Gazete Vatan Logo

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi?

İstanbul’un fethinin 569. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 29 Mayıs günü toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Marmaray, otobüs, metro, metrobüs, ve metrolarda ulaşımın ücretsiz olup olmadığı pek çok kişinin araştırdığı konuların başında geliyor. Peki, 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, marmaray, vapur, metro ve metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar…

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi?

Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul’u fethinin yıldönümü etkinliklerle kutlanıyor. 29 Mayıs’a özel fetih kutlamaları İstanbul’un dört bir yanında gerçekleştirilecek. Pek çok kişi de İstanbul’un fethinin kutlanacağı bu özel günde toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, marmaray, vapur, metro ve metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar…

29 MAYIS’TA OTOBÜS, MARMARAY, VAPUR, METRO VE METROBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

İBB Meclisinin ortak aldığı kararla, 29 Mayıs Pazar günü İBB’nin işlettiği tüm toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Ayrıca İETT kutlamalara katılmak isteyenler için Maltepe Orhangazi parkına ek seferler de düzenleyecek.

29 MAYIS’TA MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ?

Marmaray'ın resmi Twitter hesabından, konuya ilişkin yapılan paylaşımda ise "Marmaray trenlerimiz 29 Mayıs İstanbul'un fethi dolayısıyla 29 Mayıs tarihinde ücretsiz hizmet verecektir." denildi.

 

Haberin Devamı