Havalimanları

Havalimanları

Son dakika havalimanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havalimanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havalimanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havalimanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havalimanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 havalimanları haberi bulunmuştur. Tüm havalimanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor Ankara'da özel üniversitede Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları uzmanı Prof. Dr. Erol Belgin'in, 15 okuldaki 1500 öğrenci üzerinde yaptığı araştırmada, trafiğin yoğun olduğu gürültülü bölgelerdeki eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin başarı oranının, sessiz ve sakin bölgelerde bulunan eğitim kurumlarındaki öğrencilerin başarısından yüzde 16 ile 36 arasında daha düşük olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Belgin, havalimanı lokasyonu yakınında ya da cadde üzerinde bulunan okullardaki öğrencilerin gürültüden dolayı dikkat dağınıklığı yaşadığını söyledi.
10.03.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 29 Ocak-4 Şubat tarihli günlük uçuş raporunda, günlük ortalama bin 309 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise günlük 614 uçuşla Avrupa'daki en yoğun 10 havalimanı arasında yer aldı.
8.02.2024 Ekonomi
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
9.01.2024 Ekonomi
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı Turizmin başkenti Antalya 23-30 Aralık tarihlerinde günlük girişlerde rekor üstüne rekor kırdı. Antalya’ya yılın son haftasında hava yoluyla 121 bin 139 turist geldi.
31.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı Fransız polisi, Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarının güvenlik gerekçesi ile boşaltıldığı duyuruldu.
18.10.2023 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İGA İstanbul Havalimanı’nda 9 günlük Kurban Bayram tatili nedeniyle dün bin 593 uçuş gerçekleştirildi. 252 bin 364 yolcunun seyahat ettiği bu uçuşlar ile tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
26.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı İstanbul Havalimanı, Haziran ayının ilk haftasında günlük ortalama bin 423 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Antalya Havalimanı da günlük 819 uçuş ortalamasıyla ilk 10'da yer almayı başardı.
8.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesinin rapor edilmesi üzerine Gaziantep Havalimanı'nda gece yarısından itibaren durdurulan uçuşlar, yaklaşık 12 saat sonra normale döndü.
20.05.2023 Gündem
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti İkinci tur seçimlere de yüksek katılım için hem siyasi partiler hem de sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Ulaşım ücretleri için kampanya başlattılar. İşte detaylar...
20.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışında rekor bir katılım oranına ulaştık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışında rekor bir katılım oranına ulaştık Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışında oy kullanan seçmene seslenerek, "Bu seçimlerde sizler sayesinde, yurt dışında rekor bir katılım sayısına ve oranına ulaştık. Engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum." dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Havalimanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havalimanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.