Havuz

Havuz

Son dakika havuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.900 havuz haberi bulunmuştur. Tüm havuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışı
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışıSokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde corona virüs nedeniyle dışarıdan ekmek almak istemeyenler internette sıklıkla evde yapılabilecek ekmek tarifleri arıyor. Peki, Evde ekmek nasıl yapılır? İşte evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz sade mayalı ekmek tarifi...
26.07.2024Gündem
Efes’in 5 katı büyüklüğünde; Anavarza Antik Kenti
Efes’in 5 katı büyüklüğünde; Anavarza Antik KentiAnavarza Antik Kenti Kozan ilçe merkezinin 28 km güneyinde Dilekkaya Köyü’nde yer almaktadır...
20.07.2024Adana
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlar
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlarÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Engelliler için hazırlanan havuzda sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.
8.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Güvenlik görevlisi site sakinini öldürdü! Cinayet anı kamerada
Güvenlik görevlisi site sakinini öldürdü! Cinayet anı kameradaMersin'de site güvenlik görevlisi tartıştığı site sakinini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.
2.07.2024Gündem
Çukurova'da hedef yüzme bilmeyen çocuğun kalmaması
Çukurova'da hedef yüzme bilmeyen çocuğun kalmamasıÇukurova Belediyesi Başkanı Emrah Kozay, yaz sezonunda 10 bin çocuğa yüzme eğitimi vermeyi hedeflediklerini belirterek, “Amacımız Çukurova’da yüzme bilmeyen çocuğumuzun kalmaması ve özellikle yaz aylarında kanallarımızda yaşanan üzücü olayların önüne geçmek” dedi.
30.06.2024Adana
Muğla'da damat katliamı: 3 kişi öldürdü, 2 yaralı var
Muğla'da damat katliamı: 3 kişi öldürdü, 2 yaralı varMuğla'nın Fethiye ilçesinde Özcan A., kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu ve villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'y öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri bölgedeki kara yolu ve ormanlık alanda arama yapıyor.
29.06.2024Gündem
ABD'de su parkında silahlı saldırı! Yaralılar var
ABD'de su parkında silahlı saldırı! Yaralılar varABD'nin Michigan eyaletindeki Detroit kentinde bulunan bir su parkına düzenlenen silahlı saldırıda 2'si çocuk 9 kişinin yaralandığı, saldırganın ise kendini öldürdüğü açıklandı. Yaz tatilinin ilk haftasında çocukların yoğun olduğu eğlence merkezine yapılan saldırı ABD'de büyük yankı uyandırdı.
16.06.2024Dünya
Adana çocuklar serin olduğu için sulama kanalını tercih ediyor! "Klima bizi serinletmiyor"
Adana çocuklar serin olduğu için sulama kanalını tercih ediyor! "Klima bizi serinletmiyor"Tüm zamanların Haziran ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'nın Kozan ilçesinde çocuklar daha serin olduğu için sulama kanalını tercih ettiklerini söyledi.
6.06.2024Adana
Adana'da sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, termometreler 44 dereceyi gösterdi! "Havuz sıkıcı geliyor"
Adana'da sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, termometreler 44 dereceyi gösterdi! "Havuz sıkıcı geliyor"Adana'da termometreler 44 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan gençler sulama kanallarında yüzerek serinledi.
2.06.2024Adana
Mine Tugay'dan  'Sürekli seni bikinili görmek istemiyorum' diyen takipçisine olay yanıt
Mine Tugay'dan 'Sürekli seni bikinili görmek istemiyorum' diyen takipçisine olay yanıtBir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını yayınlamaya başladı. Her yaz bikinili pozlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, bu sefer kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündem oldu.
2.06.2024Magazin
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.
28.05.2024Ekonomi
Tatil sezonu başlıyor! Uzmanı astım ataklarına ve bağırsak sorunlarına karşı uyardı
Tatil sezonu başlıyor! Uzmanı astım ataklarına ve bağırsak sorunlarına karşı uyardıYaz mevsimi geldi, çattı. Deniz ve havuz sezonu da açılmaya başladı. Bayram tatilini de fırsat bilen vatandaşlar soluğu deniz ve havuzlarda almak için planlarını yaptı. Özellikle de çocukların büyük ilgi gösterdiği havuzlar ise göründüğü kadar masum olmayabilir. Kirli havuz suları, mide-bağırsak enfeksiyonları, kulak ve göz enfeksiyonları gibi çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilecek bakteriler, virüsler ve parazitler içerebilir.
26.05.2024Hava Durumu
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladıTürkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024Adana
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024Magazin
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 liraİstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024Ekonomi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulunduEski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024Gündem
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" olduAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024Adana
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktıAdana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024Adana
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden ettiGeçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024Dünya
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi varYüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024Adana
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024Adana
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesiAK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024Gündem
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şartRahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılmasının önemine işaret etti. Prof. Dr. Ünal, “Esasında erkeklerin aşılanması gerekiyor. Bu virüsü erkekler taşıyor ve bulaştırıyor. Dolayısıyla 9 ila 15 yaş arasındaki erkek çocuklarının aşılanması şarttır” dedi.
15.01.2024Sağlık
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurduBeşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Havuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.