Türkiye Petrolleri

Türkiye Petrolleri

Son dakika Türkiye Petrolleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Petrolleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Petrolleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Petrolleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye petrolleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 980 türkiye petrolleri haberi bulunmuştur. Tüm türkiye petrolleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme TPAO, Marmara Denizi'nde Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale paftalarında petrol aramak üzere 3 ruhsat aldı.
22.03.2024 Ekonomi
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı TPAO, Gabar'da günlük petrol üretiminde 35 bin varilin üzerine çıkarak rekor kırdı.
26.01.2024 Ekonomi
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir'
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir' Türkiye, alternatif enerji kaynaklarını devreye sokarak enerji üretimini çeşitlendirmeye çalışıyor. Yer altında 350 milyar dolar değerinde kaya gazının olduğu tahmin edilirken, Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacının “kaya”dan çıkabileceği belirtiliyor.
2.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
26.12.2023 Ekonomi
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
26.12.2023 Gündem
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi TPAO'ya Adana'daki 2 saha için 20 yıl süre ile petrol işletme ruhsatı verildi.
23.12.2023 Ekonomi
Borsa güne yüzde 0,08 düşüşle başladı
Borsa güne yüzde 0,08 düşüşle başladı Borsa güne düşüşle başladı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,08 gerilemeyle 7.657,03 puandan açıldı.
21.12.2023 Ekonomi
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Gabar Dağı'nda petrol üretim kapasitesi 30 bin varile ulaştı
Gabar Dağı'nda petrol üretim kapasitesi 30 bin varile ulaştı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar Dağı'ndaki petrol sahasında günlük üretim kapasitesinin 30 bin varile ulaştığını duyurdu.
11.12.2023 Ekonomi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi Şırnak'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Esma Çevik Petrol Sahası’nda faaliyete geçen yeni kuyuyla üretim kapasitesi 27 bin varile ulaştı. Vali Cevdet Atay, "Bu yılın sonunda açılacak kuyularla beraber 35 bin varile ulaşacağız. Ana hedefimiz 100 kuyuda 100 bin varil. İnşallah 2024 yılının sonunda da bu hedefimize ulaşacağız. 14 kuyuda sondaj, 30 kuyuda da lokasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023 Finans
İncirde rekolte düştü, fiyat arttı
İncirde rekolte düştü, fiyat arttı Antalya’da yaklaşık 45 gün önce başlayan incir hasadı, yüksek rakımlı bahçelerdeki son incirlerin de hasat edilmesi ile sona erdi. Bu yıl geçen yıla göre yüzde 50 daha fazla rekoltede artış beklerken, hava şartları nedeni ile rekoltede yüzde 50 düşüş yaşandı. Düşük rekolte sebebiyle de kilogram fiyatları 60 TL'ye kadar yükseldi.
23.10.2023 Ekonomi
TPAO Gabar'da günlük üretilen petrol miktarını açıkladı
TPAO Gabar'da günlük üretilen petrol miktarını açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nca (TPAO), Şırnak'ın Gabar Dağı'nda bulunan petrol sahasında günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldığı bildirildi.
23.10.2023 Ekonomi
Enerjide bağımsız Türkiye hedefi! Gabar'da günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldı
Enerjide bağımsız Türkiye hedefi! Gabar'da günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nca (TPAO), Şırnak'ın Gabar Dağı'nda bulunan petrol sahasında günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldığı bildirildi.
23.10.2023 Ekonomi
Günlük 25 bin varil petrol üretimi yapılıyor! İnceleme yapıldı
Günlük 25 bin varil petrol üretimi yapılıyor! İnceleme yapıldı Şırnak Valisi Cevdet Atay, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile birlikte Gabar Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve günlük 25 bin varil petrol üretim yapılan kuyularda bir dizi temas ve incelemede bulundu.
19.10.2023 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Melih Han Bilgin, "Şu anda Gabar projesinde toplam üretimimiz 25 bin varile ulaşmış durumdadır. Yıl sonu itibari ile hedefimiz bunu 35 bin varillere ve önümüzde ki yıl sonunda da 100 bin varil seviyesine taşımak için çalışmalarımızı gayretimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.
17.10.2023 Ekonomi
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'yatırım fırsatı' adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğunu, herhangi bir hisse satışının söz konusu olmadığını bildirdi.
14.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Petrolleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye petrolleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.