Hgs

Hgs

Son dakika hgs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hgs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hgs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hgs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hgs gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 hgs haberi bulunmuştur. Tüm hgs haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar...
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar... Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Şüpheliler tarafından darp edildiğini söyleyen genç kız, "Uzun süre ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını da bana söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ancak araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darp etti" dedi.
6.07.2023 Yaşam
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu  Büyükçekmece'de, polisin durdurduğu otomobilin bagajında battaniyeye sarılı, silahla vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Olayın Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili olduğu yönünde çalışmalar sürerken, sürücü gözaltına alındı.
28.02.2023 Gündem
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur?
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur? Araç sınıfları AKS aralığı yani dingil mesafesine göre belirlenmektedir. Buna göre, AKS aralığı farklı olan her araç farklı araç kategorisinde yer alır. 
7.11.2022 Gündem
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira...
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira... Aracı olan milyonlarca kişi için kritik uyarı! Yapılması zorunlu. Yapılmadığı her ay için ücret alınıyor. Ücreti 258 liradan başlıyor, 685 liraya kadar çıkıyor. Araç muayenesi ile ilgili araç sahiplerine ilişkin önemli uyarı yapıldı. En geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilir ve online olarak randevu alabilirsiniz. Muayene tarihinden 1 ay öncesinden ise TÜVTÜRK’ün internet sitesinden randevu alınabiliyor. Süresinde muayene yaptırılmadığı takdirde, süresi geçirilen her ay için yüzde 5 gecikme ücreti alınıyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor, taksit yok. 2022 araç muayene ücret tarifesi de tablo halinde paylaşıldı. İşte araç muayenesine ilişkin bilgiler
28.06.2022 Ekonomi
2.el araç kiralamada işbirliği!
2.el araç kiralamada işbirliği! Firmalar 2. el araç kiralamada işbirliğine gidiyorlar...
24.06.2022 Otomobil
Kararsız sürücü kazaya neden oldu! Yaralılar var
Kararsız sürücü kazaya neden oldu! Yaralılar var Sancaktepe Kartal TEM bağlantı yolu Samandıra gişelerde, sürücüsü kararsız kaldığı iddia edilen hafif ticari araç, beton bariyere çarptı. Kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
15.05.2022 Yaşam
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler!
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler! Ankara'da kilometresi yüksek olan tam 211 aracın göstergesinde oynama yaparak satan ve buradan gelen parayla tefecilik yoluyla 450 vatandaşın hayatını karartan Haydar İleriler'in lideri olduğu İleriler Suç Örgütü'nün pes dedirten bir videosuna ulaşıldı. 13 paravan şirket üzerinden büyük vurgun yapan suç örgütü Ankara Mali Şube polisinin operasyonuyla çökertilmiş, çok sayıda örgüt üyesi tutuklanmıştı. Suç örgütü üyelerinin, dolandırdıkları vatandaşların deste deste parasını alay ederek saydıkları pişkinlik dolu görüntülerde, örgüt üyesi Cem İ. elindeki binlerce liralık para destesini sayarken parmak ıslatma aparatı olarak örgüt üyesi Durmuş Ö.'nün dilini kullandı. İkili birbirine dil çıkararak gülüşürken, arka planda ise telefon görüşmesinde başka bir mağduru tuzağa çekmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
14.05.2022 Yaşam
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor?
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs itibariyle Avrasya Tüneli’nde hem azami tasarım hızı ile 1 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife fiyatları açıklandı. Peki, Avrasya Tüneli 1 Mayıs 2022 motor ücretleri ne kadar? Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi?
30.04.2022 Gündem
Avrasya Tüneli'ni kullanacak motosikletlerin geçiş ücreti belli oldu
Avrasya Tüneli'ni kullanacak motosikletlerin geçiş ücreti belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul’da iki kıta arasındaki yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli’nin yarından itibaren motosiklet sürücülerinin kullanımına açıldığına dikkat çekti ve motosikletlerin tek yön geçişinin gündüz tarifesinde 20,70 TL, gece tarifesinde ise 10,35 TL olarak ücretlendirileceğini duyurdu.
30.04.2022 Ekonomi
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama...
Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor! E-Devlet'ten yapılıyor! Ücretsiz ama... Arabası olan yüz binleri ilgilendiriyor. Arabası olan ve bayramda yola çıkacak yüz binlerce sürücüye peş peşe uyarılar geldi. Akaryakıt tasarrufu, trafik sigortası, araba bakımı, muayene ile ilgili yüz binleri ilgilendiren açıklamalar yapıldı. Öte yandan araba sahibi yüz binlerce kişiye kritik bir ikaz geldi. 30 Nisan Cumartesi saat 00.00’dan, 5 Mayıs Perşembe sabah 07.00’ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş ücretsiz. Bunun dışında kalan özel otoyol ve köprüler ücretli. 31 Mart’ta OGS dönemi kapandı artık sadece HGS kullanılıyor. Uzun yolda çok fazla geçiş yaşanacağından limitinizin yeterli olduğundan emin olun. Mağdur olmamak için belli bir bakiyenin altında otomatik bakiye yükleme, kredi kartı tanımlama gibi seçenekleri bankanızla görüşerek aktif hale getirebilirsiniz. Kaçak geçiş yaptığınızla ilgili şüphe oluşursa e-Devlet’ten ‘kaçak geçiş’ arama sonucundan sorgulayabilirsiniz. Kaçak geçişlerde 15 gün içinde yeterli bakiye yüklerseniz cezalı duruma düşmezsiniz.
29.04.2022 Ekonomi
Para iadesi ile ilgili flaş açıklama! Fiş ya da fatura ile başvurulacak, 5 yıl şartı...
Para iadesi ile ilgili flaş açıklama! Fiş ya da fatura ile başvurulacak, 5 yıl şartı... Para iadesi ile ilgili flaş karar! Fiş ya da faturası olanlar başvuru yapabilecek. Para iadesi ile ilgili 5 yıl detayı dikkat çekiyor. Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) cihazlarının Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketleriyle değiştirildiği için kullanıcılara cihaz bedelinin ödenmeyeceğini duyuran Karayolları Genel Müdürlüğü’ne (KGL) itiraz tüketicilerden geldi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Elinde faturası, fişi olan ve cihazı 5 yıldan eski olmayan vatandaşlar, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak haklarını arayabilir” dedi.
22.04.2022 Ekonomi
OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı?
OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı? Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart’tan itibaren köprü ve otoyol gişelerinde OGS’yi kaldırıp yerine Hızlı Geçiş Sistemi’ni (HGS) getirdi. Çoğu kişi de yeni sisteme geçişin ardından Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) cihazları için daha önceden ödedikleri OGS depozito bedelinin iade edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Yaklaşık 1 milyon 200 bin kullanıcının HGS’ye geçişte OGS cihaz ücreti geri alıp almayacağı merak ediliyordu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otomatik geçiş sistemi (OGS) depozito bedelleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki, OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı? OGS cihaz ücreti geri ödenecek mi? İşte detaylar…
21.04.2022 Ekonomi
Arabası olanlara 'borç' tuzağı! Çok sayıda vatandaş bunu paylaşmaya başladı, kredi kartıyla...
Arabası olanlara 'borç' tuzağı! Çok sayıda vatandaş bunu paylaşmaya başladı, kredi kartıyla... Arabası olan milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda sosyal medya kullanıcı bu mesajı paylaşmaya başladı. Dolandırıcılar bu kez de sahte HGS borcu mesajı göndererek kullanıcıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Linke tıklayan kullanıcılar sahte HGS sayfasına yönlendiriliyor ve kredi kartıyla borcun ödenmesi isteniyor. Tuzağa düşmeyen kullanıcılar ise sosyal medyada paylaşımlar yaparak bu tarz dolandırıcılıklara karşı uyarıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Tabelalardan OGS siliniyor
Tabelalardan OGS siliniyor Otoloy ve köprülerde, tabelalardaki OGS yazısı HGS'ye çevriliyor.
31.03.2022 Yaşam
Fiyat artışları faturalara yansımayacak! Destek açıklaması, Bakan Dönmez duyurdu
Fiyat artışları faturalara yansımayacak! Destek açıklaması, Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Uzlaştırma fiyatları doğal gaz ve ithal kömür santralleri için megavatsaat başına 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Diğer santraller için bin 200 lira olarak kararlaştırılmış oldu. Böylece santrallerin üretime sorunsuz bir şekilde devam etmesini de temin etmiş olacağız. Bu destekle birlikte fiyat artışlarının faturalara yansımasını da engelleyeceğiz." dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
OGS'den HGS'ye geçişte para iadesi uyarısı! Aradaki farkın geri ödenmesi gerekiyor ama bankalar...
