Gazete Vatan Logo

ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi'nde düzenlenen Voleybol 1.lig Grup Müsabakaları sona erdi. Adana Çukurova Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi arasında kıyasıya geçen mücadele Çukurova Üniversitesi voleybol kadın ve erkek öğrenci takımları tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Şampiyon sporcular Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ziyaret ederek, şampiyonluğu hediye ettiler. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diri, ÇÜ Spor Müdürü Öğr. Görv. Ercan Yeldan, Antrenörler Öğr. Görv. Zehra Ercan ve Öğr. Görv. Mehmet Vurat ile birlikte sporcuları kabul eden Prof. Dr. Tuncel, şampiyonlarla tek tek sohbet ederek başarılarını kutladı.

Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini söyleyen Prof. Dr. Tuncel, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı