Hostes

Hostes

Son dakika hostes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hostes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hostes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hostes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hostes gelişmeleri de dahil olmak üzere 610 hostes haberi bulunmuştur. Tüm hostes haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu İş arayanlar ya da kariyerini Türk Hava yollarında sürdürmek isteyenleri doğrudan ilgilendiriyor. THY iş başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular internet üzerinden alınırken yaş sınırı ve üniversite detayı dikkat çekiyor. THY personel alımı kapsamında alınacak adaylar 6 aşamadan geçerek kurum bünyesine girecek. Türk Hava Yolları konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar Diyarbakır’da, mola verdikleri otogarda tartıştığı muavinini Abbas İşler’i (42) ezip ölümüne neden olan yolcu otobüsünün şoförü Sebahattin İnce (40) tutuklandı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği bu nedenle de İşler ile aralarında tartışma çıktığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı Okul sevisi ücretlerine yapılan artış sonrası veliler kendi çözüm yollarını buldu. Bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Hosteslik hangi bölüm? Hosteslik sayısal mı, eşit ağırlık mı? Hostes olmak için hangi bölüm okunur?
Hosteslik hangi bölüm? Hosteslik sayısal mı, eşit ağırlık mı? Hostes olmak için hangi bölüm okunur? Hosteslik hangi bölüm sorusunun yanıtı merak ediliyor. YKS sonuçlarının açıklanmasından sonra öğrencilerin tercih maratonu başladı. Pek çok aday tercih öncesi meslek araştırmasına devam ediyor. Hosteslik ise en popüler mesleklerden bir tanesi. Peki hostes olmak için hangi bölüm okunur? İşte detaylar...
6.08.2023 Gündem
Hostes oteldeki yöntemini itiraf etti: Yatağın altına su şişesi atın
Hostes oteldeki yöntemini itiraf etti: Yatağın altına su şişesi atın Genç hostes Esther, işi gereği birçok yabancı ülkede otelde konaklamak zorunda kalıyor. Esther, otellerde güvende kalabilmek için uyguladığı yöntemi takipçileriyle paylaştı. Yatak altına su şişesi atması ve kasaya ayakkabı koyması izleyenleri şaşırttı. İşte detaylar...
13.06.2023 Dünya
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı 24 yaşındaki kabin görevlisinin beklenmedik sonu. Greta Dyrmishi, Arnavutluk Havayolları'nda hostes olarak çalışıyordu. Son Instagram paylaşımlarında ise İtalya ile Türkiye'yi ziyaret etmeyi ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Genç hostes sevdiği uçuşlardan birini yaptıktan sonra beklenmedik şekilde hayata veda etti. İşte haberin detayları...
24.02.2023 Dünya
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm"
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm" Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Çağla Şıkel'in vefasızlıkla suçlayan ve 'Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı...' diyen Mehmet Ali Erbil geri adım atıp mankenden özür diledi.
2.02.2023 Magazin
Uçak kalkmadan telefonda kullandığı 'bomba' kelimesi, polisi harekete geçirdi
Uçak kalkmadan telefonda kullandığı 'bomba' kelimesi, polisi harekete geçirdi Diyarbakır- Antalya seferini yapacak olan uçağa binen yolculardan birinin, telefon konuşurken söylediği ‘bomba’ kelimesini duyan hostes, polisi harekete geçirdi. Uçakta yapılan aramada herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, konuşmayı yapan yolcuya, ‘korku ve panik yaratmaktan’ işlem yapıldı.
17.11.2022 Gündem
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var'
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var' Ordu’da okul servis şoförü olarak görev yapan Hale Eyigün, anne şefkati ile yaklaştığı öğrencilerini okullarına yetiştirmek için çabalıyor. Sabahın erken saatlerinde servisin direksiyonuna geçen Eyigün, erkek meslektaşlarının ve velilerinin de takdirini topluyor.
9.11.2022 Yaşam
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı Konya’da okul servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14’ü öğrenci olmak üzere 17 kişi yaralandı.
26.10.2022 Yaşam
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat'tan uçak bileti fiyatı açıklaması
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat'tan uçak bileti fiyatı açıklaması ​Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Ülke ekonomisine getirdiğimiz katkı 6,6 milyar dolar. Geçen sene şirketimiz 5,8 milyar dolar getirmişti. THY'nin Türkiye'ye getirdiği kazanç 14 milyar dolar" dedi. Bolat, uçak bileti fiyatlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
8.10.2022 Ekonomi
Drift festivalinde tepki çeken müstehcen görüntüler
Drift festivalinde tepki çeken müstehcen görüntüler Antalya'nın Demre ilçesinde Belediye tarafından organize edilen 1. Demre Drift ve Tuning Fest’te müstehcen dans gösterileri tepkilere neden oldu. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, dans gösterilerinin organizasyon dahilinde olmadığına vurgu yaparak, “Bu tezgahı kuran, Demre Belediyesi ile ilişkilendirmeye çalışan ve bilerek yayan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağız” açıklamasını yaptı.
