Hayvan Barınağı

Hayvan Barınağı

Son dakika hayvan barınağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayvan barınağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayvan barınağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayvan Barınağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayvan barınağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 hayvan barınağı haberi bulunmuştur. Tüm hayvan barınağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı Bursa'da sosyal medyada ‘beline çivi çakıldı’ denilen sokak kedisinin, kalça kırığı nedeniyle ameliyat edildiği ve kemiklerinin daha çabuk ve sağlıklı kaynaması için takılan metal çivinin, yerinden oynayıp derisini yırtarak dışarıya çıktığı belirlendi. Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce bulunan kedi, Sahipsiz Hayvan Barınağı'nda ameliyat edilerek vücuduna takılan metal çıkartıldı. Barınak çalışanları tarafından, 'Portakal' adı verilen kedi tedavisinin ardından sahiplendirilecek.
28.06.2023 Yaşam
Apartmanda 4 saat 'pitbull esareti'
Apartmanda 4 saat 'pitbull esareti' Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde shih tzu cinsi 'Max'i öldürdükten sonra apartman bahçesine giren sahipsiz pitbull nedeniyle, binaya giriş-çıkış yapılamadı. 4 saatin sonunda pitbull, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağlı ekiplerince alınıp, götürüldü.
24.03.2023 Gündem
Köpeğin kürekle öldürülmesi davasında flaş gelişme
Köpeğin kürekle öldürülmesi davasında flaş gelişme Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde köpeğin kürekle öldürülmesine ilişkin açılan davada tutuksuz yargılanan sağlık teknisyeni Murat Bacak (27) ile Sefa Çakmak'a (28) 1 yıl 3'er ay hapis cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
20.01.2023 Yaşam
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı Evcil hayvanlara ‘çip’ takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından korkulan oluyor. Hayvan sahipleri, 31 Aralık gecesi dolan süreye rağmen çip taktırmadıkları evcil hayvanlarını sokağa terk etmeye başladı. Her Eve Bir Pati Derneği Başkanı Emre Demir, “Normal aylarda bizim bahçemize 20-30 dostumuz gelirken, şu anda 80-90’lara dayandı” dedi.
2.01.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den mikroçip açıklaması
Bakan Kirişci'den mikroçip açıklaması Evcil hayvanlara mikroçip takma zorunluluğunda son tarih 31 Aralık. Kabine toplantısı sonrasında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu sürenin uzatılabileceği sinyalini verdi. Kirişci, "Rakamların gidişatına bakarak değerlendireceğiz" dedi.
27.12.2022 Gündem
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Yerel yönetimlere arazi vererek barınak sorununu çözeceğiz
Bakan Kirişci: Yerel yönetimlere arazi vererek barınak sorununu çözeceğiz Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, başıboş hayvanlar için barınak sorununun çözüleceğini söyledi. "Yerel yönetimlere ormanlık alanlardan yer vereceğiz" dedi. Bakan Kirişci, uygulamada İstanbul'un pilot şehir olacağını belirtti.
29.11.2022 Gündem
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı Bursa'da bir çöp evde 1 yıldır kilitli tutulan ve bitkin düşen 9 yaşındaki erkek çocuk, önce Antalya’da yaşayan annesine daha sonra savcılık kararıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi. Geniş bir tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne yatışı yapılan çocuğun, Pediatri, Çocuk Ruh Sağlığı, Beslenme ve Diyet Polikliniklerini de kapsayan genel bir değerlendirmeye tabii tutulacağı bildirildi. Öte yandan teyze Kamuran Pınar A. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak ceza evine gönderildi.
25.07.2022 Yaşam
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber Gaziantep’te uğradığı pitbull saldırısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in son hali görüntülendi. Şahinbey Belediyesi’nin “Çocuk Şenliği”ne katılarak 23 Nisan’ı doyasıya eğlenerek geçiren minik Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde yeni ameliyatlar geçireceğini söyledi.
23.04.2022 Yaşam
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu!
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu! Akıllara durgunluk veren olay, Edirne’de Keşan ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi’nde bulunan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşandı. 4 aylık sokak köpeği derisi yüzülmüş halde ölü olarak bulundu.
11.04.2022 Yaşam
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek...
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek... Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
20.02.2022 Gündem
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi! Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022 Gündem
Bir pitbull dehşeti daha! Kafesi parçaladı, yakalayıp boğarak öldürdü
Bir pitbull dehşeti daha! Kafesi parçaladı, yakalayıp boğarak öldürdü Adıyaman’da hayvan bakımevinde kafesi parçalayarak çıkan pitbull cinsi köpek başka bir köpeği boğarak öldürdü.
26.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'de konuştu: Sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'de konuştu: Sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'nde konuştu. Erdoğan, "Sanat konusunda yaşatıcı, kuşatıcı, geliştirici vasfıyla tarihe damgasını vurmuş bir milletiz. Medya mecraları üzerinden dünyaya boca edilen batı menşeili kültür sanat eserlerinin içine özenle yerleştirilen mesajların elbette amacı var. Sapkınlığı sanat adı altında normalleştirme gayesi taşıyan sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız." dedi.
