Gazete Vatan Logo

Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!

İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!

Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!

İBB duyurdu! İstanbul’da çoşkulu kutlama! İstanbul’un fethinin 569. yıl dönümü etkinliklerle kutlanacak. Fetih kutlamalarının bu yılki adresi İstanbul Anadolu yakası olacak. Kutlamalarda Teoman ve Pinhani sahne alacak. Pek çok kişi konserlerin saatini merak ediyor. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? 29 Mayıs Maltepe Teoman Pinhani konseri

PİNHANİ TEOMAN KONSERİ NE ZAMAN?

İstanbul’un Fethi’nin 569. yılı, tüm İstanbullularla birlikte Maltepe Etkinlik Alanı’nda kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz gerçekleşecek organizasyon kapsamında Teoman ve Pinhani sahneye çıkacak. Mehter gösterisi, drone ve video mapping şov ile İstanbul’un Fethi festival havasında kutlanacak. Etkinlikler, saat 18.30’da başlayacak.

Program akışı

19:30 - 20:30    Pinhani

20:50 - 21:00      Açılış Konuşması & İstiklal Marşı

21:00 - 21:10      Mehteran Gösterisi

21:10 - 21:30   Protokol Konuşmaları

21:30 - 21:40   29 Mayıs Gösteri (Mapping & Drone)

Haberin Devamı

21:40 - 23:10      Teoman Konseri