Hgs Bakiye

Hgs Bakiye

Son dakika hgs bakiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hgs bakiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hgs bakiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hgs Bakiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hgs bakiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 hgs bakiye haberi bulunmuştur. Tüm hgs bakiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
OGS'den HGS'ye geçişte para iadesi uyarısı! Aradaki farkın geri ödenmesi gerekiyor ama bankalar...
OGS'den HGS'ye geçişte para iadesi uyarısı! Aradaki farkın geri ödenmesi gerekiyor ama bankalar... Otoyol ve köprülerden geçişte araç sahipleri için yeni bir dönem başlıyor. OGS dönemi sona eriyor. Sürücüler bugünden itibaren sadece HGS ile geçiş yapabilecek. Ancak depozito verilerek alınan OGS'lerin iadesiyle ilgili karışıklık yaşanıyor. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan OGS'den HGS'ye geçişti ücret farkına ilişkin uyarı geldi. Tutar farkının mutlaka tüketiciye verilmesi gerektiğini belirten Ağaoğlu, "Bankalar sahip çıkmıyor olaya. Bunun kamu otoritesi tarafından yapılacak bir düzenleme ile mutlaka HGS kartlarına yüklenmesi sağlanmalıdır. OGS'nin içinde kalan bedellerin de HGS kartına aktarılmasını tüketiciler takip etmeli" ifadelerini kullandı.
31.03.2022 Ekonomi
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa...
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa... Aracı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Paranız yanmasın, dikkat! 31 Mart'tan itibaren başlıyor. Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırıldığı duyuruldu. Köprü ve Otoyol geçişleri sadece HGS üzerinden yapılacak. 1.2 milyon kullanıcının kafasında ise cihazlar için ödenen bedelin iade edilip edilmeyeceği sorusu bulunuyor. OGS cihaz bedelleri iade mi edilecek, yoksa HGS’lere bakiye olarak mı eklenecek? HGS'ye geçişte kart bedelleri hesaba yatırılmazsa neler yapılabilir? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak?
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! OGS kaldırılıyor! Yapılan açıklamada, 31 Mart’tan itibaren OGS’nin kaldırılarak, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsil edileceğini duyuruldu. Peki, OGS kullananlar ne yapacak? HGS nereden alınır? HGS etiket ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar…
14.02.2022 Ekonomi
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı...
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı... Arabası olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Ücret ödemesinde yeni dönem. Oktay, Dijital Türkiye Platformu'nun her geçen gün gelişmeye ve zenginleşmeye devam ettiğini belirterek, "Beğeni toplayan 'Araçlarım' uygulamasına yönelik 2'nci faz çalışmalarını sürdürüyoruz. Hâlihazırda sadece nakit olarak ödenebilen araç muayene ücretlerinin kredi kartıyla ödenmesi de mümkün hale gelecektir" dedi.
16.11.2020 Bilim ve Teknoloji
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve..
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve.. Milyonlarca kişiye kolaylık sağlayacak teknolojik hamleler artıyor. Sanayi Bakanlığı, devletin destek, teşvik ve hibelerini internette tek çatıda topladı. Ticaret Bakanlığı ise desteklere kolay ulaşmak için hazırladığı uygulamaya ‘hizmet ihracatı’nı ekledi. E-devlet’te de tüzel kişi araçlarıyla ilgili yenilikler yolda. E-devlet'te 9 Haziran’da kullanıma sunulan “Araçlarım” hizmetinin ikinci fazı da yakında devreye alınacak.
21.09.2020 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Flaş değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Flaş değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, her geçen gün içeriğini ve kalitesini geliştiren e-Devlet Kapısı'nın, 13 Eylül itibarıyla 50 milyon 20 bin 804 kullanıcıya ulaştığını belirterek, 9 Haziran'da kullanıma sunulan "Araçlarım" hizmetinin ikinci fazının yakında devreye alınacağını bildirdi.