7.01.2022 Siyaset
Sultangazi'de Pitbull dehşeti! 'Sahibi 'tut' deyince saldırdı'
Sultangazi'de Pitbull dehşeti! 'Sahibi 'tut' deyince saldırdı' İstanbul Sultangazi'de pitbull cinsi köpeğin saldırdığı Muhammed Can Değirmenci (15) yaşadığı korku dolu anları anlattı. Muhammed Can Değirmenci "Köpeğin yanındaki kişi onu kışkırtmak için bir şeyler soyledi. "Tut" gibi bir şey söyledi. Sonra köpek saldırdı." dedi. Öte yandan Değirmencioğlu'nu yaraladıktan sonra belediye ekipleri tarafından  yakalanan Pitbull barınakta görüntülendi. 
27.12.2021 Gündem
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında?
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında? Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'e pitbull saldırısı videosunun sosyal medyaya yansımasıyla olayın son durumu araştırılıyor. İnfiale neden olan görüntüler sonrasında küçük kızın son durumu sorgulanıyor. Beslenmesi yasak olan bu köpek cinsinin sahiplerinden üç kişi olayla ilgili gözaltına alındı. Peki, Gaziantep'te pitbullun saldırdığı Asiye Ateş kimdir, son sağlık durumu ne? Asiye Ates öldü mü, yaşıyor mu?
23.12.2021 Gündem
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı Bir ilde karantina alarmı! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı 200 nüfuslu Çavlum Mahallesi'nde kuduz olduğu tespit edilen bir köpek silahla vurularak öldürüldü. Hayvanın temas ettiği 5'i sahipli 17 köpek ise kuduz şüphesiyle uyutulup kireçlendikten sonra gömüldü. 27 köpeğe kuduz aşısı yapılırken, mahalleye hayvan giriş ve çıkışı da yasaklandı.
4.11.2021 Yaşam
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu!
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2 farklı mahallede, tarım ilacıyla zehirlendikleri iddia edilen 20 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili Bodrum Belediyesi ekiplerince inceleme başlatıldı. Ölen kedilerden biriyle kısa süre önce oynayan 6 yaşındaki bir çocuğun da fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
31.10.2021 Gündem
Balıkesir'de nesli tükenme tehlikesi altındaki kızıl akbaba bulundu
Balıkesir'de nesli tükenme tehlikesi altındaki kızıl akbaba bulundu Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir vatandaş tarafından arazide bitkin halde bulunan ve nesli tükenme tehlikesi altındaki kızıl akbaba tedavi altına alındı.
22.10.2021 Yaşam
Sokak hayvanları tedavi merkezi hizmete açılıyor
Sokak hayvanları tedavi merkezi hizmete açılıyor “Hayvan Dostu Belediyecilik” anlayışıyla sokak hayvanlarının yaşam ve sağlık şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Fatih Belediyesi, ilçeye Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi kazandırıyor.
3.10.2021 Yaşam
Yavru köpeğin ölümüne sebep olmuştu! Verilen ceza belli oldu
Yavru köpeğin ölümüne sebep olmuştu! Verilen ceza belli oldu Adana'nın Kozan ilçesinde, bisikletten düştükten sonra üzerinden otomobil geçmesi sonucu telef olan köpekle ilgili iki kişiye idari para cezası uygulandı.
28.04.2021 Yaşam
Emine Erdoğan 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladı
Emine Erdoğan 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sahiplendiği engelli köpek 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işe uğurladığı fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaştı.
29.12.2020 Siyaset
Emine Erdoğan, engelli köpek 'Leblebi'yi sahiplendi
Emine Erdoğan, engelli köpek 'Leblebi'yi sahiplendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde ziyaret ettiği hayvan barınağında, 'Leblebi' isimli engelli bir köpeği sahiplendi. Erdoğan, "Leblebi, dört kere ameliyat olmuş. Hayvanseverler ondan, o hayattan vazgeçmemiş. Leblebi artık bize emanet. Yeni yuvası, bahçemiz olacak" dedi.
4.10.2020 Yaşam
Genç çiftçi, kiraladığı ahır satılınca hayvanları ile dışarıda kaldı
Genç çiftçi, kiraladığı ahır satılınca hayvanları ile dışarıda kaldı Muş'un Varto ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Genç Çiftçi' projesinden yararlanarak aldığı 5 büyükbaş hayvan sayısını 3 senede 19'a çıkaran Murat Akbal (28), kiraladığı ahır satılınca ortada kaldı. Hayvanları sokakta kalan Akbal, ahır yapımı konusunda yetkililerden yardım beklediğini söyledi.
10.08.2020 Yaşam
Bıçaklayarak yaraladığı köpeği, serbest kalınca öldürdü!
Bıçaklayarak yaraladığı köpeği, serbest kalınca öldürdü! Hatay'ın Samandağ ilçesinde, bir evin bahçesindeki 'Goldi' isimli Golden Retreiver cinsi köpeği bıçaklayarak yaralayan S.A.(28), gözaltına alınıp, serbest bırakıldıktan sonra geri gelip, yeniden bıçakladı. Ameliyat sırasında ölen Goldi'nin sahibi Nejdet Randa, "Köpeğimizi önce yaraladı, salıverildikten sonra da geri gelip, öldürdü" dedi.
22.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayvan Barınağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayvan barınağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.