Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Son dakika Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatay mustafa kemal üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 hatay mustafa kemal üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm hatay mustafa kemal üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri? Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala online eğitim uygulanıp uygulanmayacağı konusunda araştırmalar başladı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 7 üniversitede uzaktan eğitim verilmesi gerekebileceği konusunda öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Adıyaman Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlükleri, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
21.09.2023 Eğitim
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Bakan Koca'dan duygu dolu paylaşım
Bakan Koca'dan duygu dolu paylaşım Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin depremde hayatını kaybeden öğrenci arkadaşları ve meslektaşlarını andıkları duygu dolu anları paylaştı.
9.07.2023 Gündem
ABD sahra hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devrediliyor
ABD sahra hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devrediliyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye gelen ABD askerlerinin Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) bahçesine kurduğu 100 yataklı, acil servisi ve 2 ameliyathanesi olan sahra hastanesi yarın Sağlık Bakanlığı'na devredilecek. 
6.03.2023 Gündem
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok Hatay'da depremden 33 saat sonra yıkılan binanın enkazından kurtarılan 5 kişilik Öcal ailesinden Sude Lal Öcal (19) hastaneye götürüldükten sonra kayboldu. Aileyi kurtaran ekipten belediye işçisi İbrahim Konuk (44), “Sude’yi enkazdan çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok" dedi.
2.03.2023 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin üzerinden 12 gün, afet bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından üç mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (31), eşi Seda (31) çocukları Ahmet Eren (10) ve Esila Nazlı (5) ile 7 yıl önce satın aldığı 5 katlı binanın 2'nci katında felakete yakalandı. Gönüllüler ve ailesi tarafından yapılan aramada İzzet, kızı Esila'ya, eşi Seda da oğlu Ahmet Eren'e sarılmış halde bulundu. Enkazdan çıkartılıp, Antakya Asri Mezarlık'ta aynı mezara birlikte defnedilen İzzet Nazlı'nın çocukları için ayrı ayrı odası olan daha geniş ev aradığı ve yeni eve beyaz eşya satın aldığı ortaya çıktı. Bir mağazadan 43 bin lira karşılığında tüm beyaz eşyalarını satın alan İzzet Nazlı'nın taşınmak için hazırlık yaptığı ve kredisi henüz bitmeyen evi hem kendisine hem de çok sevdiği ailesine mezar oldu. 
15.02.2023 Gündem
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
Nuh Zafer Cantürk kimdir, hangi görevlerde yer aldı? Kocaeli Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün biyografisi!
Nuh Zafer Cantürk kimdir, hangi görevlerde yer aldı? Kocaeli Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün hayatı merak konusu oldu. Peki, Nuh Zafer Cantürk kimdir?
10.12.2022 Gündem
Veysel Eren kimdir? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in biyografisi!
Veysel Eren kimdir? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne atanan Prof. Dr. Veysel Eren araştırılmaya başlandı. Peki, Prof. Dr. Veysel Eren kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.12.2022 Gündem
Yusuf Leblebici kimdir? Sabancı Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Yusuf Leblebici’nin biyografisi!
Yusuf Leblebici kimdir? Sabancı Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Yusuf Leblebici’nin biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. Sabancı Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Yusuf Leblebici merak konusu oldu. Peki, Yusuf Leblebici kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.12.2022 Gündem
Fatih Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın biyografisi!
Fatih Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Yılmaz merak konusu oldu. Peki, Fatih Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.12.2022 Gündem
Mustafa Sinanoğlu kimdir? İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu’nun biyografisi!
Mustafa Sinanoğlu kimdir? İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu’nun biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu ise merak ediliyor. Peki, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Mustafa Sinanoğlu kimdir?
10.12.2022 Gündem
Rektör atamaları Aralık 2022! Hangi üniversitelere rektör atamaları yapıldı? 10 Aralık rektör atamaları listesi!
Rektör atamaları Aralık 2022! Hangi üniversitelere rektör atamaları yapıldı? 10 Aralık rektör atamaları listesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 9 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Hangi üniversitelere rektör atamaları yapıldı? İşte Rektör atamaları Aralık 2022…
10.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 9 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 9 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 9 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.    
10.12.2022 Gündem
KPSS adayı sınava hasta nakil aracıyla götürüldü!
KPSS adayı sınava hasta nakil aracıyla götürüldü! Hatay'da geçirdiği ameliyat sonrası oturamayan bir kişi, hasta nakil aracıyla götürülerek KPSS sınav salonuna sedyeyle taşındı.
18.09.2022 Yaşam
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse...
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse... Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Berkant Ödemiş, su kaynaklarının sonsuz olmadığını ve her geçen gün azaldığını dile getirdi. Önlem alınmadığı takdirde su kıtlığının kaçınılmaz olduğunu kaydeden Ödemiş, "İklim değişikliği ile beraber kesinlikle olacağını bildiğimiz bir durum. Önlem almazsak karşı karşıya kalacağız" dedi.
11.06.2022 Gündem
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 36 destek personeli, 4 tekniker, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 23 sağlık teknikeri olmak üzere 83 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 28 Nisan’da sona erecek. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları
20.04.2022 Personel Alımı
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti Hatay'da 2 arkadaşıyla Asi Nehri’ne atlayan 19 yaşındaki Cemil Şerekioğlu, boğuldu.
3.11.2021 Yaşam
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere hemşire ve sağlık teknikeri alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
10.08.2021 Personel Alımı
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatay mustafa kemal üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.