Hüseyin Aksoy

Hüseyin Aksoy

Son dakika hüseyin aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 hüseyin aksoy haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
30.12.2022 Vatan TV
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler!
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler! 5 üyesinin sağlık personeli olduğu Ayda1Detoks grubu, 40’ıncı konserini dün organ bağışına dikkat çekmek için verdi. Jolly Joker Vadi İstanbul’da sahne alan grup konserin tüm geliri organ bağışı konusunda çalışmalar yürüten Hayata Bağış Derneği’ne bağışlandı.
9.11.2022 Sağlık
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı Aydın'ın Söke ilçesinde çıkan orman yangınında 12'nci saate girilirken, ekipler gece boyunca müdahaleye devam etti. Alevler geceyi aydınlattı, havadan ve karadan müdahale aralıksız sürdü.
26.07.2022 Gündem
Sıcak hava nedeniyle Kuşadası'nda plajlar doldu! Giriş yasaklandı
Sıcak hava nedeniyle Kuşadası'nda plajlar doldu! Giriş yasaklandı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sıcak havadan bunalan yerli halk ve tatilciler plajları doldurdu. Sıcak hava nedeniyle yangın riskine karşı Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı giriş ve çıkışlara kapatıldı.
23.07.2022 Yaşam
Kuşadası'nda plajlar doldu, Milli Park yangın riskine karşı kapatıldı
Kuşadası'nda plajlar doldu, Milli Park yangın riskine karşı kapatıldı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sıcak havadan bunalan yerli halk ve tatilciler plajları doldurdu. Sıcak hava nedeniyle yangın riskine karşı Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı giriş ve çıkışlara kapatıldı.
23.07.2022 Yaşam
Aydın'ın lezzetleri kitapta toplandı
Aydın'ın lezzetleri kitapta toplandı Aydın'ın ilk gastronomi kitabı tanıtıldı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un önderliğinde; gastronomi alanında çok sayıda önemli ismin katkılarıyla hazırlanan kitapta Aydın’ın kültürel zenginlikleri ve geleneksel tarifleri yer aldı.
16.05.2022 Kültür Sanat
Aydın Valisi Aksoy: Müzedeki 80 bin eser incelendi, herhangi bir sorun yok
Aydın Valisi Aksoy: Müzedeki 80 bin eser incelendi, herhangi bir sorun yok Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdülbari Yıldız ve biri polis 3 kişinin tutuklandığı tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili müfettişlerin ve oluşturulan komisyon üyelerinin müzedeki eserlerle ilgili yaptığı incelemenin tamamlandığını açıkladı. Vali Aksoy, "Müzedeki 80 bin eserin incelemesi tamamlandı. Gerek müfettişlerimiz gerek uzman arkadaşlarımız burada yaptıkları çalışmalarla ortaya koydular ki müzede herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır." diye konuştu.
13.04.2022 Gündem
Bakan Soylu “Biz Koçarlı’ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz”
Bakan Soylu “Biz Koçarlı’ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Demokrasi Şehidi Başvekil Adnan Menderes’in anısına yapılan Demokrasi Müzesini açılış öncesi gece saatlerinde ziyaret ederek inceleme yaptı. İncelemenin ardından Koçarlı meydanına gelen Bakan Soylu burada davul zurna ve sevgi seli ile karşılandı.
15.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Bugün insanımıza bakınca sadece hak ve özgürlük görüyoruz
Bakan Gül: Bugün insanımıza bakınca sadece hak ve özgürlük görüyoruz Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, mağdur odaklı adaletin önemine değinerek, "Elinde çekiç olan, herkesi çivi gibi görür. Eski Türkiye'de hukukun eline çekiç verdiler ve herkesi çivi gibi gördü. Kimisini inancından, kimisini siyasi görüşünden, kimisini kılık kıyafetinden suçlayan bir hukuk vardı. Bugün ise biz insanımıza baktığımızda sadece hak ve özgürlük görüyoruz" dedi.
1.11.2021 Siyaset
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik...
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik... Yangın bölgelerinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlarını kül eden korkunç yangında çok sayıda sera da alevlere direnemedi. Yeni kurduğu 1.5 milyonluk serası yanan Serkan Güngör, ‘Alevlerden kaçmak için ırmağa atladık, 2 saat ölümü ensemizde hissettik’ diye konuştu. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldı. İşte nefes kesen ölüm kalım mücadelesinin tüm detayları...
7.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Mavi kategoriye geçen Aydın'da kritik uyarı
Mavi kategoriye geçen Aydın'da kritik uyarı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında "sarı" kategoriden "mavi"ye geçen kentte, vatandaşlara tedbirlere harfiyen uymaya devam edilmesi çağrısı yaptı.
31.07.2021 Sağlık
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün...
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün... Son dakika yasak kararı! Tek tek açıklandı. En az 15 gün boyunca bu illerde artık girilmesi yasak. Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelindeki ormanlara girişlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Çanakkale Valiliği'nce il genelinde ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Kocaeli'nde il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin yasaklandığı açıklandı. İstanbul'dan da son dakika yasak kararı geldi. 1 ay boyunca ormanlık alanlara girmek yasaklandı. İşte yasak kararı alınan diğer iller...
30.07.2021 Gündem
Aydın'daki Dilek Yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı
Aydın'daki Dilek Yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında, Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'na giriş çıkışların yasakladığını bildirdi.
29.07.2021 Gündem
İstanbul'da 14 mahalle yeni muhtarını seçecek
İstanbul'da 14 mahalle yeni muhtarını seçecek İstanbul'da 14 mahalle, 6 Haziran günü yapılacak seçimle yeni muhtarlarını belirleyecek. Muhtar adayları, seçime günler kala kapı kapı dolaşarak oy istemeye devam ederken, mahalleliler, sağlık ocağı ve yeşil alan istiyor. Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi'nde vefat eden muhtar babasının yerine aday olan Ergün Akgün, "Nasip olursa biz devam ettireceğiz. İnşallah mahallemizi daha güzel yerlere getirebilmek için uğraşacağız" dedi.
2.06.2021 Gündem
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı Aydın'ın Didim ilçesinde sahil kenarında park halinde olan otomobilinde cansız bedeni bulunan Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un (45) makamından çıkarken personeliyle helalleştiği, şoförü ve korumasına da 'Hakkınızı helal edin' yazılı mesaj gönderdiği öğrenildi. Kurt, bugün memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verilecek.
3.04.2021 Gündem
Aydın-Denizli Otoyolu temeli atıldı! Süre 1 saat 15 dakikaya düşecek
Aydın-Denizli Otoyolu temeli atıldı! Süre 1 saat 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek. İnşallah bu 2 yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız bu proje Ege, Akdeniz ve İç Anadolu arasında bir kavşak konumunda olan Denizli ilimizin önemi ve ülke ekonomisine katkısı daha da artacaktır" dedi.
16.11.2020 Ekonomi
Kuşadası'nda eğitime 2 gün ara verildi
Kuşadası'nda eğitime 2 gün ara verildi Son dakika haberi...Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle Kuşadası ilçesinde eğitime 2 gün ara verildiğini bildirdi.
1.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.