Gazete Vatan Logo

Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı

24 yaşındaki kabin görevlisinin beklenmedik sonu. Greta Dyrmishi, Arnavutluk Havayolları'nda hostes olarak çalışıyordu. Son Instagram paylaşımlarında ise İtalya ile Türkiye'yi ziyaret etmeyi ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Genç hostes sevdiği uçuşlardan birini yaptıktan sonra beklenmedik şekilde hayata veda etti. İşte haberin detayları...

Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı

24 yaşındaki Greta Dyrmish, Arnavutluk Havayolları'nda işini severek yapan bir hostesti. Instagram gönderilerinde işini ne kadar sevdiğini ve Türkiye ile İtalya'yı ziyaret etmeye bayıldığını yazmıştı. Son uçuş görevi ise onu hayattan koparacaktı.

Greta'nın uçağı İngiltere'deki Stansted Havalimanı'na indikten bir süre sonra genç kadın aniden bayıldı. Greta'ya her ne kadar kalp masajı ve ilk yardım yapılmış olsa da kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Greta'nın son Instagram paylaşımında iş arkadaşlarıyla İstanbul'daki seyahati yer alıyordu. Bir başka paylaşımında ise gece çekilmiş bir şehir fotoğrafının üzerine "İşimi sevmemim nedeni" yazmıştı. Peki genç kadın neden aniden hayatını kaybetti?

Posta'da yer alan habere göre; yapılan otopside, Greta'nın 'ani yetişkin ölümü sendromundan' öldüğü belirlendi. Ani Yetişkin Ölümü sendromu, aynı zamanda Ani Aritmik Ölüm Sendromu olarak biliniyor. İngiliz Kalp Vakfı'na göre bu durum, 'birinin kalp durması nedeniyle aniden ve beklenmedik bir şekilde ölmesi, ancak kalp durmasının nedeni bulunamaması' halidir.

Haberin Devamı

Essex bölge adli tabibi Michelle Brown, Greta'nın ölümünün kapsamlı bir belgesel soruşturmaya tabi tutulacağını belirtti.

Greta'nın ölümü hakkında havayolu şirketi tarafından yapılan açıklamada,"21 Aralık'ta Londra uçağımızdan yolcuları indirdikten sonra kabin ekibimizden Greta Dyrmishi kalp krizi geçirdi. Acil yardım hemen sağlansa da onu kaybettik" dedi.