20.09.2020 Gündem
Otomobili olanlar dikkat! Sahte HGS sitesi üzerinden dolandırıldı
Otomobili olanlar dikkat! Sahte HGS sitesi üzerinden dolandırıldı Bursa’da yaşayan bir kişi internet sitesi üzerinden HGS yüklemesi yaparken dolandırıcıların eline düştü. Kopyalanmış sahte HGS yükleme sitesinden 50 Türk Lirası yükleme yapan vatandaş 6 bin 699 lira dolandırılırken, geçiş ücretleri de ceza olarak plakasına yansıtıldı.
25.06.2019 Otomobil
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? Trafiği azaltma çabaları doğrultusunda sürekli gelişen sistemlere eklenen HGS ile trafik akışının daha hızlı olması sağlandı. HGS gişelerini kullanmak ise birtakım şartlara tabi. Bu şartların yerine getirilmediği durumlarda gişelerden kaçak geçiş yapılmış olur ve geçişler sonucunda cezalı duruma düşülür. Cezalı duruma düşmemek için mevcut HGS ürününde yeterli bakiyenin olması şarttır. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemi nasıl yapılır?
16.07.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), sürücülerin Karayollarına ait ücretli yol ve köprülerden, gişelerde daha az bekleyerek, daha çabuk geçişini sağlayan sistemdir. 2012 yılında devreye sokulan sistemle sürücüler, geçiş ücretlerinin tahsil edildiği gişelerde HGS'li araçlara tahsis edilen şeritleri kullanarak, beklemeden yollarına devam edebilirler.
12.05.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
HGS kaçak geçiş sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır?
HGS kaçak geçiş sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücülerin bazı köprü ve kara yollarında bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapmasını sağlayarak trafikte oluşacak yoğunluğu azaltmaktadır. Bu geçişler bazen ihlal edilmektedir. Kaçak geçiş ihlali nasıl sorgulanır? HGS bakiye yükleme işlemi nasıl yapılır? HGS ile ilgili ayrıntılar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
HGS kaçak geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri
HGS kaçak geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri HGS yani hızlı geçiş sistemi trafik akışının daha kolay olmasını sağlayan bir sistemdir. HGS ile birlikte sürücüler yanlarında para taşımadan geçiş işlemlerini yapabilirler. HGS geçiş ihlali sorgulama işlemi nasıl yapılır? HGS bakiye yüklemi işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte HGS ile ilgili detaylar!
29.09.2021 Gündem
HGS Bakiye Sorgulama ve Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır?
HGS Bakiye Sorgulama ve Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır? HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), trafik akışının daha düzenli ve daha hızlı olmasını sağlar. HGS ile yanınızda para olmadan hızlı bir geçiş yapabilirsiniz. HGS bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır? HGS kartı için ödeme nasıl yapılır? HGS ile ilgili bilinmesi gerekenler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
HGS kaçak geçiş sorgulama ekranı - HGS bakiye yükleme işlemi
HGS kaçak geçiş sorgulama ekranı - HGS bakiye yükleme işlemi Online olarak yapılan günlük işlemlerin arasına HGS bakiye sorgulama, bakiye yükleme ve geçiş ihlali sorgulamaları da katılmıştır. Bu işlemler de artık internet üzerinden rahat bir şekilde yapılabilmektedir. HGS bakiye sorgulama, bakiye yükleme ve geçiş ihlali yapılan durumlarda izlenecek yol ile ilgili tüm detaylar haberimizde mevcut.
29.09.2021 Gündem
HGS sorgulama ve HGS bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır?
HGS sorgulama ve HGS bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır? HGS, trafik akışının daha hızlı olmasını sağlayan bir sistemdir. HGS ile yanınızda para taşımadan geçiş noktalarından geçebilirsiniz. HGS bakiye işlemleri nasıl yapılır? HGS geçiş ihlali nedir? HGS geçiş ihlalinin cezası ne kadar? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye işlemleri nasıl yapılır?
