30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını etkinliklerle kutlayacak. Nazım Hikmet Ran’ın ‘Kuvayi Milliye Destanı’ eseri sahne alacak. Anadolu Rock müziğin öncülerinden Moğollar da İBB’nin 30 Ağustos etkinliklerinde sahne alacak. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
29.08.2022 Gündem
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı İBB tarafından restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı yapılan törenle açıldı. Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un sırtında bir hançer var. O hançeri çıkarmak için büyük bir fedakarlıkla, özveriyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız var." dedi.
22.07.2022 Kültür Sanat
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser!
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser! Yenikapı konser için araştırmalar hızlandı. İBB, 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin yıl dönümünde ‘Demokrasi Şenliği’ düzenleyecek. İETT, ulaşım için Yenikapı’ya ek seferler düzenleyecek ve etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri yapılacak. Peki, Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi?
22.06.2022 Kültür Sanat
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar!
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar! Hz. Muhammed tarafından "Kostantîniyye elbette fetholunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır! Onu fetheden askerler ne güzel askerlerdir!" diyerek fethi müjdelenen, İstanbul'un fethinin bugün 569. yılı kutlanıyor. Bir çağın kapanıp yeni bir çağı İstanbul'un fethi çoşkuyla kutlanıyor. 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethine en güzel mesajları derledik. İşte İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar ve sözler!
28.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi? Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?
18.05.2022 Kültür Sanat
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana buluşma noktası Maltepe Etkinlik Alanı, gün boyunca renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Deniz Tekin, Nova Norda, Redd, Cartel’den Kabus Kerim, Erci’E ve Batuflex ve Murat Boz konserleri bayram coşkusunu artıracak. Dans, video mapping ve drone gösterilerinin harmanlandığı muhteşem 19 Mayıs Gösterisi ise izleyenleri büyüleyecek. İstanbullular, gün boyu sürecek etkinliklerde; sanal gerçeklik, futbol, dart, dans, snowboard, kaykay parkuru, zumba, playsatation ve mixibike gibi aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirecek. İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
17.05.2022 Gündem
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Tüm kadınlara ücretsiz olacak! İBB, 8 Mart Kadınlar Günü’nü ücretsiz toplu ulaşımla kutlayacak. Peki, Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
6.03.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yapılacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı…
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yapılacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı… 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yasaklanıp yasaklanmadığı, yapılıp yapılmayacağına dair tartışmalar gündemi meşgul etmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yapılmayacağına ilişkin iddialar üzerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabı üzerinde açıklama yaparak, ‘’Suni rejim krizleri çıkarmaya çalışıldığını, resmî bayramları ve sembollerinin manipüle edildiğini belirterek, ‘’Bugün yine bu türden beyhude girişimlerle karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz.’’ dedi. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanacak mı?
29.08.2020 Gündem
Tarkan'ın dosyası 6'ncı kez İBB Meclisi'ne geldi
Tarkan'ın dosyası 6'ncı kez İBB Meclisi'ne geldi POP müziğin ünlü ismi Tarkan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyası, 6'ncı kez Meclis'e geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekildi. Dosyanın neden geri çekildiğine ilişkin Meclis'e açıklama yapılmazken, Tarkan'ın şirketi tarafından belediyenin kabul edebileceği yeni bir teklifin sunulmuş olabileceği belirtiliyor.
20.01.2020 Gündem
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şirketlerinden Kültür A.Ş.'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için açtığı 8 ihalenin en büyüğünü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı'nın kardeşine ait firmanın aldığı ortaya çıktı. İBB'nin bir ihalesini de İmamoğlu’nun seçim ekibinde yer alan Can Dağdelen'in ortağı olduğu şirketin kazandığı belirlendi.
6.11.2019 Gündem
Yıldırım, Kalın ve Uysal "Bil Oğlum" söyledi
Yıldırım, Kalın ve Uysal "Bil Oğlum" söyledi Ozan Esat Kabaklı, 50. sanat yılını Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen özel bir konserle kutladı.
19.01.2019 Gündem
Ahmet Özhan'dan unutulmaz konser!
Ahmet Özhan'dan unutulmaz konser! Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin önemli ismi Ahmet Özhan, yağmurlu havada verdiği konserle Maltepe'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
19.06.2017 Kültür Sanat
3. İstanbul Dünya Müziği Festivali başlıyor
3. İstanbul Dünya Müziği Festivali başlıyor Carla Pires ve Forabandit konserleri dışındaki tüm konserler ücretsiz
15.11.2012 Kültür Sanat
Görkemli Cumhuriyet kutlaması!
Görkemli Cumhuriyet kutlaması! Kutlamaya bir milyon kişinin katılmasını bekliyor
29.09.2021 Gündem
CHP'li belediyeye operasyon!
CHP'li belediyeye operasyon! İstanbul’da Maltepe Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Zengin’in de aralarında bulunduğu 11 kişi savcı tarafından sorgulandı...
29.09.2021 Gündem
Tarihi konser
Tarihi konser Kanun ustası Göksel Baktagir dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi
13.06.2011 Magazin
2010 projesi "İkibin of" olmuştur
2010 projesi "İkibin of" olmuştur CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından projelerin fahiş bedellerle hayata geçirildiğini belirterek, "Akaryakıt harcamalarından ve bütçeden aktarılan rakamlarla 1 milyar 300 milyon TL'lik bütçeye ulaşan 2010 Ajansı arpalığa dönüşmüştür...
21.10.2009 Siyaset