iddia edilen koku, apartman sakinlerinde korku ve tedirginliÄŸe neden oldu. Ä°hbar üzerine olay yerine gelen ekipler apartmanda uzun süre inceleme yaptı.Â
24.12.2023Gündem
Ä°stanbul’da faciadan dönüldü! DoÄŸal gaz kutusuna saplandı
Ä°stanbul’da faciadan dönüldü! DoÄŸal gaz kutusuna saplandıKağıthane ÇaÄŸlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doÄŸalgaz kutusuna ardından da binanın giriÅŸine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doÄŸal gaz borusundan sızan gazlar sokaÄŸa yayıldı. Binanın giriÅŸinin kapanması nedeniyle vatandaÅŸlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023YaÅŸam
Evdeki doÄŸal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doÄŸal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyorÄ°stanbul ve Ankara’da meydana gelen doÄŸal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsaÄŸa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doÄŸal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023Ekonomi
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doÄŸalgaz patlaması: 1 yaralı
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doÄŸalgaz patlaması: 1 yaralıÇekmeköy'de 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede doÄŸalgaz patlaması meydana geldi. Olay sırasında evde bulunan 1 kiÅŸi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
26.06.2023YaÅŸam
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var'
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var'Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'de bulunan vakıf binasında kaçak olduğu belirtilen bölümlerin bir kısmı İBB ekiplerince yıkıldı.
30.03.2023Gündem
Zeytinburnu'nda sokakta doÄŸal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doÄŸal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandıZeytinburnu'nda sokakta doÄŸal gaz kaynaklı olduÄŸu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluÅŸurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023YaÅŸam
Ä°stanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, Ä°GDAÅž kısa mesajla uyardı
Ä°stanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, Ä°GDAÅž kısa mesajla uyardıMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akÅŸam öncesi Ä°GDAÅž'tan Ä°stanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023Gündem
Nihai doğalgaz fiyatı nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek?
Nihai doğalgaz fiyatı nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek?Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) bu indirimi sonrasında nihai doğalgaz fiyatlarında yüzde 12,13 düzeyinde bir indirim olacak. Söz konusu indirimin ardından nihai doğalgaz fiyatı hakkında arama yapılmaya başlandı. Peki, nihai doğalgaz indirimi nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek?
29.12.2022Ekonomi
Ä°stanbul'da doÄŸalgaza yüzde 12 indirim
Ä°stanbul'da doÄŸalgaza yüzde 12 indirimÄ°stanbul'da konutlarda kullanılan doÄŸal gaz fiyatına 1 Ocak'tan itibaren yüzde 12 indirim yapılacak.
29.12.2022Ekonomi
Fatih’te ekipler doÄŸal gaz çalışması yaparken patlama yaÅŸandı: 5 yaralı
Fatih’te ekipler doÄŸal gaz çalışması yaparken patlama yaÅŸandı: 5 yaralıFatih’te Ä°GDAÅž ekiplerinin bir evde çalışma yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle doÄŸal gaz patlaması yaÅŸandı. 5 kiÅŸinin yaralandığı patlama nedeniyle büyük panik yaÅŸanırken, çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.
16.11.2022Gündem
AK Parti Ä°l BaÅŸkanlığından 'Ä°stanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı
AK Parti Ä°l BaÅŸkanlığından 'Ä°stanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısıAK Parti Ä°stanbul  İl BaÅŸkanı tarafından  'Ä°stanbul'un Kayıp 1000 Günü' baÅŸlığıyla düzenlenen toplantıda, 1000 günde Ä°BB tarafından yapılan ve yapılmayanlar açıklandı.
3.08.2022Siyaset
Ä°ETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün ÅŸoförü kayıplara karıştı
Ä°ETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün ÅŸoförü kayıplara karıştıEyüpsultan'da sürücüsünün kimliÄŸi belirlenemeyen Ä°ETT otobüsü mahalleyi birbirine kattı. 17 araca çarpan otobüs, yol kenarında park halindeki kamyonete çarptıktan sonra durabildi. Sürücü olay yerinden kaçarken araçlarda hasar meydana geldi.