HGS bakiye işlemleri nasıl yapılır? Trafik akışının düzenli olmasını sağlayan ve önemli bir ölçüde kolaylıklar sunan HGS birçok vatandaş tarafından kullanılmaktadır. HGS sayesinde sürücülere, yanlarında para taşımadan hızlı bir geçiş sağlanmaktadır. HGS yani hızlı geçiş sistemi, otoyol girişleri ve köprü geçişlerinde araçlar tarafından oluşan sıkışıklığı gidermek için kullanılan kartsız geçiş sisteminin adıdır. Peki HGS bakiye işlemleri nasıl yapılmaktadır? HGS geçiş ihlali nedir?
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri
HGS geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri HGS yani Hızlı Geçiş Sistemini kullananlar, köprü ve otoyollarda bulunan gişelerden kaçak geçiş yaptıkları durumlarda ne yapmaları gerektiğini internette sorgulamaktadırlar. Ayrıca HGS bakiye yükleme işlemi de online olarak yapılmaktadır.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali-bakiye sorgulama işlemleri için ortam sistem mevcut!
HGS geçiş ihlali-bakiye sorgulama işlemleri için ortam sistem mevcut! HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemleri artık internetten yapılabiliyor. HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemlerini PTT HGS Müşteri Hizmetleri portalından yapabilmek mümkündür. Online HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemleri mobil cihazlar üzerinden de yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali sorgulama uygulaması online olarak nasıl kullanılıyor?
HGS geçiş ihlali sorgulama uygulaması online olarak nasıl kullanılıyor? HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri online olarak internet üzerinden yapılabiliyor. Bu işlemlerin online olarak yapılması sürücülere büyük kolaylık sağlıyor. HGS geçiş ihlali sorgulaması internet üzerinden nasıl yapılıyor? İşte HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri sorgulama ekranı ve merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri nasıl yapılır? HGS geçiş ihlali sorgulama ve bakiye sorgulama işlemini internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. HGS geçiş ihlali sorgulama ve bakiye sorgulama işlemini hangi internet sitesi üzerinden yapabilirim? HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemine dair merak edilenleri sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemlerini nereden yapabilirim?
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemlerini nereden yapabilirim? HGS Geçiş İhlali Sorgulama- Bakiye Sorgulama işlemi ile kaçak giriş yapanlar tespit edilerek idari para cezasına çarptırılıyor. PTT üzerinden HGS Geçiş İhlali Sorgulama- Bakiye Sorgulama işlemini online olarak gerçekleştirebilirsiniz. HGS Geçiş İhlali Sorgulama- Bakiye Sorgulama işlemine dair merak edilenler bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlalleri ve bakiye nasıl sorgulanıyor?
HGS geçiş ihlalleri ve bakiye nasıl sorgulanıyor? Dijital dünyanın git gide sınır tanımaz olgusu insanlara yeni yeni bilgiler edindiriyor. Yoğun araç kullanımı ve trafik olgusu nedeniyle son günlerde merak edilen diğer bir konu ise HGS oldu. İlgili kişilerin kafasını karıştıran konu olan HGS ihlal ve bakiye sorgulama işlemleri artık çok daha kolay. Peki HGS geçiş ihlalleri ve bakiye sorgulama nasıl yapılıyor? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor?
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? Türkiye'de milyonlarca kişi araç kullanıyor. HGS bu yüzden çoğu insanı ilgilendiren bir konu haline geldi. HGS internet üyeliği bulunan kişiler işlemleri hangi yollar ile gerçekleştirebilir? HGS üyeleri internet üzerinden işlem yapabilirler mi ? Peki geçiş ihlali ve bakiye sorgulama işlemlerinde hangi yola başvurmak gerekir? İşte merak edilen detaylar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hgs Bakiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hgs bakiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.