Hisse

Hisse

Son dakika hisse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hisse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hisse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hisse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hisse gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.775 hisse haberi bulunmuştur. Tüm hisse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir?
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir? Fabl ya da öykünce, ders verme amacı ile yazılan ve güldüren, güldürürken de düşündüren manzum öykülerdir. İnsanlara ait olan özellikler insan dışı bir varlık ile olaylar çerçevesinde anlatılır. 
22.04.2024 Gündem
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile gerçekleşen halka arz sürecini 19 Nisan 2024 tarihinde tamamladı. Rönesans Gayrimenkul tarafından sunulan hisse senetlerinin birim fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding borsada işlem görüyor mu, kaç lot verdi, Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans halka arz sonuçları açıklandı mı?
22.04.2024 Ekonomi
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor Doğrudan yatırımlarda olmasa da sıcak para yönünden yabancı ilgisi devam ediyor. TCMB verilerine göre, 12 Nisan ile biten haftada yabancı yatırımcılar; hisse senetlerinde 160 milyon dolar, tahvil bonoda 38.2 milyon dolar alım yaptı. Hisse senetlerinde dört haftadır devam eden alımların toplamı 1.2 milyar doları buldu. Yerli yatırımcıların ise yüksek faiz nedeniyle borsaya ilgisinin fazla olduğunu söylemek bu aşamada zor.
21.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024?
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024? Ford Otosan, hisse başına 43.30 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Bu temettü verimi %3.6'ya karşılık gelmekte ve referans fiyatı 1175.7 TL olarak belirlenmişti. Peki, Ford Oto temettü 2024 ne zaman hesaplara geçer? Froto temettü ne zaman yatacak?
16.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün Borsa'da parası olan ve yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı tatili önümüzdeki hafta başlıyor ve parasını Borsa İstanbul'da ya da fonlarda değerlendirenlerin paraya ihtiyacı varsa hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Aksi halde Cuma ve sonrasında hisse, fon satışı yapanlar paralarının takasları 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor?
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul’da 2023 dördüncü çeyrek bilanço dönemi tüm hızıyla devam ederken, şirketler temettü kararlarını açıklamaya ve temettü ödemelerini yapmaya devam ediyor. 27 Mart 2024 Çarşamba günü 2 hisse daha yatırımcılarına temettü dağıtacak. Öte yandan Borsa İstanbul’da düşüş yaşanıyor. Peki, Borsa neden düştü?
26.03.2024 Ekonomi
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme TPAO, Marmara Denizi'nde Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale paftalarında petrol aramak üzere 3 ruhsat aldı.
22.03.2024 Ekonomi
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı Yılın ilk üç ayında getiride Bitcoin ve hisse senedi fonları öne çıktı. Hisse senedi fonundaki son üç yıllık getiri dün itibarıyla yüzde 600’ü aştı. Bu yıl dövizde enflasyonun altında getiri bekleyen uzmanlara göre, uzun vadede hisse senetleri öne çıkabilir. Ancak tekrar yüzde 600’lük getirinin olamayacağı; sektörel bazda ayrışmaların yaşanacağı konusunda uyarılar yapılıyor. İşte yatırımcılara uzmanlar tarafından kritik öneriler...
22.03.2024 Ekonomi
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi?
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi? Odine Solutions halka arz sonuçları açıklandı mı, Odine Solutions ne zaman işlem görecek? Odine Solutions Teknoloji halka arzı 13-14-15 Mart tarihleri arasında yapıldı. Talep girişinde bulunan yatırımcılar Odine Solutions halka arz sonuçlarını öğrendikten sonra 30,00 TL hisse fiyatıyla halka arz edilen Odine Solutions’ın borsada ne zaman işlem göreceğini araştırmaya başladı. Peki, 'ODINE' adıyla Odine Solutions ne zaman işlem görecek?
20.03.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır?
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır? Telegram halka arz mı oalcak? Telegram'ın kurucusu Durov, verdiği demeçte, sosyal medya platformunu halka arz yoluyla borsaya açmayı düşündüğünü açıkladı. Peki, Telegram ne zaman halka arz olacak? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır, Telegram halk arz ne zaman?
12.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş Merkez Bankası'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'nin cari açığı Ocak ayında 10,4 milyar dolardan 2,5 milyar dolara geriledi.
12.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ'nin halka arzında 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün süreyle talep toplanacak. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak hesaplanırken, işlem sonrası Şirket'in halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak. Peki, Mogan Enerji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji kaç lot verir?
27.02.2024 Ekonomi
Nvidia bilanço 2024! Nvidia bilançosu açıklandı mı, Nvidia bilançosu nasıl geldi?
Nvidia bilanço 2024! Nvidia bilançosu açıklandı mı, Nvidia bilançosu nasıl geldi? Nvidia bilançosu açıklandı mı? Nvidia, bilançosunda 2024 mali yılının dördüncü çeyreği olarak kabul ettiği 28 Ocak'ta sona eren 3 aylık döneme ilişkin finansal sonuçları açıkladı. İşte Nvidia bilanço 2024…
22.02.2024 Ekonomi
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arzı onaylandı. Toplamda 96 milyon 336 bin 345 lotun dağıtılacağı Oba Makarna halka arz hisse fiyatı 39,24 TL olarak belirlendi. Bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek Oba Makarna OBAMS hisse koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek. 1966 yılında kurulan OBA Makarna'nın halka arz bilgilerini ve katılım endeksine uygunluğunu araştırmaya başladı. İşte OBA Makarna halka arzı kaç lot verir, hangi bankalarda var ve katılım endeksine uygun mu sorularının yanıtı…
21.02.2024 Ekonomi
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek? Limak çimento ne zaman işlem görecek? Limak Çimento’nun borsada işlem göreceği tarih belli oldu. Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihi açıkladıktan sonra yatırımcılar arama motorlarına yöneldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.
21.02.2024 Ekonomi
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı. Geçen hafta talep toplayan Limak Çimento hisse senedi fiyatı 16,20 TL olarak bildirildi. LMKDC’nin yayımladığı onaylı izahnameye göre şirket, toplamda 155.930.000 adet hissesini yatırımcıların talebine sundu. Peki Limak Çimento kaç lot verdi? Limak Çimento Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
19.02.2024 Ekonomi
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu Limak çimento kaç lot verir, Limak Çimento hisse helal mi? Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Limak Doğu Anadolu Çimento’nun kaç lot vereceği ile katılım endeksine uygun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Limak halka arz ne kadar verir, Limak Çimento halka arz nasıl alınır?
16.02.2024 Ekonomi
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler Dünyanın en zengin insanlarının çoğu ya aileden ya da kalan miras sayesinde büyük bir servete sahip oldular. Ancak küçük bir milyarder topluluğu var ki bu iki gruba da girmiyorlar. Bazı kişiler, bir şirketin sadece çalışanı olarak servet edinebiliyor. Üstelik bu kişilerin şirkette bir ortaklığı da bulunmuyor. Bunların başında Microsoft'ta 1980'de işe giren ve şirketin 2000-2014 yılları arasında CEO'su olan Steve Balmer ve Apple CEO'su Tim Cook geliyor.
12.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hisse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hisse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.