18.06.2022YaÅŸam
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski TürkÅŸeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski TürkÅŸeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…CumhurbaÅŸkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Åžeker Fabrikaları A.Åž. Genel Müdürlüğünde yeni atama gerçekleÅŸtirildi. Resmi Gazete atama kararına göre, Türkiye Åžeker Fabrikaları A.Åž. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mücahit Alkan görevden alındı, yerine Muhittin Åžahin atandı. Peki, Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski TürkÅŸeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
4.06.2022Gündem
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldıİstanbul Şişli’de yer altı kablolarının yanması nedeniyle rögarda patlama oldu. 3 binada oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Bina sakinleri, çocukları ve hayvanları ile dışarı çıktı.
18.04.2022YaÅŸam
Ümraniye'de gecekonduda yangın paniÄŸi! DiÄŸer binalara sıçradı
Ümraniye'de gecekonduda yangın paniÄŸi! DiÄŸer binalara sıçradıÜmraniye'de 2 katlı bir gecekondunun önündeki doÄŸalgaz kutusunda yangın çıktı. Yangın, yanındaki iki binaya sıçradı. Olay yerine ulaÅŸan itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.
27.03.2022YaÅŸam
Kağıthane'de faciadan dönüldü!
Kağıthane'de faciadan dönüldü!Kağıthane'de yokuÅŸ aÅŸağıya kayan otomobil, evin bahçe duvarını yıkarak doÄŸal gaz kutusuna çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada otomobilde hasar oluÅŸtu.
12.03.2022YaÅŸam
Ä°BB BaÅŸkanı Ä°mamoÄŸlu: TrafiÄŸi hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha baÅŸlangıcındayız
Ä°BB BaÅŸkanı Ä°mamoÄŸlu: TrafiÄŸi hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha baÅŸlangıcındayızÄ°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, "Biz, ÅŸu anda 4 günlük zaman diliminin baÅŸlangıcındayız. VatandaÅŸlarımız trafiÄŸi hafif görüp, özel araçlarıyla sahaya çıkma gibi bir davranışta lütfen bulunmasınlar. Toplu taşımaları tercih etsinler" dedi.
10.03.2022Gündem
DoÄŸalgaz fatura bedeli iade edildi!
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi!Kış ayları ile birlikte doğalgaz faturaları da yüksek geliyor. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), fazla alınan doğalgaz fatura bedeli için İstanbul’dan başvuruda bulunan bir vatandaşın yaşadığı durumu değerlendirerek, fazla fatura miktarının geri ödenmesi için ilgili kuruma tavsiye kararı verdi.
19.02.2022YaÅŸam
Beykoz’da panodan sızan doğalgaz alev aldı
Beykoz’da panodan sızan doğalgaz alev aldıBeykoz'da 3 katlı bir binanın girişinde bulunan, doğalgaz panosundan sızan gaz alev aldı.
19.02.2022YaÅŸam
Kasım Kahraman kimdir, nereli, kaç yaşında? Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile ilgili merak edilenler!
Kasım Kahraman kimdir, nereli, kaç yaşında? Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile ilgili merak edilenler!Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, yüksek doÄŸalgaz faturalarıyla ilgili 'Evde atletle dolaÅŸmamız gerekmiyor. Üşümeyecek kadar üzerimizde bir ÅŸey olsun' ifadelerini kullanınca gündem oldu. Söz konusu geliÅŸmenin ardından Kasım Kahraman kimdir? sorusuna yanıt aranamaya baÅŸlandı.
9.02.2022Gündem
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokaÄŸa döküldü
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokaÄŸa döküldüÇekmeköy’de apartmanın çatı katı dairesinde meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası alevler bütün çatıyı sardı.
15.12.2021YaÅŸam
İstanbul'daki esrarengiz koku sırrını koruyor
İstanbul'daki esrarengiz koku sırrını koruyorİstanbul'da dün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın yerlerde yayılan koku tedirginliğe neden oldu. Vatandaşlar koku için İBB ve İstanbul Valiliği'ne sosyal medya hesaplarından başvuruda bulundu. İGDAŞ, kokunun doğalgaz kaynaklı olmadığını açıkladı
6.12.2021Gündem
Bağcılar'da bir binada patlama sonrası yangın
Bağcılar'da bir binada patlama sonrası yangınİstanbul Bağcılar'da 4 katlı bir binanın 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çatı katındaki evde bulunan 6 kişiyi itfaiye ekipleri tahliye etti.
14.11.2021YaÅŸam

Benzer Haber Etiketleri

İgdaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki igdaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.