Gazete Vatan Logo

Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?

Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?

Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından 4 gün sürecek festival düzenleniyor. 16 Mayıs'ta başlayan etkinlik programı, 19 Mayıs akşamına kadar konserler, gösteriler ve çeşitli aktiviteler ile kutlanacak. Programda ünlü rock grubu Duman ve ünlü şarkıcı Zeynep Bastık sahne alacak. İstanbul'da ortaya çıkan şiddetli yağış sonrası vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Peki, duman konseri iptal mi? 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede? İBB gençlik konserleri…

Duman konseri iptal mi?

18 Mayıs Çarşamba günü Lapstekin'in Barbaros Meydanı'ndaki DJ performansı ardından ünlü rock grubu Duman konser verecekti; ancak saat 21.00'de sahneye çıkması planlanan Duman'ın konseri iptal oldu.

Beşiktaş Belediyesi Duman konseri ne zaman, saat kaçta?

18 Mayıs Duman Konseri ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ise henüz netleşmedi. 

Beşiktaş Belediyesi Zeynep Bastık konseri ne zaman, nerede yapılacak?

19 Mayıs'ta ise O Zaman Renk Koşusu ile başlayacak olan etkinlikler Barbaros Meydanı'nda Lapstekin'in DJ performansı ve KÖFN grubunun konseri ile devam edecek.

Haberin Devamı

Akşam saat 21.00'de ise ünlü şarkıcı Zeynep Bastık unutulmaz bir konser verecek.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Duman nerede?

Barbaros Meydanı Sinanpaşa Mah. Beşiktaş Cad. İskeleler Mevkii’nde yer alıyor.