İcra Borcu

İcra Borcu

Son dakika icra borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan icra borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını icra borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İcra Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan icra borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 735 icra borcu haberi bulunmuştur. Tüm icra borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır arabada 'ek paket' tuzağı! Ücreti ödeyen aracına daha hızlı kavuşuyor
Sıfır arabada 'ek paket' tuzağı! Ücreti ödeyen aracına daha hızlı kavuşuyor Sıfır otomobil piyasasındaki üretim ve tedarik problemlerinden dolayı ortaya çıkan arz problemi her geçen gün büyürken, fiyatlarda da fahiş artışa neden oldu. Bu durumu fırsat bilen bazı sıfır araba bayileri, müşterileri öncelikli hele getirmek için ‘uydurma gerekçelerle’ ekstra ücret istemeye başladı. Üstelik bu duruma olumlu cevap veren alıcıya, yeni aracına hızlı kavuşacağını vaat ederek. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, vatandaşları fırsatçılara karşı uyardı.
8.06.2023 Ekonomi
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman Şeker tüketmek tip 2 diyabet, kalp sorunları, karaciğer hastalığı, Alzheimer hastalığı, depresyon, kaygı ve akne ve kırışıklıklar dahil olmak üzere birçok hastalığın oluşmasında rol oynuyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Kayan Tapan ise şeker kullanımının bırakılması durumunda insan sağlığında nelerin değişebileceğini aktardı.
27.05.2023 Sağlık
Staj ve çıraklık mağdurlarından Anayasa Mahkemesi adımı! Murat Bal'dan dikkat çeken açıklama
Staj ve çıraklık mağdurlarından Anayasa Mahkemesi adımı! Murat Bal'dan dikkat çeken açıklama Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Prim günü ve sigorta süresi şartlarını taşıyanlar emekli olarak ilk maaşlarını aldı. Şimdi ise EYT'de başlangıç kapsamına alınmayan staj ve çıraklık sigortalısı için yeni bir düzenleme gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, konunun çözümü için önemli tespitlerde bulundu.
18.05.2023 Gündem
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin Hukuk bürosunda çalıştığını iddia eden kişiler vatandaşlara, alınmamış kargo tuzağı kurmaya başladı. Sözde avukatlar, 'Hakkınızda icra işlemi başlatılmaması ücret ödemeniz gerekiyor’ şeklinde mesaj göndererek onlarca kişiyi dolandırdı. Fırsatçıların bu yöntemine ilişkin uyarıda bulunan Avukat Selen Karataş, bu mesajların ya da aramaların hiçbir hukuki dayanağının olmadığını söyledi.
26.04.2023 Gündem
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatları sezon üstüne çıktı. Özellikle karayolu ulaşımında fiyatlar bayram öncesine göre yüzde 50 arttı. TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, otobüs yolculuğunu tercih edenlerin sayısının her geçen gün azaldığını dile getirerek, fiyatlardaki değişimin nedenlerini anlattı.
17.04.2023 Ekonomi
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor Hukuk bürolarının icralık vatandaşlara, borcu tahsil etmek amaçlı baskı kurması ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Vatandaşlara bir de dolandırıcıların tuzak kurduğunu dile getiren Avukat Selen Karataş, borçluları iki önemli konuda uyardı.
15.04.2023 Gündem
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor Pandemi döneminde 'maske takmayanlara' uygulanan cezaların silineceği torba kanun teklifini AK Parti TBMM'ye sunacak. Öte yandan KYK faizleri silinecek, elektrik, doğalgaz desteği ve 2 bin TL'ye kadar icra borçların silinmesi de torba yasada olacak.
6.10.2022 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Kritik gün detaylar tek tek açıklandı
Borçlar siliniyor! Kritik gün detaylar tek tek açıklandı Borcu olan milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Borçlar siliniyor. Hükümet resmen harekete geçti. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi için yasa çıkarılacak. Düzenlemeden faydalanmak için icra işleminin başlamış olması şartı aranacak. Borcu olan ancak icra işlemi başlamayanlar paket kapsamında olmayacak. Silinecek borçlar için belli bir tarih belirlenecek. İşte son dakika haberinin detayları...
1.10.2022 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor, tarih belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor, tarih belli oldu Borcu olan milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Borçlar siliniyor. Hükümet resmen harekete geçti. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi için yasa çıkarılacak. Düzenlemeden faydalanmak için icra işleminin başlamış olması şartı aranacak. Borcu olan ancak icra işlemi başlamayanlar paket kapsamında olmayacak. Silinecek borçlar için belli bir tarih belirlenecek. İşte son dakika haberinin detayları...
17.09.2022 Ekonomi
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem
İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi? Dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorununu çözmek için hazırlanan destek paketinin ayrıntıları netleşiyor. Ailelerin birden fazla icra dosyası kapsam dahilinde olacakken, yaklaşık 30 milyar TL civarındaki icralık borcunun tasfiye edilmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de paketin detaylarını anlattı. Peki, İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
27.08.2022 Ekonomi
Bu mesajı aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'e girip bakın, 'dosya numarası' detayı...