OGS'den HGS'ye geçişte para iadesi uyarısı! Aradaki farkın geri ödenmesi gerekiyor ama bankalar... Otoyol ve köprülerden geçişte araç sahipleri için yeni bir dönem başlıyor. OGS dönemi sona eriyor. Sürücüler bugünden itibaren sadece HGS ile geçiş yapabilecek. Ancak depozito verilerek alınan OGS'lerin iadesiyle ilgili karışıklık yaşanıyor. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan OGS'den HGS'ye geçişti ücret farkına ilişkin uyarı geldi. Tutar farkının mutlaka tüketiciye verilmesi gerektiğini belirten Ağaoğlu, "Bankalar sahip çıkmıyor olaya. Bunun kamu otoritesi tarafından yapılacak bir düzenleme ile mutlaka HGS kartlarına yüklenmesi sağlanmalıdır. OGS'nin içinde kalan bedellerin de HGS kartına aktarılmasını tüketiciler takip etmeli" ifadelerini kullandı.
31.03.2022 Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan...
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan... Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşteriler ile yeni hesap açan banka müşterilerini kapsıyor. Ücret ödenmiyor. Halkbank tarafından başlatılan kampanyada sona gelindi. Başvuruda bulunmak isteyenlerin bugün müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Artık otoyol ve köprü geçişlerinde OGS uygulaması kaldırılıyor, geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. Bugün itibarı ile yeni uygulama başlıyor. Halkbank tarafından araç sahipleri için önemli bir adım atıldı. Bankaya başvuranların ücretsiz HGS etiketi alma imkanı buluyor. Peki Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) etiketi nasıl alınır? İşte merak edilen ayrıntılar...
31.03.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor, 31 Mart'tan itibaren artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor, 31 Mart'tan itibaren artık... Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bir dönem resmen sona eriyor. 31 Mart'tan itibaren otoyol ve köprülerde sadece HGS geçerli olacak. OGS cihazları ise artık kullanılmayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı. OGS kullanan vatandaşların HGS etiketini ücretsiz almak için takip etmesi gereken adımlar da sıralandı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
OGS kaldırıldı mı, OGS ne zaman kalkıyor? OGS HGS dönüşümü nasıl yapılır, ücretli mi? OGS’den HGS’ye geçiş!
OGS kaldırıldı mı, OGS ne zaman kalkıyor? OGS HGS dönüşümü nasıl yapılır, ücretli mi? OGS’den HGS’ye geçiş! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden (KGM) yapılan yazılı açıklamada Otomatik Geçiş Sisteminden (OGS) Hızlı Geçiş Sistemine (HGS) geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı ifade edildi. Peki, OGS ne zaman kalkıyor? OGS HGS dönüşümü nasıl yapılır? OGS’den HGS’ye geçiş!
30.03.2022 Gündem
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren...
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. OGS kaldırılıyor. Bankaya başvuru yapılması gerekiyor. 31 Mart'tan itibaren yeni dönem başlıyor. Son 2 gün kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı. OGS kullanan vatandaşların HGS etiketini ücretsiz almak için takip etmesi gereken adımlar da sıralandı.
29.03.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar...
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar... Kuveyt Türk harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Ücretsiz ve aidatsız olarak işlem gerçekleştiriliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadı. Dev banka, çiftçi ve şahıs firmaları için uzaktan hesap açma hizmetinin devreye alındığını açıkladı. 31 Haziran'a kadar görüntülü görüşmeyle hesap açanlar, kampanyadan yararlanabilecek. Dakikalar içinde mobil uygulamadaki başvuru ekranından hesap açılabiliyor. CebimPOS ile tüm şahıs firmaları ve çiftçilere ücretsiz ve aidatsız tahsilat/ödeme alma imkânı sunuluyor.
28.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü tır, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve motosiklet geçiş ücreti ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022!
Çanakkale Köprüsü tır, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve motosiklet geçiş ücreti ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022! 1915 Çanakkale Köprüsü’nde 1 haftalık ücretsiz geçiş süresi bitti. Dünyanın en uzun orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı otoyollarında gece yarısı bir haftalık ücretsiz geçiş süre sona erdi. Yeni geçiş ücretleri de belli oldu. Peki, Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022…
26.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hgs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hgs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.