25.09.2022 Gündem
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı Okul servis ücretleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sınar 30 zam talep ederken UKOME’de geçtiğimiz ay okul servis ücretlerine yüzde 19.21 zam yapılmıştı. İstanbul’da aylık servis ücretleri şöyle: 0-1 km aylık 660 TL, 1-3 km 725 TL, 3-5 km 784 TL, 5-7 km 817 TL, 7-9 km 861 TL, 25 km 1585 TL. 25 km’yi aşan her km için belirlenen ücret de 13.85 lira. Ankara’daki yıllık servis ücretleri ise şöyle: 0-3 km 5 bin 96 TL, 3-6 km 5 bin 616 TL, 6-10 km 6 bin 494 TL, 10-15 km 7 bin 553 TL. 15 kilometreyi aşan her kilometre için de 150 TL alınacak. İzmir’de de en kısa mesafe 679 TL iken en uzak mesafe bin 722 TL olarak ücretlendiriliyor. Bazı servis şirketleri velilerden ilginç gerekçelerle fahiş taşıma ücretleri talep ediyor. Belediyelerin belirlediği tarifelere uymayan servisçiler “hostes ücreti’ ‘yeni araba’ ‘bilgilendirme mesajları’ ‘kameralı araba’ gibi gerekçelerle fiyatları iki katına çıkarıyor. Uzmanlar tarife dışında fiyat isteyenlerle ilgili şikâyette bulunulması konusunda uyarıyor. İşte servis ücretleriyle ilgili öğrencileri ve veliler ilgilendiren detaylar...
20.09.2022 Ekonomi
Hostesin kabus gecesi! Gizli kamerada bütün gerçek ortaya çıktı
Hostesin kabus gecesi! Gizli kamerada bütün gerçek ortaya çıktı Tuzla'da kendisiyle aynı sitede oturan erkek arkadaşından ayrılmak isteyen hostes, dehşet dolu günler yaşadı. İddiaya göre eli satırlı eski sevgili etrafa tehditler savurdu ardından hem eski kız arkadaşını hem de onunla görüşen komşularını darbetti. Altan A.'nın kapıya gelip tehdit ettiği anlar güvenlik kamerasına  yansıdı. 
23.08.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?
Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl? Cüneyt Arkın ile 1970 yılında evlenen Betül Cüreklibatır, Arkın’ın vefat etmesinin ardından gündeme geldi. Peki, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?
30.06.2022 Magazin
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
Uçakta iğrenç olay! Haberler sonrası mahkemeye koştu
Uçakta iğrenç olay! Haberler sonrası mahkemeye koştu Uçakta hostes Yelda Y.'nin içecek servisi yaptığı esnada etek altı fotoğrafını çektiği iddiasıyla adli makamlarca 150 bin lira güvence bedeli yatırma şartıyla serbest bırakılan Claude T., hakkında çıkan haberlerin kaldırılması için harekete geçti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran pişkin bankacı, ''İsviçre'de yaşayan Türk çok, hedef gösterildim ve tanınırsam beni linç ederler'' diyerek erişim engellenmesi talebinde bulundu. Hakimlik, pişkin bankacının talebini reddetti.
8.03.2022 Yaşam
Şanlıurfa’da yolcu otobüsü tırla çarpıştı: 10 yaralı
Şanlıurfa’da yolcu otobüsü tırla çarpıştı: 10 yaralı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yolcu otobüsünün tırla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.
1.03.2022 Yaşam
Eşini 18 yerinden bıçakladı! 'Seni Kayseri'ye yar etmeyeceğim'
Eşini 18 yerinden bıçakladı! 'Seni Kayseri'ye yar etmeyeceğim' Kayseri'de boşanma aşamasındaki eşi Fatma Çakır'ı (45) 18 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan ve hakkında müebbet hapis istenen Ali Çakır (47), hastanede olduğu gerekçesiyle ilk duruşmaya çıkamadı. Duruşma çıkışı olay anını anlatan Fatma Çakır, "Beni öldürmeye geldiğini söyleyip, 'Seni Kayseri'ye yar etmeyeceğim' dedi. Montunun iç cebinden bıçak çıkardı, 'Yapma' dedim. 'Öleceksin' dedi. 18 yerimden bıçakladı" dedi.
1.03.2022 Yaşam
Amasra'da kuvvetli rüzgar! Tekneler limana çekildi
Amasra'da kuvvetli rüzgar! Tekneler limana çekildi Bartın'ın Amasra ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle balıkçı tekneleri limana çekildi, bir kuru yük gemisi de sahilde demirlendi. 
1.03.2022 Yaşam
Yunanistan'ın geri ittiği lastik bottaki 35 göçmen kurtarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği lastik bottaki 35 göçmen kurtarıldı Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bottaki 35 göçmeni, Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.
1.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hostes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hostes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.