Bu mesajı aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'e girip bakın, 'dosya numarası' detayı... Böyle bir mesaj aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin. Vatandaşlar her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle karşılaşıyor. Şimdiki yöntemleri ise icra borcu mesajları... Arayarak ya da mesaj yoluyla ‘İcra borcunuz hukuk ofisimize devredildi, ödeme yapmanız gerekiyor' ya da 'Sizi icraya veriyoruz' şeklinde ifadeler kullanan dolandırıcılar. vatandaşların panik halinden faydalanıyor. Böyle bir mesaj alındığı takdirde soğukkanlı olunması gerektiğini bildiren Av. Hayri Eryılmaz, e-Devlet üzerinden icra takibi olup olmadığını kontrol edebilir. Peki gerçekten icra borcu bulunan kişilere bu mesaj gelirse dolandırıcıların tuzağına düşmemek için ne yapmalı? İşte detaylar...
7.04.2022 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor!  Tek tek sıralandı
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Tüm birikiminiz buhar oluyor! Tek tek sıralandı Banka ve bankamatik şifreleriyle ilgili flaş açıklama. Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor. Bu tuzağa düşerseniz bankadaki tüm paranız buhar oluyor. Dolandırıcılar hem telefon hem de internet yoluyla hesabınızı boşaltmaya çalışıyor. Bakanlık, dolandırıcılardan korunma yollarını tek tek sıraladı. Yapılan açıklamada, "Kişisel bilgilerinizi güvende tutun. Banka şifreleri, telefon ve sosyal medya hesaplarınıza ait şifreler, kimlik bilgileri gibi özel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirin. Rehberden rastgele telefon numaralarını arayarak satış yapmaya çalışan kişilere karşı temkinli olun." ifadeleri kullanıldı. İşte bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli bilgiler...
24.05.2021 Ekonomi
Son dakika! e-Devlet'e girince şok oldu! Sizin de başınıza gelebilir
Son dakika! e-Devlet'e girince şok oldu! Sizin de başınıza gelebilir İzmir Bornova’da iki yıldır iş arayan 25 yaşındaki Şakir Akıl, e-devlete girdiğinde adına açılan şirket üzerinden 37 bin liralık icra borcu olduğunu öğrendi. Genç adam, “İşsizim, adıma şirket açılıyor ve üstüne icralık oluyorum. Her gün onlarca yere iş başvurusu yapıyordum, şimdi bu işle uğraşmaktan iş arayamaz oldum" dedi.
15.03.2018 Gündem
Boşanmış erkekler nafakaya isyan ediyor
Boşanmış erkekler nafakaya isyan ediyor Yoksulluk nafakası adı altında ömür boyu ödenen süresiz nafaka uygulaması yüzünden borcunu ödemeyenler cezaevine giriyor
12.02.2018 Yaşam
Deniz Seki’nin borçlarını bakın kim kapattı?
Deniz Seki’nin borçlarını bakın kim kapattı? Deniz Seki, cezaevinden çıkmasına 5 gün kala kardeşi Serkan Seki'den müjdeli haber aldı.
31.05.2017 Magazin
İcra borcu olanlara ödeme müjdesi!
İcra borcu olanlara ödeme müjdesi! Adalet Bakanlığı, icra borcu olanlara taksitli olarak ödeme kolaylığı getirdi. Borcu olanlar 'vatandas.uyap.gov.tr' adresinden ödeme yapabilecekler
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'a hacizli işlem başlattı
Galatasaray'a hacizli işlem başlattı Şanlıurfaspor'a kiralanan Umut Gündoğan, Galatasaray'dan alacakları sebebiyle kulübe haciz işlemi başlattı.
14.09.2015 Galatasaray
En borçlu kulüp hangisi?
En borçlu kulüp hangisi? Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün kesinleşen haciz ve icra borcu açıklandı.
27.01.2009 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti Sinan Akçıl’ın konserlerinin bir kısmını satın aldıklarını, ancak şarkıcının kendilerine eksik ödeme yaptığını iddia eden Çağrı Tortop ile Bülent Erdoğan, 4 yıl süren hukuk davalarını kazandı.
20.03.2024 Magazin
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı Emekli aylığı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yargıtay’dan emekli aylığına yönelik karar geldi. Böylelikle Yargıtay ‘yaşam hakkı’ olarak değerlendirdiği emekli aylığında bankaların bloke, kesinti yapma hakkı olmadığı yönünde karar verdi ve ‘emeklilerin gelir, aylık ve ödenekleri muvafakat alınmadan haczedilemez, bloke konulamaz’ dedi. İşte emekli aylığı ile ilgili tüm detaylar...
26.10.2023 Emekli
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun!
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun! İstanbul Merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda "Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız" yalanıyla dolandırıcılık yapan şebeke operasyon yapıldı. Baskınlarda şu ana kadar 5'i avukat 46 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polis şebeke üyelerine ait haksız kazançla elde edildiği değerlendirilen 59 milyon liralık mal varlığı inceleme altına aldı.
19.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İcra Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki icra borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.