Havuz

Havuz

Son dakika havuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.928 havuz haberi bulunmuştur. Tüm havuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart Rahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılmasının önemine işaret etti. Prof. Dr. Ünal, “Esasında erkeklerin aşılanması gerekiyor. Bu virüsü erkekler taşıyor ve bulaştırıyor. Dolayısıyla 9 ila 15 yaş arasındaki erkek çocuklarının aşılanması şarttır” dedi.
15.01.2024 Sağlık
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyündeki Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2023 yılı kazı çalışmalarında tapınağın kuzeybatısında kalan nekropoliste (mezarlıkta) Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık anıt mezar bulundu. Mezar odasındaki tekne içinde ortaya çıkan, bütünlüğü bozulmuş ve karışmış haldeki iskeletler üzerindeki ilk değerlendirmelerde çocuk ve yetişkin ondan fazla bireyin bu mezara gömüldüğü ortaya çıktı. Bu mezarın planı ile Smintheion’da Roma İmparatorluk döneminde anıt mezarların varlığını anladıklarını belirten araştırmacılar, böyle bir mezar varlıklı kişi veya kişiler tarafından yaptırılmış olabileceği ifade ediyor.
27.12.2023 Gündem
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı
Hülya Avşar kasım ayında mayosuyla güneş banyosu yaptı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hülya Avşar kasım ayında havuz başında güneşlendiği anı takipçileriyle paylaştı.
15.11.2023 Magazin
Arabası olan milyonları kapsıyor! Kademeli geçiş olacak
Arabası olan milyonları kapsıyor! Kademeli geçiş olacak Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik ile trafik sigortasında önemli değişikliğe gidildi. Buna göre, trafik sigortasından prim teklifi alamayan sürücüler, hangi araç grubunda olursa olsun havuz kapsamına alınacak ve araçların azami prim tutarlarına Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) karar verecek. Trafik sigortasında yeni dönem kimi, nasıl etkileyecek? İşte merak edilenler...
9.10.2023 Ekonomi
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak Sonbaharın gelişiyle İstanbul’da yağışlar başladı. Ancak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yağışların şehrin su sorununa çözüm olmayacağını, daha büyük bir sistem değişikliği yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, “İstanbul’un suyu gerçek anlamda bitti. Yeni çözümler yaratılması lazım” dedi.
30.09.2023 Ekonomi
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan yüz binleri kapsıyor
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan yüz binleri kapsıyor Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik ile trafik sigortasında önemli değişikliğe gidildi. Buna göre, trafik sigortasından prim teklifi alamayan sürücüler, hangi araç grubunda olursa olsun havuz kapsamına alınacak ve araçların azami prim tutarlarına Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) karar verecek. Trafik sigortasında yeni dönem kimi, nasıl etkileyecek? İşte merak edilenler...
21.09.2023 Ekonomi
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü Bursa'da sahne alan türkücü Murat Kurşun, yanına gelmek isteyen hayranının koşarak üstüne atlamasıyla havuza düştü. Neye uğradığını şaşıran ve çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan şarkıcı, olayın şaşkınlığını zor atlattı.
7.09.2023 Magazin
Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle görenleri mest etti: Fit fiziğiyle hayran bıraktı
Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle görenleri mest etti: Fit fiziğiyle hayran bıraktı Geçtiğimiz günlerde yeni rolü için imaj da tazeleyen Bergüzar Korel son olarak, beyaz bikinisiyle havuz başından paylaştı.
1.09.2023 Magazin
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona eriyor. Teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırlayan balıkçılar av sezonunun başlamasını bekliyor. Rumeli Feneri'ndeki balıkçı barınağında hazırlıklarını sürdüren balıkçılardan İsmail Pekdemir, "Geçen yıllara göre palamut çok var diyemeyiz ama Allah nasip ederse hamsi var, çinekop var, istavrit var, lüfer var yani Allah herkesin rızkını verir. " dedi. Balıkçı Aydoğan Kamburoğlu ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, "Zaten şu an da hazırlığımızı yapıyoruz ama denize çıkıp çıkmayacağımız henüz belli değil. Artan maliyetlerden dolayı şu an da eleman dahi almış değilim. " diye konuştu.
27.08.2023 Yaşam
Aslı Enver doğum kilolarından kurtuldu: Havuz pozu çok beğenildi
Aslı Enver doğum kilolarından kurtuldu: Havuz pozu çok beğenildi İki kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızını 1.5 ay önce kucağına aldı. Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu eşine havuz pozu verdi.
21.08.2023 Magazin
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir!
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir! Özellikle yaz aylarında deniz ve havuz suyuyla temas sonrası daha sık görülen kulak çınlaması kişinin hayatını olumsuz etkiler. Eğer kısa süre içinde tedavi edilmezse baş dönmesi, baş ağrısı, kalıcı işitme kaybı görülebilir. Bu durumlarda zaman kaybetmeden Kulak Burun Boğaz uzmanına görünmek gerekir.
14.08.2023 Sağlık
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda Tekirdağ'da kuraklık edeniyle verim düşüklüğü yaşanan ayçiçeği tarlalarında incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Bölgede çok ciddi bir kuraklık var. Çok büyük bir üretim düşmesi var. Muhakkak surette bu bölgedeki çiftçilerimize kuraklık yardımının yapılması lazım" dedi.
13.08.2023 Ekonomi
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Havuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.