Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Son dakika Mehmet Ali Erbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Erbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Erbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali erbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.601 mehmet ali erbil haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali erbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyunculuk teklifleri alıyor! Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı
Oyunculuk teklifleri alıyor! Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağıMehmet Ali Erbil ile sevgilisi Gülseren Ceylan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Ceylan, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Ünlü şovmen sevgilisine öpüşme yasağı getirdi.
6.07.2024Magazin
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladı
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladıMehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı efsane yarışma Turnike, yeni bölümde birbirinden eğlenceli sahneleriyle ekranlara geldi. Turnike’nin 4’üncü bölümünde büyük ödül ilk kez sahibini buldu. Ankara Mamak’tan telefonla Turnike’ye katılan Filiz ve Mustafa Yurt, arabanın sahibi oldu.
27.06.2024Magazin
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitledi
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitlediÜnlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ekranlara Kanal D ile dönen Turnike yarışmasına ‘güldürürken ağlayarak’ başladı. 7 yıl önce aramızdan ayrılan sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sunucunun bu duygusal anları ilk programa damga vurdu.
17.06.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Erbil'in hayatı
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Erbil'in hayatıKanal D'nin yeni yarışması Turnike'yi sunacak olan Mehmet Ali Erbil ile ilgil sorular gündeme geliyor. Yıllara damga vuran Mehmet Ali Erbil'in hayatına dair merak edilenler haberimizde
17.06.2024Gündem
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacakYaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024Magazin
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil ve  Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldiler
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldilerEfsane yarışma 'Turnike' ile Kanal D’de milyonları yeniden ekrana kilitlemeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun'un oğulları Ali Sadi (17), liseden mezun oldu. Özel hayatıyla çok konuşulan Erbil ile eski eşi, mezuniyet töreninde bir araya geldi.
12.06.2024Magazin
Efsane yarışma Turnike geri dönüyor
Efsane yarışma Turnike geri dönüyor1990’lı yılların efsane yarışması “Turnike” ekrana dönüyor.
12.06.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil: Yuvama dönüyorum, Kanal D ekranlarında olmam özel bir şey
Mehmet Ali Erbil: Yuvama dönüyorum, Kanal D ekranlarında olmam özel bir şeySağlık sorunları nedeniyle ekrana ara veren Mehmet Ali Erbil, Kanal D’de yayınlanacak “Turnike” ile dönüyor. Ünlü şovmen, özlenen yarışmayı tekrardan izleyici ile buluşturacaklarını söyledi: “Yuvama dönüyorum. Kanal D ekranlarında olmam özel bir şey.”
10.06.2024Magazin
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecek
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecekKanal D, birbirinden keyifli yapımları ekrana getirmeye devam ediyor. Yalan dizisi ve Mehmet Ali Erbil’in sürpriz projesi ile yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan kanal, eğlence programı Çok Akustik’in duyurusunu yaptı.
6.06.2024Magazin
Parmağın sahibi belli oldu! Kanal D'nin gizemli perdesi aralandı
Parmağın sahibi belli oldu! Kanal D'nin gizemli perdesi aralandıKanal D'nin yaz sezonu için 'yakında' diyerek tanıtımını yaptığı o parmağın sahibi Mehmet Ali Erbil çıktı. Mali’nin hangi program ve hangi formatla izleyici karşısına çıkacağı ise merak konusu oldu.
4.06.2024Magazin
Kanal D’de perde aralandı parmak göründü! Bu işte kimin parmağı var?
Kanal D’de perde aralandı parmak göründü! Bu işte kimin parmağı var?Kanal D, yaz sezonuna sürprizlerle giriyor. Başarılı bir sezonu geride bırakan kanal “Yakında” diyerek yeni programının tanıtımını yaptı. Tiyatro perdesinin arasından beliren bir el, işaret parmağıyla izleyicileri ekrana davet ediyor.
31.05.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan Nergis Kumbasar'a soruldu! Cevabı olay oldu
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan Nergis Kumbasar'a soruldu! Cevabı olay olduEski manken ve oyuncu Nergis Kumbasar, 1996'da yedi yıllık evliliğini sonlandırdığı Mehmet Ali Erbil'in yeni filmi 'The Hope'un (Umut) galasına katıldı. Ünlü şovmen ile 40 yaş küçük aşkı Gülseren Ceylan'ın ilişkisi sorulan Kumbasar, verdiği yanıt ile magazin gündemine oturdu.
30.05.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a sözleri olay oldu: Benimsin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a sözleri olay oldu: BenimsinYaşadıkları aşkla konuşulan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, son olarak Instagram'dan yaptıkları bir paylaşımla gündeme geldi. Sevgilisiyle aşk dolu bir karesini yayınlayan ünlü şovmenin mesajı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.05.2024Magazin
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandıÖnceki gün 89 yaşında hayatını kaybeden ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtıBaşarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024Magazin
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladıŞovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024Magazin
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024Magazin
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Erbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali erbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.